Родени през Март - Тема 5

• 4 064
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
Аз дълго се чудех, но накрая също сложих на малката Варивакс. Даже предстой втората доза. Кака й се беше разболяла като беше малката на 9м,но не прихвана. Голямата изкара шарката доста теудно и с много белези. За това реших да спестя мъките на малката. А и чух, че искали да я вкарват в задължителните, но нашите бебчета така или иначе няма да я получат.

# 61
Варивакс й сложих. Баткото също има. За нас е в реда на нещата и не сме го обмисляли дали-или.

Главата не знам колко й е, педиатърката май не ми е споменавала или пък ми е и съм забравила, че нищо не ми говори. Предполагам, ако нещо я е притеснявало е щяла да каже, та не съм и съвсем наясно колко е нормата за възрастта.

За говоренето не знам дали много говори, батко й не говореше почти, та на мен сега ми се виждат повечко думички, но може и да са малко. Иначе казва сладко мама, тата, бати още не го умеем, но разни от сорта на айде, нана, нека, има и разни подобни се чуват от време на време. Съска успешно като се изнерви също хаха Grinning Започва да се потръшква, с баткото периода от 1.5 г. до 3 г. беше топ по тая линия, да видим сега как ще е.

По водата не е особено, пие малко вода според мен, но пак пие нещо и щом и в памперсите има нещо съм що-годе спокойна. С гърнето обаче нямаме особен напредък, седи и си играе, нищо не прави на него. Та и за яслата ще трябва пак с колектор да събера урина, но предния път беше голяма мъка и както не пие много вода колко време ще вися с чакане нещо да стане, не знам.

# 62
Здравейте, хайде да повдигнем малко темата Simple Smile
Има ли още дами, които четат форума?

Минаха 3 години, а? Как сте?

Ние сме предимно у дома болни напоследък. Градината ни разказа играта.

# 63
Аз съм тук Simple Smile
Ние сме добре пу пу. Мина 3тия РД , Карина беше много щастлива и на 1.03 ще празнува с приятелчета в къщи.

# 64
  • Варна
Здравейте, и ние сме така.
Постоянно вкъщи, вече се побърквам. Стои вкъщи втора седмица заради сополи.И се чудя как така другите ходят. Никола е в частна градина и са около 15 деца,него постоянно го няма , а групата си е пълна. Не знам как се случва това. Във вторник ще имат тържество за 8 ми март - Ами той не е ходил и ме знае какво се случва.  Батко му е на 5 г. И от скоро виждам светлина в тунела ама как ще изкарам още 2 години не знам 😀
А да не споменавам че по едно време се замислях да се пробвам за момиче още веднъж 😁

# 65
При Кари първа6та година на ясла беше кошмарна ... ако има 50 дни за цялата учебна година добре е. Извадихме края на октомври 3та сливица и нещата значително се подобриха и сега пу пу ходи.. защото иначе аз щях да се побъркам с това боледуване през 5 дни по 2 месеца... Доволна съм и от самбукос гъмита .. и мен и нея спасяват няколко пъти.

# 66
Миленка, кои са тия самбукос гъмита?
Аз му давам едни на Alive + вит. Д спрей.
Последно издържа 2 поредни седмици.
А преди това имаше рекорд 3с, но после бяхме в болница :×

# 67

Това са гъмитата, като има и за възрастни, тях ползва свекървата, а аз си пия Карините Joy , а вит Д пие на джеймисън пак мечета.
Дано не стигат пак до болница Heart

# 68
Същите, да. Нещо съм се заблудила с марката. Вече втора опаковка взимам и ядем и двамата 😃 но мисля да ги сменя като свършат.

# 69
Явно тя просто израстна и първата година в яслата и след махнаата сливица не задържа по 2м хремата. Но като усетя нещо и аз пия по 3-4, на нея давам 2 на ден и доста по - бързо минава

# 70
  • sofia
Привет и от мен! Приятна изненада бе да видя нотификация от темата! ☺☺ Надявам се, че всички дечица са здравички и щастливо празнуващи рождени дни ❤
И да ви питам - вашите дечица колко са високи? Моето върви дребничко и фино и от време на време се замислям дали всичко е наред. Аз съм със среден ръст, а баща му е доста висок, та би трябвало да дръпне по някое време

# 71
Аз не мога да го хвана да го измеря с точност, но е около 98-100 см и е 16 кг. Не знам дали е нормално. В групата в яслата е сред големите по възраст и всички други ми се струват много мънички. 😃
Твоят колко е?

# 72
И моят е някъде 98-100, не съм сигурна за височината, ще го измери и личната скоро. А килограмите са му на един кантар 15, на друг 16, като цяло е слаб. И неговият рожден ден мина. Боледува си нормално като за дете на ясла, общо взето 1 седмица ходи и 1 не ходи. Сега имат и варицела в групата, но той е с ваксини и не ни засяга това поне. Сливицата му е за махане, но нямам сили и за това в момента.

# 73
Кари си е дребна, 93см, 15кг, тежичка ми идва когато я вдигам вече хаха. Тя беше до октомври месец 86-7см, след махането на сливицата дръпна 6см за няма и 3м. Тя е от най - ниските в групата, а е от най - големите. Нейна адашка с 1г по - малка е с около 6-7см по - висока от нея.

# 74
  • sofia
Моят го мерих последно преди месец - 93 см и 14 кг. Фин е, слабичък. Да са живи и здрави всички дечица!

Общи условия

Активация на акаунт