Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 404
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Ние този месец ще пускаме Кариотип и SDI тест за мъжа ми. Според мен също важни изследвания, които е добре да се “отметнат”.
Чудя се какви още генетични или имунологични изследвания да пуснем, ако имате идеи, споделяйте.

НК клетки и Тромбофилия вече съм пускала, за нея препоръчват да се направи в Геника. От Щерев, въпреки че правят изследването при тях ме пратиха в Геника.

# 151
Аз бих пуснала пакет тромбофилии в Геника. Определено са най-добри в генетичните изследвнаия. Може по всяко време на деня.

# 152
  • София
Май ще отида да Геника направо. Какъв пакет пускате?

# 153
Това което беше пуснала Believe е напълно достатъчно, според мен, това бях пуснала и аз.

# 154
Момичета, някоя забременяла инвитро след Летрозол?!

# 155
Момичета, някоя забременяла инвитро след Летрозол?!
Да, аз пих 5 дни Фемара преди трансфера.

# 156
Моят зет беше на фона на летразол. За сега е успешен.

# 157
Момичета пожелавам следващ успех на тези, при които не се е получило. Скоро не бях чела тъй като реших да се абстрахирам от всичко малко, та днес като влязох имаше доста страници. Гледам че само неуспехи има наистина за жалост, та пиша да ви вдъхна кураж. Аз съм след успешен ЗЕТ, като все още е рано и ми е притеснено, а и някак не го чувствам, по-скоро чувствам, че нещо не е наред, но си седя кротко, взимам лекарствата и каквото сабя покаже, както се казва. Иначе усещам само болки от време на време, но не са супер силни, та опитвам да не им обръщам внимание.

# 158
Момичета имам нужда от помощ! Моля ако някоя от вас е подавал молба за удължаване на заповедта от ЦАР да ми пише на лично 🙏🏼 Ние направихме свеж трансфер , но заповедта ми изтича на 18ти април… , а не можахме да направим Зет заради задържан фоликул… и така ще изтече заповедта… та сега се чудя дали искат пак същите документи да подадем за удължаване или само молба трябва да напиша?

Свържете се с клиниката и обяснете, че не може да завършите опита в рамките на заповедтта, те ще ви дадат да попълните молба за удължаване на заповедтта, ще я изпратят към ЦАР и след месец те ще ви върнат отговор и ще може да довършите опита.

# 159
С риск да отчая все още чакащите, но за неуспешните - да знаят че не са единствени! 10ти ден след ЗЕТ на 2 ембриона (един балансиран/здрав след PGT и един неизследван бластоцист) отрицателен резултат - чхг 4.87 😭 .
Преди трансфер направени 2 поредни месеца вътрематочни обливания, също и една вливка Имуновенин. След трансфер започнат Клексан.
След 4 инсеминации, 2 инвитро процедури и всички тези терапии след един мисед и една биохимична.... отрицателен! Толкова вярвах че този път ще стане 😥!
Уви.... всичко отначало! Нямам сили вече, не знам другите как успяват след толкова неуспехи!
Май ще се ориентираме към Турция 😔.
Успех на всички борбени момичета!

# 160
С риск да отчая все още чакащите, но за неуспешните - да знаят че не са единствени! 10ти ден след ЗЕТ на 2 ембриона (един балансиран/здрав след PGT и един неизследван бластоцист) отрицателен резултат - чхг 4.87 😭 .
Преди трансфер направени 2 поредни месеца вътрематочни обливания, също и една вливка Имуновенин. След трансфер започнат Клексан.
След 4 инсеминации, 2 инвитро процедури и всички тези терапии след един мисед и една биохимична.... отрицателен! Толкова вярвах че този път ще стане 😥!
Уви.... всичко отначало! Нямам сили вече, не знам другите как успяват след толкова неуспехи!

Много съжалявам..... продължаваме напред ! Ще дойде и нашият успех !

# 161
Може ли да споделите какви са тези обливания на матката?
Също така как са решили да ви ги предпишат имате установен проблем с матката ли?
При мен също има биохимична бременност и една извънматочна. Като на последния трансфер ми вливаха интралипид и предписаха преднизолон. При мен също е някакъв проблем с имплантацията освен изчерпания резерв.

# 162
Ако под обливания имате предвид рвмс, правят се в Надежда. Преди това се взема биопсия от матката и според резултатите се преценява да се прави или не.

# 163
Имам имунологични фактори - неблагоприятен рисков Т и NK клетъчен фенотип, свързани с имплантационни неуспехи и спонтанни аборти. Терапията е назначена от имунолог. Обливанията бяха с Неорал.
При вливката с Имуновенин и аз имах добавен Преднизолон.
Като цяло другия репродуктивен специалист, при когото също ходя, той отрича изцяло имунологичните фактори, но аз исках да се застраховам, тъй като не ми се минаваше отново през аборти. Не знам вече какво да мисля!

Hope, нямам представа какво е рвмс.

Ъпдейт: Сега прочетох за тази процедура - не е това. Друга е процедурата, ако искате прочетете за Имуновенин.

Цитат на: FBID1056590955

link=topic=1535227.msg46218060#msg46218060 date=1680174208
Може ли да споделите какви са тези обливания на матката?
Също така как са решили да ви ги предпишат имате установен проблем с матката ли?
При мен също има биохимична бременност и една извънматочна. Като на последния трансфер ми вливаха интралипид и предписаха преднизолон. При мен също е някакъв проблем с имплантацията освен изчерпания резерв.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 17:37 от Lolita_758

# 164
Здравейте борбени дами, включвам се и аз при вас.
Ние сме с мъжки фактор, мъжа ми има много дефектни плувци с намалена подвижност.
На 21.03 стигнахме до трансфер на 2 - 3 дневни ембриона . Днес пуснах тест на 9ти ден, като си мислех че ембрионите са на повече дни, понеже пункцията беше на 17ти.
Резултата 0.100 , доктора каза да пдодължа лекарствата и в понеделник да пусна нов тест. Четох много тези дни, от старите коментарии по темата, но все пак ако има някой с късна имплантация(понеже и такива неща четох) дали ще споделите опита си?
Не губя надежда до последно😅

Общи условия

Активация на акаунт