Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 280
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Наистина е ниско, аз все пак бих повторила, дори още утре, за да видя дали спада или се покачва. Стискам палци да се покачи.

# 106
Каки, стискам палци! Използваш ли кръворазреждащи?

# 107
Да, и аз това се чудех дали утре или в други ден да пусна пак.
Фрида, благодаря. Слагам фраксипарин. Има ли общо?

# 108
Ами  аз забелязах, че ако има кръворазреждащо и стойностите не се хващат добре. Например при мен, когато ги използвам ЧХГ е нула, а когато не се появява някакво малко число.

# 109
Аз също бях на кръворазреждащи и стойностите бяха доста високи. Не мисля, че има отношение към резултата.

# 110
Кръворазреждащите не влияят по никакъв начин .
Повтори теста след два дни пак

# 111
За също бях на Клексан. На 10 ден - 400+ ЧХГ с едно ембрионче и успешна бременност

# 112
Явно това с кръворазреждащите се проявява при ниски стойности.

# 113
Алиса, според мен това много леко завишение е от прегнила. Като ориентир на 10ти ден трябва да е трицифрено число в добрия случай.
Благодаря  Celeste, да, трицифрено когато е mIU/ml, а в случая е IU/L, затова не знам как да го разчета. Затова сложих и забележката под черта от самото изледване. Ако 5.8 IU/L е 71 mIU/ml, то 2,8 IU трябва да е към 35mIU/ml. Не знам...

Между mIu/IU няма разлика в стой стойностите

# 114
Здравейте, момичета. Аз пак се включвам да почерпя опит и мнение. Днес при преглед след последната биохимична лекарката видя полип.
По принцип ми е 11 ден от началото на цикъла и все още имам зацапване. Препоръча на следващ цикъл да направим хистероскопията. И тук идва ужаса, който се заражда в главата ми за части от секундата.
Четох бая нещо, обаче никъде нищо добро. Тя не спомена и колко е голям този полип, но нещо със сигурност не е наред. Та някой минавал ли е хистероскопия ? Какво следва, как се случва ?
Предварително благодаря на отзовалите се ❤️

# 115
и моя опит приключи два 5 дневни Sad

# 116
Моля се някой да се включи с положителен резултат!!! Имам усещането, че тези с положителните просто не пишат или поне ми се иска да е така .... не може все да са отрицателни 😥. Днес ми е 7ми ден след ЗЕТ и вече ме е страх да си направя теста след 2, 3 дни 😥. Имам един мисед и една биохимична.

# 117
  • София
Здравейте, момичета. Аз пак се включвам да почерпя опит и мнение. Днес при преглед след последната биохимична лекарката видя полип.
По принцип ми е 11 ден от началото на цикъла и все още имам зацапване. Препоръча на следващ цикъл да направим хистероскопията. И тук идва ужаса, който се заражда в главата ми за части от секундата.
Четох бая нещо, обаче никъде нищо добро. Тя не спомена и колко е голям този полип, но нещо със сигурност не е наред. Та някой минавал ли е хистероскопия ? Какво следва, как се случва ?
Предварително благодаря на отзовалите се ❤️

Като пункцията е. Под упойка, трае около 15-20 минути. След като премине ефекта на упойка ставаш и си тръгваш. Не се плаши, това е безобидно. Преди да ми махнат полипа имах много кървене (като ходех до тоалетната само), една такава бистра кръв, та мен това ме стресна. Нищо особено не е. След това 2 седмици без интимни контакти и без вдигане на тежко. Единствено това беше. Махат го и забравяш. Успех и спокойно, всичко ще е наред.

Lolita_758 Стискам палци ти да ни зарадваш, да повлечеш крак!
eli.ilieva22 Съжалявам!

Пожелавам през идния месец да има много бебета!

# 118
Утре ще пусна пак да видя накъде върви и какво е движението.

# 119
Моля се някой да се включи с положителен резултат!!! Имам усещането, че тези с положителните просто не пишат или поне ми се иска да е така .... не може все да са отрицателни 😥. Днес ми е 7ми ден след ЗЕТ и вече ме е страх да си направя теста след 2, 3 дни 😥. Имам един мисед и една биохимична.
Не се отчайвайте! Труден е пътя за всички ни. Аз мога да се похваля с положителен резултат😊но притеснението продължава. Ще се задържи ли? Всичко наред ли ще е. Даже на най близките не съм казала. Всеки ден до следващия преглед е предизвикателство, игра на нерви, смесени чувства - радост и страх. Така е при мен. Моля се да се похваля със щастлив финал🙏

Общи условия

Активация на акаунт