Постоянно ни искат пари

• 10 767
  • 254
  •   1
Отговори
# 45
...мисля да затворя дарителския фонд, каквото ще да става.
Ами да, край с фонда. Какво толкова може да стане, освен - цоцащите да започнат да се изхранват сами. Със своите си доходи. Та даже и да започнат да си правят сметката. Непривично за тях може би... Друго е да си паразитират, сигурно е приятно и охолно, но палачинката се обръща.
Обикновено големите пилета изхвърлят бебетата от гнездото, за да се научат сами да летят. В случая младото пиле трябва да изхвърли навлеците от гнездото си.

# 46
  • София
А при тази ситуация ти защо държиш да имате общо дете?
Все съм се чудила на хората като се съберат и веднага трябва да има дете. Напр. ММ бебе не пожела изобщо, въпреки че няма негов наследник. Каза, че не иска да ме тъпчат с хормони и да се мъча с ин витро. После можело и рак да си докарам. Имам дъщеря, ще гледаме внуче. То така и стана сега - влюбени са и все се търсят дядо и внуци. 

# 47
Едва ли е това, финансират си другия син и дъщеря. Явно така са свикнали, прости хора, гърбят едното дете, другото галеник и цял живот си остава така. Не трябва да се примиряваш, мъжът ти не е просто добър, а манипулиран и правен на глупак. Ако не поумнее рязко, разкарвай се от тяхната им семейна идилия

# 48
Той може и да е добър човек, обаче разбиранията му в случая, относно отношение с родителите му, просто не импонират на твоите. На моите също, апропо ...
Разминавате се по съществен за бъдещето на двама ви, въпрос.

Постави ребром въпроса и виж какво ще ти отговори. И после си прецени, посъветвай се с твоите родители, близки, приятели..но най вече запитай себе си ще можеш ли така и занапред...

# 49
Едва ли е това, финансират си другия син и дъщеря. Явно така са свикнали, прости хора, гърбят едното дете, другото галеник и цял живот си остава така.
Точно така е!

# 50
Стига с това семейство! Вие не сте никакво семейство! Той е семейство с майка си и баща си. Виждаш, че тях финансира.
Имали били семейство. Нищо нямаш - освен един воденичен камък който те тегли надолу. Разкарвай го и спирайте с опитите за бебе, че тогава ще стане мазало.

# 51
  • София
Що за добър човек тормози настоящата си жена, която го издържа. Този е обикновен паразит и манипулатор. А авторката не стига, че като самотна майка издържа и него, че и му съчувства, терзае се за проблемите му и го съжалява, че и други му виновни и вече се чуди как да не се скара той с тях, че доброто му сърце няма да го понесе...Човек не добър, нормален и достоен не се нанася у самотна майка, която ще лишава детето си от пари, които ще дава на него, защото той горък, жалък, новопреместен, с кредити и бабаит кахърлъ сурат.

# 52
Едва ли е това, финансират си другия син и дъщеря. Явно така са свикнали, прости хора, гърбят едното дете, другото галеник и цял живот си остава така.
Точно така е!

Откъде знаеш, че е точно така? Аз пък друго виждам, как този твой мъж непрекъснато те осведомява в подробности за кинти, евро, кой какво имал кой какво дължал и от това чета само "Дай, дай". И ти даваш ли даваш.

Седнала да го спасява от семейството му. Имаш дете, то трябва да ти е приоритет, а не лъжливият ти мъж и нероден Петко.

# 53
Наистина, авторке, дали не е възможно майчинското ти чувство да се е разпростряло в момента и върху този мъж, а той просто да си седи на сянка и да харчи, разбирай да преразпределя семейния ресурс?

# 54
Аз пак да питам, авторката, тя сигурна ли е, че тоз кратък, честен и добър мъж няма други борчове, за които го притиска родата да плаща?

# 55
Къв манипулатор бе, този работи за някви смешни пари, изплаща кредит теглен за родата и го доят допълнително при всяка възможност. Мекушав, глупав и податлив на манипулации. Нека се опита да му отвори очите, видимо има някакви наченки за което. Понякога се случва, дори при майка ми стана след години на манипулации, усети се когато родителите я лишиха напълно от наследство и за капак искаха тя да ги гледа. Така че нека опита, но да не си губи времето прекалено дълго с безсмислени шансове и опити да се хареса на родата му.

# 56
  • София
Къв манипулатор бе, този работи за някви смешни пари, изплаща кредит теглен за родата и го доят допълнително при всяка възможност. Мекушав, глупав и податлив на манипулации. Нека се опита да му отвори очите, видимо има някакви наченки за което. Понякога се случва, дори при майка ми стана след години на манипулации, усети се когато родителите я лишиха напълно от наследство и за капак искаха тя да ги гледа. Така че нека опита, но да не си губи времето прекалено дълго с безсмислени шансове и опити да се хареса на родата му.
Абсолютен манипулатор намерил жена да го издържа. Ако не беше се тропосал у авторката бихме казали, че е глупак, да, но не е глупак тоя, който яде баницата. Глупачка е авторката, че му се връзва. Ама нека го поиздържа и след години може да е, ще се усети, че е била използвана, защото той я използва. Ако беше добър щеше да се грижи за нея, не да взима от нея.

# 57
Аз се чудя с какъв акъл някой мъж ще ми каже, че има борчове до небесата и аз ще склоня да се женим и да правим бебе?
Авторке, от страни изглежда страшно.

# 58
Т.е. манипулира жена си в полза на родителите си и брат и сестра, като си дава нататък всичките пари и живеят да не кажем мизерно, ама с недостиг на финанси?
Не, тва не е манипулация, разбирам авторката да имаше добри финансови възможности, тогава да. Обаче в случая той е основен потърпевш, защото дава без да поучава нищо и преди всичко в свой ущърб

# 59
  • София
Т.е. манипулира жена си в полза на родителите си и брат и сестра, като си дава нататък всичките пари и живеят да не кажем мизерно, ама с недостиг на финанси?
Не, тва не е манипулация, разбирам авторката да имаше добри финансови възможности, тогава да. Обаче в случая той е основен потърпевш, защото дава без да поучава нищо и преди всичко в свой ущърб
Виж, факт, че изсмуква ресурсите на авторката – и финансови, и емоционални. Факт е, че не се е загрижил тя как се чувства, а с чертаене на образа на жертва, класика за манипулаторите, я кара да го съжалява, да го издържа и да се тревожи за него. И за използвачите не винаги е важно жената да е Тамара Екълстоун, на повечето им е достатъчно някой да им плаща сметките и да им тича по задника, да имат жена обсебена от тяхното жалко, но всепоглъщащо и драматично его. Историята е за темата Невъзможните хора. Този е ярък пример.

Общи условия

Активация на акаунт