Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 870
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 245
Щастлива развръзка ще има само, ако тоз Ерген остане ерген до 72 години и една млада Айлин му изцоцка паричките, които старателно е събирал от различни предавания. Парите от концертите да останат на майка му за фризьорския салон.
Не ми харесва тоз Ерген, Кофти човек е.

# 1 246
Догодина ще гласуваме с смс-и коя да бъде с Ергена.

# 1 247
  • София
Не знам коя е тая Нордел, но английският й е потресаващ, не се чете това нещо.

# 1 248
Така, вижте сега девойки( и младежи)- като човек, който има и проблемна кожа и мазна кожа ще ви кажа, че всичко е ген и хормони. Къпя се всеки ден, косата- 2 пъти седмично и пак се омазнява бързо.Изпробвала съм доста шампоани и на 4 ден не е чиста като на първия. Друго- Валерия за мен има доста хубава кожа, не е някакво тежко акне, но е нормално да има белези. То всички имат такива. Това минава с времето и на мен, която не съм ултра гига тежък случай и нямам нужда от кой знае какви интервенции ми отнема доста време, за да поддържам кожата си чиста и сияйна. Така че нека да не съдим толкова остро външния вид на другите.

Сорос  какво общо има с Валерия? Мирела Нордел не се научи да мълчи. Тайните общества управляват света, ама чак толкова пряко не вярвам. Явна и те са в криза:joy:JoyJoy

И сега да хайлайта на епизода- извинението на Елена. Не стига, че е злобна и надута дървена философска, а сега разбирам, че е и подмолна. Какъв човек трябва да си, за са потъпчеш собственото си достойнство, в името на това да постигнеш целта си? Скорпионите са си гадове,но поне си знаят цената и имат достойнство. А тя-000000%. И после реве. Сори, но кой е виновен? Тя не разбра, че Евгени не се интересува от нея. Такава скучна двойка са.

За постъпката на Евгени съм раздвоена.Хареса ми, че беше прям и ги сложи на място, ама много нарцистично от друга страна.
За пръв път да съм толкова съгласна с нечие мнение!

# 1 249
  • Sofia
Кристина участва в днешният епизод на “Много мой човек”по нова тв.

# 1 250
Елена била немска школа 🤦🙄 ще кажеш, че е родена в Германия, живяла минимум 10 години, немският й е втори език...
Оф, дааа, немска школа каза милата🙂
Яко са я насмели, дето организира опълчение срещу ергена, жал ми стана. Как се изпружи да се извинява и рибешката уста Валерия я гледаше с насмешка.
Елена ясно, че си е оставила самоуважението и  достойнството си у дома , като е влязла в бардака, но явно се е надявала на ползи в замяна. Да ахнем колко е ерудирана и освободена, немска школа, хедонизъм, и други бълвочи.
Вместо това бере срам и спазва сценарий за цирк и резил.
Имах някаква надежда, че между кухите претенции има и нещо наистина любопитно в нея, но факта, че не отигра вчерашната ситуация с Къдрьо в своя полза, ми говори, че толкова си може. Средна ръка берлинско гадже, дошло да поблести по телевизора и да ни обясни какво искат жените.

# 1 251
Тя Елена много обича да дели на школи. Ирина била руска школа. Нищо, че е бесарабска българка от Молдова. То все там, какво да едни 30 години… Елена пък 4 години в Берлин я правят немска школа. И тия “смешки” казани пак с оная самодоволна усмивчица тип “ама как го измислих, а”
Очаквах повече от тази мега ерудирана космополитна личност.

# 1 252
  • София
Аз си мисля, че много хора още са разочаровани, че Виктор избра Виктория, и после се оказа с Мария, и си чакат щастливия финал с Александра, чрез Евгени... И явно Елена.

# 1 253
За любителите на Теория на конспирацията : преди време забелязах, че Елена и Евгени имат обща позната : https://www.instagram.com/p/Co_A5g6ucEa/?utm_source=ig_web_button_share_sheet , но не смятам, че се познават отвън, отпреди. Просто светът е малък, а и са от Пловдив и двамата.

Да, светът е малък. Или градът е малък когато сте от едно поколение и горе-долу едни среди. Обща съученичка на Евгени и приятелка на Елена.

# 1 254
Не знам как трябва да приемем факта, че двамата Ергени са участвали съвместно в клип на Галена през 2015.. От всички български мъже точно тези двамата избрани за два поредни сезона. Случайност, едва ли. Пълен майтап

# 1 255
Евгени говори като робот, които се опитва да имитира нормална човешка реч. Вероятно наистина му е трудно да говори на български.

# 1 256
Не знам как трябва да приемем факта, че двамата Ергени са участвали съвместно в клип на Галена през 2015.. От всички български мъже точно тези двамата избрани за два поредни сезона. Случайност, едва ли. Пълен майтап
Каквато и простотия да очаквам от продукцията,  те винаги надминават очакванията ми😁
Голям резил, ей

# 1 257
  • София
Това не е Евгени в клипа на Галена. Тотално различен човек е извън тиражирания стоп кадър.

# 1 258
  • here and now
Назад се коментираше, че Лия би била по-подходяща за ролята на интелектуалка. Вероятно е така, но очевидно за тази роля за необходими "качества", които тя не притежава (лицемерие, податливост на манипулации и т.н.) От нея нищо не показаха, което ме навежда на мисълта, че не си е "заработила" ефирно време. Много се радвам, че излезна навреме и с достойнство от .... предаването.
Друго, за което се замислих е, че продукцията ги насърчава да правят неща, които не биха направили в живия живот и на Евгени му се представя подвеждаща информация за отношенията в харема, от там и неадекватното му поведение по време на разговорите с момите.
Не мога да си представя колко и какви са тези неустойки, които биха те принудили да участваш в този цирк.

# 1 259
Ние нищо не научихме за тази Лия, пък ми се виждаше интересна. Исках да разбера защо е решила да пише любовни романчета. Вместо това слушах "интересните" истории на Елена.

Общи условия

Активация на акаунт