Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 278
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Севлиево
2402,повтори,но на БХ ми прилича.Което е добър знак, обикновено след такава настъпва истинска бременност.

# 91
  • София
Явно и аз приключих участие. 12 ден на два 5 дневни.

# 92
Много съжалявам, момичета! Каква е тази успеваемост, защо скоро никой не се е похвалил с успех?! Започвам да губя вяра

# 93
Няма идея защо така... Много тъжно 😒
На пункцията ми направи впечатление, че всичко дами докато чакахме бяха за пореден път там. Бях единствента с първи опит и хич не ми вдъхна кураж 😟

# 94
  • София
И на мен ми е 1 опит. Лекарят ми каза, че било рано и след седмица да повторя. Не знам какъв е смисълът но….

# 95
  • София
И на мен ми е 1 опит. Лекарят ми каза, че било рано и след седмица да повторя. Не знам какъв е смисълът но….

12ти ден на 5 дневни ембриони изобщо не е рано. Това си е резултатът за съжаление.
Но пак се замислям, все негативни резултати.. Защо? :/

# 96
След моя първи неуспешен опит пуснах НК клетки, минавам генетик за терапия на лека форма на тромбофилия и правих офис хистероскопия. Всичко ми е наред по тези нови 3 изследвания. нямам полипи,миоми,гъби, подходящо удебелена лигавица, прогестерон на инжекции,И въпреки всичко нямам все още успех ,имплантацията беше буквално за дни. Единствено тхс ми беше 6.41 3 дни преди трансфера и почнах терапия.Това е единственото което не ми беше в ред. В момента се подготвям за втори трансфер, ще пия по-високи дози елтироксин пък да видим .....

# 97
  • гр. София
Момичета, преди ЗЕТ, кога последно ви мерят лигавицата? Имам предвид мерят ли лигавицата ден преди да размразят ембрионче? Или се смята че ако по време на овулация е била ок, значи още е ок, с прогестеронов препарат?

# 98
Здравейте момичета, малко съм объркана от мерните единици. Може ли да ми помогнете? Днес ми е 9-ти ден след трансфер на 5-дневен ембрион. Като слагам прегнил през ден. Може ли да е от него?

# 99
Алиса, според мен това много леко завишение е от прегнила. Като ориентир на 10ти ден трябва да е трицифрено число в добрия случай.

# 100
Алиса, според мен това много леко завишение е от прегнила. Като ориентир на 10ти ден трябва да е трицифрено число в добрия случай.
Благодаря  Celeste, да, трицифрено когато е mIU/ml, а в случая е IU/L, затова не знам как да го разчета. Затова сложих и забележката под черта от самото изледване. Ако 5.8 IU/L е 71 mIU/ml, то 2,8 IU трябва да е към 35mIU/ml. Не знам...

# 101
Благодаря  Celeste, да, трицифрено когато е mIU/ml, а в случая е IU/L, затова не знам как да го разчета. Затова сложих и забележката под черта от самото изледване. Ако 5.8 IU/L е 71 mIU/ml, то 2,8 IU трябва да е към 35mIU/ml. Не знам...
Това е границата, не е пресметната мерна единица.

# 102
Alisa_A, съотношението при конвертиране им е 1:1

Съжалявам за всички отрицателни тестове...

petufin, аз бях на ЗЕТ с естроген, не на естествен цикъл, но ми мереха лигавицата на 11 ден и след това чак непосредствено преди трансфера.

# 103
Благодаря ви

Alisa_A, съотношението при конвертиране им е 1:1

Съжалявам за всички отрицателни тестове...

petufin, аз бях на ЗЕТ с естроген, не на естествен цикъл, но ми мереха лигавицата на 11 ден и след това чак непосредствено преди трансфера.

# 104
Момичета, излезна и моя резултат. Днес ми е 9 ден на 5 дневен ембрион. Много е ниско според мен. Дали има шанс?

Общи условия

Активация на акаунт