Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 238
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Трансфера ми беше на  07.04
Доста кървя точно като започване на МЦ..макар ,че дежурната лекарка в АГО-то каза че не било доста кървенето.
Вижда се сакче но до там

# 616
Да не би да има хематом и отлепяне на плодния сак. Това може да се види на ехограф.
Или пък,ако са били 2Е и единият да  е отпаднал...

Трансфера ми беше на  07.04
Доста кървя точно като започване на МЦ..макар ,че дежурната лекарка в АГО-то каза че не било доста кървенето.
Вижда се сакче но до там

# 617
Сега ще търся второ мнение
Дано да не е най-лошото 😞

Да не би да има хематом и отлепяне на плодния сак. Това може да се види на ехограф.

Вижда се сакче но до там

# 618
Няма да е! Бъди спокойна. Ако има отлепяне - лежане и пълна почивка. Стандартно в такива случаи спират аспирина и НМХ терапия, докато спре кървенето и предписват 1000 мг. витамин  С/ден.

Сега ще търся второ мнение
Дано да не е най-лошото 😞

Вижда се сакче но до там

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 16:21 от bubastet

# 619
Най-после дойде време и аз да се запиша в тази тема. Трансфера беше преди три часа... Първи трансфер ми е, дано всичко е наред.

# 620
И аз за първи път пиша в темата. В събота ми беше първият трансфер. В същия ден вместо да почивам си изминах над 10000 крачки. Нямам никакви усещания, но още е рано. Успех на всички чакащи!

# 621
И аз за първи път пиша в темата. В събота ми беше първият трансфер. В същия ден вместо да почивам си изминах над 10000 крачки. Нямам никакви усещания, но още е рано. Успех на всички чакащи!

Не се притеснявай за извървяните крачки аз имах малко повече от 20000 и опита беше успешен Wink
Никакви усещания -положителен резултат Wink

# 622
Дами, на 8 ден от СЕТ(2бр. Бластоцисти) дали е рано за "пишкав тест"...  Притеснявам се, че трябва да правя кръвен на 01.05.,който е не работен ден, а на 02.05 вече съм на работа...и всъщност последната ми доза Зарзио трябва да поставя на 29.04.Какво бихте ме посъветвали, да направя ли кръвен по рано или да рискувам с уринален домашен тест..

# 623
И домашен тест би трябвало да отчете. Успех!

# 624
Направете си кръвния тест по-рано. По-сигурно е.

# 625
Има ли значение последната доза на Зарзио? Пада се в събота, съответно лабораторията не работи... Май започвам да се шашкам Confused

# 626
  • Варна
По-добре кръвен тест. Но така го съчетай, че да го повториш след 48 часа, за да се види дали се удвоява.

# 627
Значи утре е деня! Умирам от страх и май не ми се ходи... Първите 4-5дни имах болки и пробождания, гърдите ми бяха супер болезнени... От 2 дни нищо... Нямах и зацапване, знам че не е задължително, но все пак го очаквах... Видяло се е... Мечка страх, мене не! Отивам утре Hands Pray
По-добре кръвен тест. Но така го съчетай, че да го повториш след 48 часа, за да се види дали се удвоява.

# 628
  • Бургас
Дами, на 8 ден от СЕТ(2бр. Бластоцисти) дали е рано за "пишкав тест"...  Притеснявам се, че трябва да правя кръвен на 01.05.,който е не работен ден, а на 02.05 вече съм на работа...и всъщност последната ми доза Зарзио трябва да поставя на 29.04.Какво бихте ме посъветвали, да направя ли кръвен по рано или да рискувам с уринален домашен тест..
още днес би трябвало да отчете кръвен. Аз бих направила днес.
На мен ми отчете кръвен на 7и ден на 4-дневно, така че ако има имплантация ще я видите още днес. И пуснете пак след 48ч

# 629
Благодаря за мненията, прекрасни дами ❤️
Решихме у дома, че утре е деня 😊
Стискам палци на всички, които чакат 🙏
П. С. Да пусна ли и прогестерон, заедно с ЧХГ?

Общи условия

Активация на акаунт