Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 425
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте борбени дами, включвам се и аз при вас.
Ние сме с мъжки фактор, мъжа ми има много дефектни плувци с намалена подвижност.
На 21.03 стигнахме до трансфер на 2 - 3 дневни ембриона . Днес пуснах тест на 9ти ден, като си мислех че ембрионите са на повече дни, понеже пункцията беше на 17ти.
Резултата 0.100 , доктора каза да пдодължа лекарствата и в понеделник да пусна нов тест. Четох много тези дни, от старите коментарии по темата, но все пак ако има някой с късна имплантация(понеже и такива неща четох) дали ще споделите опита си?
Не губя надежда до последно😅

Аз имах същия случай като вас след предишния трансфер. За съжаление при мен не се покачиха нивата, но се видя, че е имало имплантация, просто ембриона не се е развил. Този месец на 20ти също имах трансфер, утре съм на кръвен тест, но вчера се изкуших да си направя домашен с урина и беше напълно отрицателен, така че отново нямам надежди Sad Стискам палци при вас да се повишат нивата до понеделник!!! Пишете ни Simple Smile

# 166
Не се отчайвай, аз пак да разкажа за приятелка с отрицателен уринарен+кръвотечение, прави кръвен и о, изненада, огромно ЧХГ, близнаци! Не им вярвайте много, много на тези аптечни тестове.

# 167
  • Бургас
Здравейте борбени дами, включвам се и аз при вас.
Ние сме с мъжки фактор, мъжа ми има много дефектни плувци с намалена подвижност.
На 21.03 стигнахме до трансфер на 2 - 3 дневни ембриона . Днес пуснах тест на 9ти ден, като си мислех че ембрионите са на повече дни, понеже пункцията беше на 17ти.
Резултата 0.100 , доктора каза да пдодължа лекарствата и в понеделник да пусна нов тест. Четох много тези дни, от старите коментарии по темата, но все пак ако има някой с късна имплантация(понеже и такива неща четох) дали ще споделите опита си?
Не губя надежда до последно😅
Аз имах трансфер на 2 тридневни ембриончета, направих тест на 8ми ден и беше 1,52, после направих на 10ти ден беше 1,36 и доктора каза да спирам лекарствата, отрицателен. Не искам да ви отчайвам, дано при вас да се случат нещата.

# 168
Аз четох доста, но само статии, че при инвитрото често има имплантация на 10-ти ден, та да видим. Ще пиша задължително.
Не бих се доверила на пикливите тестове.
Лъки Стискам палци, този път да е положителен вашият тест🧡

# 169
Аз четох доста, но само статии, че при инвитрото често има имплантация на 10-ти ден, та да видим. Ще пиша задължително.

Благодаря ви от сърце! Трети трансфер ми е, след втора стимулация (от първата имах два неуспешни трансфера). Просто нямам никакви симптоми и гърдите ми се успокоиха от вчера.. ще видим. Опитвам се да разбера чисто статистически кой опит е често най-успешния, но за съжаление такава статистика не съществува явно Simple Smile)

# 170

Благодаря ви от сърце! Трети трансфер ми е, след втора стимулация (от първата имах два неуспешни трансфера). Просто нямам никакви симптоми и гърдите ми се успокоиха от вчера.. ще видим. Опитвам се да разбера чисто статистически кой опит е често най-успешния, но за съжаление такава статистика не съществува явно Simple Smile)

Моите два успешни са точно такива , без абсолютно никакви болки придръпвания и без наедрели гърди . Напълно никакви индикации за успешен трансфер .

# 171
Аз имам от вчера симптоми на ПМС , сега дори и температура вдигнах 37.5 , не знам от лекарствата с които се тъпчим ли е , но със сигурност пътя ни не е лесен, търсим симтоми и какво ли не, а някои чак в 6ти месец разбират че са бременни, божа работа.
Сигурна съм, че всички ще имаме детца, дали наши дали осиновени, който иска все ще получи, това ми е мотото.

# 172
Момичета, още го мисля първия трансфер от ноември месец - на 7ми ден след трансфер прогестеронът беше 26, чхг 90. На 12тия ден прокървих... възможно ли е да е било от ниския прогестерон?

# 173
В каква мерна единица ви беше 26 прогестерона, макар че дори и в nmol не е критично нисък...

# 174
Момичета, още го мисля първия трансфер от ноември месец - на 7ми ден след трансфер прогестеронът беше 26, чхг 90. На 12тия ден прокървих... възможно ли е да е било от ниския прогестерон?

Наистина е важна мерната единица за прогестерона, ако е ng/ml е добре като стойност и не би трябвало това да е проблемът.

# 175
Получих си и резултатът от кръвния, твърдо негативен .. ЧХГ 0.20 Sad Трети несполучлив трансфер, добрата страна на нещата са, че имам замразен ембрион, но мисля да почина Април месец.. Много ми дойде напоследък, мисля че и организмът ми има нужда от почивка..

# 176
Получих си и резултатът от кръвния, твърдо негативен .. ЧХГ 0.20 Sad Трети несполучлив трансфер, добрата страна на нещата са, че имам замразен ембрион, но мисля да почина Април месец.. Много ми дойде напоследък, мисля че и организмът ми има нужда от почивка..

Съжалявам за резултата .... при кой др сте ?
Какви излседвания сте правили до сега?

# 177
Съжалявам за резултата, да добре е все пак да почиваме. Натоварването е доста, психическо и физическо.
Какво сте изследвали до момента? Имате ли установена причина, за да не се получава?

# 178

Съжалявам за резултата .... при кой др сте ?
Какви излседвания сте правили до сега?

Аз съм при д-р Баев, минах през Щерев и Вита преди това набързо. Доволна съм от доктора, направили сме много изследвания, включително генетични, кариотип, лапороскопия и още много други. Имаме отклонения по различни различни фактори, но нищо категорично като проблем. Основното е възрастта и качеството на яйцеклетките .. Ембриончетата не се развиват по някаква причина. Сега правихме ИМСИ и се надявам качеството на замразените да е по-добро за следващия път Simple Smile

# 179
Казвате възрастта... вие на каква възраст сте? И при мен обяснението е възрастта и лошото качество на Я.
Правили ли сте ПИД?
Аз досега нямам ембриони, стигнали до 5-ти ден Cry
Питах преди тук, дали има някоя забременяла от Летрозол като имах предвид стимулация с него и след това СЕТ, а не подготовка за ЗЕТ с Летрозол!?

Аз съм при д-р Баев, минах през Щерев и Вита преди това набързо. Доволна съм от доктора, направили сме много изследвания, включително генетични, кариотип, лапороскопия и още много други. Имаме отклонения по различни различни фактори, но нищо категорично като проблем. Основното е възрастта и качеството на яйцеклетките .. Ембриончетата не се развиват по някаква причина. Сега правихме ИМСИ и се надявам качеството на замразените да е по-добро за следващия път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт