Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 199
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Аз други неща изследвах. Придобити тромбофилии и още някакви. Каквото ми назначи, това.

# 646
Здравейте момичета, не знам дали в правилната тема влизам. Предстои ми среща с доц Русев, относно изследване на "Ембриотоксин" и "тромбоцитно-левкоцитни агрегати". При въпроса ми за цени по телефона, отказаха да ми кажат. Някоя от Вас дали е правила такъв тип изследвания, запозната ли е ценово - за да се подготвя.? Благодаря Ви!

Аз миналата година, когато бях при него платих към 700 лв. Имах пуснати мутации, тромбофилия, нк клетки и ембриотоксини.

# 647
Здравейте,дайте ми някакво мнение за Д-р Даниел Ставрев?????

# 648
Момичета аз май финиширах с първия ми опит Cry
Още не ми е излезнало ЧХГ, но резултата от домашния тест не изглежда изобщо добре за 9 ден след СЕТ

Все пак ще изчакам и ЧХГто, но нямам големи надежди

# 649
IvanovaLub, нали не очакваш две ярки наситени черти? Положителни са си тези два теста, стискам палци за хубаво ЧХГ!

# 650
Моето такова е в 30+3 г.с. А дори към момента на теста бяха близнаци.

# 651
Не знам какво да очаквам, но от толкова четене май ще се по бъркам Confounded уж се бях настроила да не чета и да не го мисля, ам няма как-прекрасно ме разбирате предполагам... Ще си изчакам търпеливо ЧХГто, ако не умра до довечера Joy
Стискайте палци ❤️

# 652
Положителен е тестът Flowers Four Leaf Clover

# 653
Здравейте момичета,
Включвам се с едно бързо питане към тези, които са правили хистероскопия. Има ли значение на кой ден от МЦ ще се направи? В клиниката ми казаха първите чисти дни, но както се оказва в тези дни ще съм извън България, та питането ми е дали може след тях да бъде извършена?

# 654
  • София/Севлиево
Моят такъв тест спи до мен в момента...

# 655
Здравей, зависи дали ще взимаш биопсии за други тестове по време на хистеоскопията. Ако е само за преглед на матката няма значение. Аз правих миналата седмица, но бях след следене на овулация защото взеха биопсия за ЕРА тест. Както ти е казал доктора, така го направи, не се притеснявай Simple Smile

Здравейте момичета,
Включвам се с едно бързо питане към тези, които са правили хистероскопия. Има ли значение на кой ден от МЦ ще се направи? В клиниката ми казаха първите чисти дни, но както се оказва в тези дни ще съм извън България, та питането ми е дали може след тях да бъде извършена?

# 656
Ами моите и двете ги правиха на първи чисти дни(6-7 ден от цикъла), за да е тънка лигавицата, ако ще премахват нещо. Питайте доктора и той ще каже дали да отложите.

# 657

Най-накрая имам резултати... Нищо не разбирам.. Disappointed

# 658
Бременна си. Повтори след 48ч и леко до термин.

# 659
Иванова, в един и същи час ли го направи?
Иначе си се удвоява в диапазона,който е ок  47-72 часа. Пусни 3ти след 2 дни по същото време,в същата лаборатория.

Общи условия

Активация на акаунт