Постоянно ни искат пари

• 10 785
  • 254
  •   1
Отговори
# 120
Да, нека да си изкара една справка от БНБ за кредитна история, излизат доста бързо, в рамките на дни. Да не се окаже, че господинът има и разни бързи кредити и какво ли още не. Радвам се, че авторката започва да осъзнава в какъв филм може да се вкара. Засега е хубаво да ги отложите тези опити за бебе. Че роднините му живеят нашироко и не могат да си направят сметката вече си е лично техен проблем. На някои хора и 10 бона на месец не им стигат, а други се справят и с 800.

# 121
Недъгът на съпруга не е повод за обиди или нападки, разбира се. Болестите ходят по хората, не по гората. Но в случая става дума за недъг, касаещ и съпругата му. При това той вместо да дава пари за семейството ги дава на мама и тате. 100% съм сигурна, че и първата му жена го е оставила по тези причини - хем не може да направи дете, хем изцежда семейните финанси. Това е практичен подход - не жената сигурно и е тиктакал часовника.

# 122
Само предполагаме- информация няма.
 Не сте ли говорили как да излезете от ситуацията с този кредит? Да се продаде негов имот, собственост има ли някаква, да замине за1-2 год на гурбет и да плати за този кредит и да има пари в наличност? Ако сте така сигурни в желанията си, начини няма как да няма.

# 123
  • София
Аз се изненадвам, че Адела изобщо не се е замислила защо мъжът е бил женен, а няма дете и ми е интересно дали той е споделил причините за развода (макар този тип мъже да прикриват реалните причини).

# 124
На някои хора и 10 бона на месец не им стигат, а други се справят и с 800.
Дупе знае две и двеста, е казал народа.
Но защо за разточителството на някой да плаща друг. До скоро бях самотен родител и съм свикнала да си правя математиката. Майка ми е на една пенсия и пак успява да закърпи край с край и то без да ми изиграва финансов диктатор..

# 125
Каква е целта на авторовите включвания, изпъстрени с цветни сравнения, но неказващи нищо по същество?

# 126
Адела, наистина, той споделил ли ти е защо се е разпаднал първият брак? Може още тогава да е станал ясен проблемът с мъжкия фактор. А и как се е справял той със семейните финанси тогава, ми изглежда доста ясно, след като е взимал кредити за други хора. И даже сега той не се вижда отделен от тези хора, щом е готов да работи повече, за да издържа тях, а не своето семейство.

Всъщност не е ясно на кое семейство той гледа като на свое.
Това е блато някакво, ужасявам се...

# 127
Каква е целта на авторовите включвания, изпъстрени с цветни сравнения, но неказващи нищо по същество?
Предполагам участвам в темата, опитвам да обясня ситуацията по-ясно.
Не ме нападайте. Ситуацията ми не е лека.
И все пак макар някои мнения да са остри, чета всичко с интерес и и преосмислям.

А за да отговоря на въпроса за първия му брак-били са прекалено млади и предполагам никой не е отговорил на очакванията на другия. Плюс много лъжи от нейна страна. Това е официалната версия. Но предвид, че са живяли с родителите му-Господ знае..

# 128
А какво беше отношението му по темата за децата преди брака ви, как се отнасяше с твоето дете?
 Ти с неговото семейство преди общувала ли си, нещо не ти ли направи впечатление, много въпроси са това.

# 129
А какво беше отношението му по темата за децата преди брака ви, как се отнасяше с твоето дете?
Каза, че винаги е искал деца.
Перфектно се разбира с дъщеря ми, наистина се грижи дори прекалено много за нея.

# 130
Каква му е диагнозата, той какво казва по този въпрос, как вижда да разрешите проблема с инвитрото?

# 131
  • София
С какво сме уязвими жените с дете? Какво не ни е като на другите, а понякога и по-добре от омъжените?
И защо трябва да сме благодарни?
Все си мисля, че събирането заедно е решение на двама равноправни.
Дано човека се осъзнае, че жена и дете са го допуснали до тях. Да им бъде благодарен, че не гние сам в детската стая и трябва да държи на новото с-во.
Дано, ама ...
Не казвам, че е така, а че така се възприема от околните. Но немалко жени не се справят сами финансово, психически или и двете. Не на всички им се получава сами, но с активен социален живот и куп приятели.
Някои свободни мъже просто не искат жена с дете, дори да я харесват достатъчно. Има предимство, че фертилността й е проверена, но го оценяват само след негативен опит по въпроса.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 14:20 от Cuckoo

# 132
Родителите му лоши, искат му пари.
Бившата и тя лоша, лъгала го, ама иначе направила жертвата да живее с него при маминка му.
Утре ти ще си лошата жена, дето му е цедила парите за чуждо дете и после го е изхвърлила.
Боже момиче, тоя как те върти и ти как се връзваш, направо не е истина.
Послушай дамите по-горе и му изкарайте една справка за кредитната история, има и безплатна, ама се чака 1 месец.
Поне да знаеш с какво си се набъркала.

# 133
Съгласна съм със Сиско. Жената с дете не е втора категория човек, но все пак много мъже биха избягвали подобни връзки.

Адела, те защо са живели с неговото семейство? Това звучи ужасно!

Адела, ти защо искаш второ дете с него? Смяташ ли, че ще се справиш с такъв мъж и още едно дете?

# 134
Ама ти продължаваш да го защитаваш. Значи, не е нормално те да искат пари от него, щом баща му взима заплата повече от вас двамата взети заедно, плюс и майка му има поне пенсия, ама е нормално той да им дава, щото били свикнали да живеят нашироко. Другаде е ключът от бараката тук. Не бързай с дете, в никакъв случай.
Пак питам, кавква е неговата версия за първия му развод?

Общи условия

Активация на акаунт