Постоянно ни искат пари

• 10 735
  • 254
  •   1
Отговори
# 210
Ами добре звучи, стига той да си удържи на думата и да направиш и останалите неща - яснота за кредита и консултация с адвокат.

Не бързай  с ин витрото, това е моят съвет. Не разбрах той ли те притиска, ти ли си по-настоятелна, но това ще създаде още повече проблеми.

# 211
Това с продажбата може да отнеме много време. Има ли смисъл да се чака толкова?
Не знам, авторке, според мен прецакваш себе си и детето си с този мъж. И може още много ядове да си създадеш.

# 212
Накрая теб ще изкарат лошата и ще го подкукоросат да се разведе.
Никви инвитрота не почвай!
Подготвяй си документите за развода.

# 213
Интересно, на колко години сте?

# 214
Накрая теб ще изкарат лошата и ще го подкукоросат да се разведе.
Никви инвитрота не почвай!
Подготвяй си документите за развода.
Нищо чудно, изобщо не бих се изненадала.
Аз ще изляза лошата, която лишава мама и тате.
А за ин витро му обясних мирно и кротко вчера, че ако иска, трябва да започнем да заделяме средства, иначе няма как да му излезе края.
Грозно е да го кажа, но аз дете имам. Родителите му знаят, че той няма и има проблем и вместо да му помогнат, му извиват ръцете за последната стотинка.
Пълен безобразлък!

# 215
Авторката явно няма оплаквания от съжителството с този мъж, освен, дето и струва пари. Предполагам, че оценява предимствата да има разбран мъж у дома, който се държи добре с детето и и не иска да се разделя с него, може би не и се живее и сама. Щом в някакъв момент е изкарвал добри пари, вероятно има шанс да си намери платена работа, а пък и наличието на партньор не се измерва само със заплатата му, а и с другите ползи, които допринася в семейството. Освен това тя не му е ядосана и не е разочарована от него, а хвърля вината на нахалните старци, което показва, че ако е само наивен и мекушав, това за нея не са недостатъци, които да водят до раздяла, стига да може да направи така, че да не ощетяват нея и детето и.

Общо взето, считам, че ако насочи усилията си да го вкара в нейния ред и да не допуска изтичане на финансови потоци и да защити собствеността на детето си, би могла да има успех и да останат семейство, което тя явно предпочита, така както усещам.

# 216
Авторке, изглеждаш като жена, която здраво е нахлузила кепенците и си е навила на пръста, че с натиск от твоя страна, мъжът ти ще зареже родата и ще заживеете щастливо.
Е, няма да стане. Това е голям мъж, който досега е живял по този начин. И сама казваш - мекушав. От майка си направо при жена си - и двете дейни жени, които командорят и натискат да получат своето.

Наистина не разбирам какво толкова му харесваш на този - пари няма, зависим от родителите си, въпреки че е излязъл от детска възраст отдавна, инвитро трябва да правиш заради него.... а, да, сетих се - много е добричък, дооообре

# 217
Освен това тя не му е ядосана и не е разочарована от него, а хвърля вината на нахалните старци, което показва, че ако е само наивен и мекушав, това за нея не са недостатъци, които да водят до раздяла, стига да може да направи така, че да не ощетяват нея и детето и.
Напротив.
Разочарована съм от него, те са ми ясни вече.
Търся решение с него и с него разговарям. Ако няма оправия, развоя е ясен-кой от къде е.

# 218
  • София
Ако прехвърлиш всичко, което притежаваш на дъщеря ти и после забременееш, така ще оставиш второто ти дете без нищо.
Явно действаш твърде емоционално, но не и рационално. Това показва и сключването на брак с мъж, с когото нямаш общо дете, без да помислиш за своето.
Назад няма как да се върнеш, но помисли занапред. Сключи брачен договор или наистина се разведи, пък това не пречи да си живеете заедно и да имате дете, когато той може да си позволи да поеме разходите по създаването и отглеждането му.

# 219
На мен пък ми е чудно,какъв е този бърз брак,и напъни за дете от жена с дете и вече един брак.
Явно не е на 20 години и има някъкъв опит..Би трябвало да знае,че
в живота други неща са приоритет,не пеперудите в стомаха.
Сега вече кашата е забъркана и детето и неминуемо ще е ощетено. Ако пък прехвърли всичко на него,ще са ощетени бъдещите деца/ако има/ и съществува опасността  на 18 год детето да му чукне нещо и да продаде жилището.Знам за такита случаи.

# 220
От прочетеното дотук - спасяваш си собствените имоти от лапите на тези хора и молбата за развод я държиш в джоба на изчаквателен режим.

# 221
Аз предлагам, вместо процедури за забременяване, да заделите парите за развод... Няма значение дали е манипулиран или той манипулира теб. Това не е нормално от която и страна да се гледа.

# 222
Доста заплетен случай на брутално наивен мъж, използван от цялата рода, не само родители ами и брат или всички барабар с него използват авторката. Според мен за момента се откажете от идеята за дете. Намерете адвокат и направете проверка има ли този мъж някаква история, жалби за измами, дела за нещо, собственост, за която не подозирате, запори и т. Н.  Трябва да сте наясно кой е до вас и има ли място там.

# 223
  • София
Мъжът не е наивен, наивна е авторката. Такива мъже, с вариации по тема, сме виждали много. Циркаджия, но като има кой да му се връзва ще си векува така на чужд гръб.

# 224
Няма наивност в тази тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт