Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 51 036
  • 749
  •   2
Отговори
# 330
Здравейте, има ли с зет трансфер на  5 дневни. На 03.04.2023.

Аз съм също с зет на 5 дневни на 03.04. Имам и аз някаква лека болка от дясната страна вече 3 дни. Вие на какви лекарства сте? Аз съм само на фолсан половин хапче и циклогест 2 пъти дневно.

# 331
Със ЗЕТ на петдневен съм на 04.04
. Аз съм на естрофем 3*1, Медрол 2*1, аспирин протект *1,виагра глобули *1, пролутекс *1 инжекция, но шпа 3*2, циклогест 2*1. Може и да забравям нещо Simple Smile.
На мен ми казаха кръвен тест на десети ден след трансфера.

# 332
Здравейте, има ли с зет трансфер на  5 дневни. На 03.04.2023.

Аз съм също с зет на 5 дневни на 03.04. Имам и аз някаква лека болка от дясната страна вече 3 дни. Вие на какви лекарства сте? Аз съм само на фолсан половин хапче и циклогест 2 пъти дневно.
Фракси 0.3.естрифем Утрогестан.

# 333
Здравейте, има ли с зет трансфер на  5 дневни. На 03.04.2023.
Здравейте. Моят трансфер също беше тогава на две 5 дневни ембриончета. Първите два дни след трансфера имах придръпвания от ляво. Това което ме притесни, е че леко съм хремава. От вчера имам субфебрилна температура 37,1-37, 2 която не е постоянна. Кръвният ми тест е за 13. 04. 2023г. Това ни е втори ЗЕТ.

# 334
Здравейте, има ли с зет трансфер на  5 дневни. На 03.04.2023.
Здравейте. Моят трансфер също беше тогава на две 5 дневни ембриончета. Първите два дни след трансфера имах придръпвания от ляво. Това което ме притесни, е че леко съм хремава. От вчера имам субфебрилна температура 37,1-37, 2 която не е постоянна. Кръвният ми тест е за 13. 04. 2023г. Това ни е втори ЗЕТ.

Мен ми казаха че мога да взимам витамин ц и парацетамол. Но ти все пак попитай твоя доктор и виж какво ще каже.

Моя кръвен тест е за 17.04.

# 335
Как сте, момичета? Споделете как върви чакането при вас?
На мен ми остават четири дни до теста, а напрежението се реже с нож. Всяка вечер имам сърцебиене и започвам да се плаша. Възможно ли е да е от многото лекарства или си е просто напрежение?

# 336
Ооо да от лекарствата , при мен през цялата бременност се появяваше сърцебиене и то вечер, като туп...туп...в гърлото .

# 337
Как сте, момичета? Споделете как върви чакането при вас?
На мен ми остават четири дни до теста, а напрежението се реже с нож. Всяка вечер имам сърцебиене и започвам да се плаша. Възможно ли е да е от многото лекарства или си е просто напрежение?
Добро утро. Аз съм със същите симптоми (бях писъла) . Сега пия една глъдка кафе, и отивам да направя кръвен. Днес ми е 7 ден, така иска доктора. Вчера взех престол и вчера и днес, излиза бледа  втора черта. За първи път я виждам. ❤️❤️❤️Дано този път ❤️❤️❤️

# 338
Дени, да пишеш да се похвалиш след теста. Стискам палци.

# 339
Аз съм 5ти ден след свеж трансфер. Беше на 05.04. Нямам оплаквания, единствено в петък имах стягания ниско долу, усещане за тежест, придърпвания. В събота също имах придърпвания от време на време. Сега два дни нищо. Теста не го мисля още. Докторката ми каза на 12ти ден. Но кога мога най-рано?

# 340
Аз съм 5ти ден след свеж трансфер. Беше на 05.04. Нямам оплаквания, единствено в петък имах стягания ниско долу, усещане за тежест, придърпвания. В събота също имах придърпвания от време на време. Сега два дни нищо. Теста не го мисля още. Докторката ми каза на 12ти ден. Но кога мога най-рано?
Аз съм на тест на десети ден, друго момиче от групата е на седми ден, но и двете сме със ЗЕТ на 5 дневни ембриони. При свеж трансфер, доколкото знам е 11-12 ден. Не бързай, знам, че е трудно. Изчакай си датата, както е казал лекаря ти.

# 341
Момичета и мен ми е 7ми ден днес на 5 дневен бластоцист. Имах 3 дни леки болки в дясната страна, но сега вече не. Мен ми казаха да правя тест на 14ти ден т.е. на 17ти Април и на същия ден кръвен, но кой да чака до тогава. Дали за ни направя един утре? Би ли показало нешо? Времето много бавно ми минава не мога да изчакам до 17ти... но все там ми отиват мислите чак и ги сънувам тези неща.

# 342
Аз съм на тест на десети ден, друго момиче от групата е на седми ден, но и двете сме със ЗЕТ на 5 дневни ембриони. При свеж трансфер, доколкото знам е 11-12 ден. Не бързай, знам, че е трудно. Изчакай си датата, както е казал лекаря ти.

Така и аз мисля. Просто се вглеждам в различни симптоми, чудя се кое какво е. Но пък и да на стане, една снежинка ме чака за замразен. Тайничко се надявам теста на великден да е добра поличба.

# 343
Baby girl, и аз съм така. Всеки симптом се изследва, мисли и премисля. Имам още три замразени снежинки, но и това не ми дава спокойствие.

# 344
Здравейте и успех на всички ни. Пожелавам много високи ЧХГ за Великден. ❤️🙂 Чакането е трудно, но мислете позитивни неща. Не търсете симптоми. От опит го казвам. На предишният ми ЗЕТ се вглеждах във всеки симптом, бях сигурна, че ще стане... Дори и имплантация нямаше. Сега отново имам симптоми, по-разшични от преди.. Датата за теста ми е за 13.04.
Успех, стискам палци за всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт