Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 200
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Благодаря за мненията, прекрасни дами ❤
Решихме у дома, че утре е деня 😊
Стискам палци на всички, които чакат 🙏
П. С. Да пусна ли и прогестерон, заедно с ЧХГ?
Да, пусни

# 631
Сега ще търся второ мнение
Дано да не е най-лошото 😞. Здравей потърсите ли второ мнение, и аз бях така само че, на 20 ден от трансфера, бях при двама спешни Аг, казаха че е всичко наред. Не казаха от какво е кървене то, при мен беше сутрин след пишкане, червена кръв. Сега нямам днес е 23 ден. Аз съм на Естрофем, фракси, утрогестан. Казаха ми да не спирам нмх.

Да не би да има хематом и отлепяне на плодния сак. Това може да се види на ехограф.
Или пък,ако са били 2Е и единият да  е отпаднал...

Трансфера ми беше на  07.04
Доста кървя точно като започване на МЦ..макар ,че дежурната лекарка в АГО-то каза че не било доста кървенето.
Вижда се сакче но до там

# 632

Добър ден, може ли мнение за този тест, на който се появи втора черта още в самото начало, обаче е под частта на теста на която пише Макс много надолу е. Дали е положителен?
В началото на този месец правихме хистероскопия, по време на овулцията си правихме опити понеже вече 8 години не се пазим и нищо не става, едва ли сега е станало, нооо нали знаете всеки път човек има някаква надежда. Нещото което забелязах е, че на 7-ми ден след овулцията ми зацапа ясна кръв, аз си помислих че ще ми идва цикъл по рано заради хистероскопията, но спря. Закъснява ми 3 дни, ВЧЕРА имах предменструални болки но го няма все още.

# 633
  • Варна

Добър ден, може ли мнение за този тест, на който се появи втора черта още в самото начало, обаче е под частта на теста на която пише Макс много надолу е. Дали е положителен?
В началото на този месец правихме хистероскопия, по време на овулцията си правихме опити понеже вече 8 години не се пазим и нищо не става, едва ли сега е станало, нооо нали знаете всеки път човек има някаква надежда. Нещото което забелязах е, че на 7-ми ден след овулцията ми зацапа ясна кръв, аз си помислих че ще ми идва цикъл по рано заради хистероскопията, но спря. Закъснява ми 3 дни, ВЧЕРА имах предменструални болки но го няма все още.

Вземете друг тест

# 634
  • София
Под частта на теста - т.е. вие сама решихте да отлепите и да видите? Направете още един тест, за да е ясно. Може да е фабрична грешка и да е положителен или.. Simple Smile Задължително друг тест.

# 635
Под частта на теста - т.е. вие сама решихте да отлепите и да видите? Направете още един тест, за да е ясно. Може да е фабрична грешка и да е положителен или.. Simple Smile Задължително друг тест.
Тя прозираше и затова я видях чертата иначе нямаше да е сетя да го разлепя😂
Ще направя, но мисля сутринта на гладно да е.Исках да разбера дли на някой друг се е случвало така.

# 636
И на моите тестове се оцветяваше ръба, гледайте указаното място, а не мястото на лепене. Този тест е негативен

# 637
На гладно няма да е по-различен резултатът.

# 638
И на моите тестове се оцветяваше ръба, гледайте указаното място, а не мястото на лепене. Този тест е негативен
И аз така мисля, направих и другия тест същата работа, пак има черта на това място. Ще си чакам цикъл дано всичко да е наред след хистероскопията. Благодаря

# 639
Здравейте момичета, не знам дали в правилната тема влизам. Предстои ми среща с доц Русев, относно изследване на "Ембриотоксин" и "тромбоцитно-левкоцитни агрегати". При въпроса ми за цени по телефона, отказаха да ми кажат. Някоя от Вас дали е правила такъв тип изследвания, запозната ли е ценово - за да се подготвя.? Благодаря Ви!

# 640
Здравейте, момичета.
Сама си създавам главоболия.🤦‍♀️ Днес на 8ми ден след трансфер си направих един уринарен тест,беше отрицателен, дали е рано за 2 върнати на 5 ден свежи ембриончета, как мислите?

# 641
Здравейте момичета, не знам дали в правилната тема влизам. Предстои ми среща с доц Русев, относно изследване на "Ембриотоксин" и "тромбоцитно-левкоцитни агрегати". При въпроса ми за цени по телефона, отказаха да ми кажат. Някоя от Вас дали е правила такъв тип изследвания, запозната ли е ценово - за да се подготвя.? Благодаря Ви!

И аз утре имам за първи път преглед при него. Когато питах за цени ми казаха да си приготвя няколко стотин лева като единствено могат да ми кажат че прегледа е 60 лв от там насетне какви изследвания ще назначи и колко ще струват ще разберем утре. Успех Simple Smile

# 642
Аз 2016та дадох малко над 500, така че..

# 643
2021 към 350 лева за изследвания, зависи какво ще назначи явно. На каса ме питаха ще ги платя ли, явно не един се е отказвал Simple Smile

# 644
За изследване, което в КИРМ струва 45 лв 😳 Шегуват ли се с хората?

Общи условия

Активация на акаунт