Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 218
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета утре ми е 10 ден и мисля да пусна първия тест. На гладно и жадно ли се пуска ЧХГ?

# 76
  • Пловдив
Момичета утре ми е 10 ден и мисля да пусна първия тест. На гладно и жадно ли се пуска ЧХГ?

Няма значение кога се пуска. Аз съм пускала след кафе и баничка 😁
Стискам палци за високо ЧХГ 🤞🏻🍀

# 77
Успех, пожелавам ти да се похвалиш с хубаво ЧХГ и да повлечеш крак. Аз се изкушавах да направя домашен тест днес или утре, но реших да си чакам датата за тест в понеделник, така или иначе уикенда няма да мога обсъдя резултата с лекаря си дори и да пусна кръвен.

# 78
Здр момичета , днеска Др поиска чхг днеска е 11 ден от трансфера. Но резултатът е същия 0,22 спрях всичките медикаменти. Желая на всички дами положителни чхг +++  успех .

# 79
Здравейте. След ЗЕТ на 1 5-дневен ембрион на 8 ден резултатът ми беше 0.25. Спрях лекарствата сама на 16.03 и не съм правила втори тест. На 23.03 трябваше да ми дойде цикълът , но все още го няма, нямам и никакви симптоми, че ще ми дойде. Притеснявам се да няма нещо. Това ми е втори ЗЕТ, при първия след спирането на лекарствата цикълът си ми дойде след няколко дни и не съм имала проблем. Единственото, което съм приемала след трансфера беше 3х1 естрофем и 2х4 утрогестан. Мисля да потърся в понеделник лекаря си, ако все още нямам цикъл, за да го попитам какво да правя. А и в момента нямам възможност да пътувам до София за преглед. Благодаря предварително на всички за отговорите!

# 80

Пусна ли теста?

# 81
Здравейте. След ЗЕТ на 1 5-дневен ембрион на 8 ден резултатът ми беше 0.25. Спрях лекарствата сама на 16.03 и не съм правила втори тест. На 23.03 трябваше да ми дойде цикълът , но все още го няма, нямам и никакви симптоми, че ще ми дойде. Притеснявам се да няма нещо. Това ми е втори ЗЕТ, при първия след спирането на лекарствата цикълът си ми дойде след няколко дни и не съм имала проблем. Единственото, което съм приемала след трансфера беше 3х1 естрофем и 2х4 утрогестан. Мисля да потърся в понеделник лекаря си, ако все още нямам цикъл, за да го попитам какво да правя. А и в момента нямам възможност да пътувам до София за преглед. Благодаря предварително на всички за отговорите!
Можеш да отидеш на преглед и в населеното място където живееш. Разбира се, консултирай се и с лекаря си, въпреки че без преглед не знам какво би могъл да ти каже.

# 82
Момичета, колко време закъснява цикъла след неуспешен опит? Бях по дълъг протокол.

# 83
Момичета, колко време закъснява цикъла след неуспешен опит? Бях по дълъг протокол.
При мен дойде 3 дни след спиране на лекарствата

# 84
Аз приключих вчера, на 12ти ден ми дойде, въпреки лекарствата. Доста съм разочарована..
Дано следващия път бъде успешен.

# 85
Аз приключих вчера, на 12ти ден ми дойде, въпреки лекарствата. Доста съм разочарована..
Дано следващия път бъде успешен.

Сила и напред! И аз мисля, че приключват нещата. Имам болки сякаш всеки момент ще ми дойде. Утре 9 ден пускам кръвен да се знае.

# 86
Моят опит май приключи със стойност 29.120 на 12-ти ден на две петдневни. Успех на всички чакащи!

# 87
  • София
Моят опит май приключи със стойност 29.120 на 12-ти ден на две петдневни. Успех на всички чакащи!
Лекарят на това мнение ли е?
И аз днес чакам резултат.

# 88
Iv4EnCeTO, чакам още обаждане от лекаря си, но на мен ми се струва много нисичко. Сигурно ще го повторя след два дни, все пак за да видя има ли покачване или пада.

# 89
29 е ниско за 12ти ден, но не е и отрицателен резултат. Със сигурност ще трябва да повториш да се види какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт