Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 847
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 260
Дали Евгени пак ще стане харесван, ако разлюби Валерия? Дали действията му ще придобият друга светлина? Екзистенциални въпроси Satisfied Другата година ще го излъчват на живо, да е сигурно, че Ергена ще улучи да хареса любимката на публиката Joy

Страшно лицемерно би било или много къса памет на зрителите, но да видим.
Любимката на публиката могат да я развъртят за избиране с sms.

# 1 261
Аз си мисля, че много хора още са разочаровани, че Виктор избра Виктория, и после се оказа с Мария, и си чакат щастливия финал с Александра, чрез Евгени... И явно Елена.
Щастливият финал за мен би бил Евгени и Валериана да заживеят щастливо вдън горите тилилейски и никога повече да не се появяват в публичното пространство. По-важното обаче е от Warner Bros да прекъснат правата за българската версия на предаването, защото прилича на нещо средно между Съдби на кръстопът, София Ден и Нощ и Съдебен спор.

# 1 262
Аз си мисля, че много хора още са разочаровани, че Виктор избра Виктория, и после се оказа с Мария, и си чакат щастливия финал с Александра, чрез Евгени... И явно Елена.
Щастливият финал за мен би бил Евгени и Валериана да заживеят щастливо вдън горите тилилейски и никога повече да не се появяват в публичното пространство. По-важното обаче е от Warner Bros да прекъснат правата за българската версия на предаването, защото прилича на нещо средно между Съдби на кръстопът, София Ден и Нощ и Съдебен спор.
Чудесно го описа Simple Smile

За мен всяка победителка различна от Валерия ще е позор. Само с нея са един дол дренки.
Бих казала и Елисавета, но тя може да го пребие, така че само Валето остава.

# 1 263
Nolii, пак директно атакуваш потребител. Прочети, моля те, правилата!

Гледах как Лия среща за пръв път Евгени. Момичето си има форми, можеше тя да е body positivity лицето на формата. Със сигурност има повече харизма от Пам.

# 1 264
nolii, ти би ли се зарадвала Евгени да избере Елена за победителка? Струват ли ти се двамата подходящи като двойка?

# 1 265
  • Разпиляна във въображението
Сценарият натам ни води Simple Smile Сега просто ще гледаме как Елена ще възтържествува над кучкарката, пинчера, злобната и т.н. епитети, които всекидневно се изписват обрисувайки Валерия.

# 1 266
  • somewhere over the rainbow
Евгени говори като робот, които се опитва да имитира нормална човешка реч. Вероятно наистина му е трудно да говори на български.
А нямате ли усещането, че има слушалка в ухото и му казват какво да казва? Има едни 2-3 секунди мълчание, преди да издекламира нещо ... в повечето случаи. А и понякога казва "Така лии", "Така ли мислиш" и някакви такива възклицания, които все едно са там, за да запълнят времето, в което ще му наредят какво да каже. Аз все повече започвам да се съмнявам, не искам да повярвам, че е чак такъв ръб.

# 1 267
Аз сега се замислих, че ако искам някоя да спечели, то това е Валерия. Само тя заслужава въпросната награда. Иначе след Мони не можах да си намеря любимка...

# 1 268
Забелязали ли сте, че най-бурните скандали се развиват, когато Ергенът е на по-милите и сладки срещи? Обзалагам се, че с Джия ще им е супер, а в имението ще бушува пожар.

# 1 269
Момичета,не се карайте! Сипете си по едно ,докато гледаме,пък после и на тях ще им го сипем...Аз мятам пуканките в микровълновата..
И аз тази вечер съм така, че вчера седнах да гледам неподготвена...

# 1 270
Време е да поспорят с него, вместо да се дърлят като кокошки.

Обвързан ли е Рачков, ако вече не, тогава той трябва да е следващият ерген. 😁

# 1 271
  • here and now
Разбрахме, че Пам е дебела, защото яде много.
А сега да покажат защо в Габисавета има толкова злоба.

# 1 272
  • София /Абсурдистан
Много злоба, страшна работа е, истинско гнездо на оси. А Ергени сякаш изваден от махалата, какво да му хареса човек. Вече ми идва в повече толкова простотия.

# 1 273
Генчо се мъчи да разговаря - мъкаааа

# 1 274
  • София
Какъв е смисълът на днешния епизод? Да наритаме дебеланата, която ще отвърне на удара?

Общи условия

Активация на акаунт