Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 365
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Megi98 колко беше твоя прогестерон на трансфера? И в какви граници трябва де е попринцип имате ли идея на самия трансфер

На двата свежи изобщо не са ми гледали прогестерона, а на ЗЕТ беше около 30 в деня

Момичета съжелявам много за резултата другият път ще се случи господ е велик. Аз съм 5 ден след трансфер на 2 пет дневни, и като четя резултатите се отчайвам още повече, какво се случва само отрицателни ре,ултати ужас. Аз нямам никакви симтоми, а и в деня на трансфера ми беше нисък прогестерона и мисля че няма да стане.

В деня на трансфера ми беше 10.84ng/mL в момента съм на
Естрофем
Дуфастон
Вагинални свещички Циглогест и
Пролютекс- всичко това по 2 пъти на ден сутрин и вечер.

# 136
Момичета имам нужда от помощ! Моля ако някоя от вас е подавал молба за удължаване на заповедта от ЦАР да ми пише на лично 🙏🏼 Ние направихме свеж трансфер , но заповедта ми изтича на 18ти април… , а не можахме да направим Зет заради задържан фоликул… и така ще изтече заповедта… та сега се чудя дали искат пак същите документи да подадем за удължаване или само молба трябва да напиша?

# 137
Само молба свободен текст за удължаване плюс копие от заповедта.

# 138
Момичета , моля за мнение тези от вас , които са ги правили твзи изследвания .

# 139
Момичета имам нужда от помощ! Моля ако някоя от вас е подавал молба за удължаване на заповедта от ЦАР да ми пише на лично 🙏🏼 Ниенаправихме свеж трансфер , но заповедта ми изтича на 18ти април… , а не можахме да направим Зет заради задържан фоликул… и така ще изтече заповедта… та сега се чудя дали искат пак същите документи да подадем за удължаване или само молба трябва да напиша?
не мисля,че трябва да правиш нещо, срока за започване на процедурата е една година , а след това вече няма проблем, че е минала годината. Така мисля аз❤️

# 140
Момичета, вие какво мислите? Дали заради високия прогестерон в дена на трансфера е довел до неуспех?Беше 60 🤔

# 141
Не, прогестеронът е висок, но той поддържа бременността и не пречи. С такава стойност в деня на трансфера приятелка забременя и бебчето е вече на 1 г. Ниският прогестерон пречи.

# 142
Момичета, вие какво мислите? Дали заради високия прогестерон в дена на трансфера е довел до неуспех?Беше 60 🤔

И аз мисля, че ниският прогестерон пречи

# 143
Момичета, има ли от вас успешно забременели без генетични изследвания за тромбофилия и без прием на кръворазрежащи след трансфер?

# 144
Момичета, има ли от вас успешно забременели без генетични изследвания за тромбофилия и без прием на кръворазрежащи след трансфер?

Има ! По -важни са кръворазреждащите при установена бременност , тромбофилията не влияе толкова на забременяването , колкото е опасна за ембриона след това . Може да си пуснете генетични и ако има проблем след това да реагирате

# 145
  • София
Имам питане относно изследването на тромбофилии кога се прави? И предполагам не ми трябва да бъде назначено от лекар? (Сутрин, на гладно?) Смятам да си пусна в болница Надежда.

# 146
Имам питане относно изследването на тромбофилии кога се прави? И предполагам не ми трябва да бъде назначено от лекар? (Сутрин, на гладно?) Смятам да си пусна в болница Надежда.
Не е нужно да си гладна , това е генетичен тест

# 147
  • София

А трябва ли лекар да го назначи?

# 148
Не , не трябва. Може да го пуснеш по всяко време .
Аз пуснах в цибалаб разширен пакет за 165 лв

# 149

А трябва ли лекар да го назначи?

Не

Общи условия

Активация на акаунт