Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 51 011
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, ЗЕТ ми беше на 29.03, на 1 бластоцист, правих уринарен на 10-ти ден, отрицателен е. В сряда, на 14-ти ден, ще направя кръвен тест, така искат от клиниката, но явно нещата не са се развили положително. Какво са правили като изследвания тези от вас, при които не е станал ЗЕТ. Благодаря за някаква информация.

# 346
Аз слагам финал на всички опити - 0.4 на 12-ти ден от трансфер на бластоцист. Успех на другите!

# 347
Най-добре е да изчакаш до четвъртък сутрин... знам, че е много трудно, но мисля, че чак след 6ти-7ми ден започва да се отделя ЧХГ в кръвта и затова се чакат тези 10 дни. Стискам палци за едно Великденско чудо!

Момичета и мен ми е 7ми ден днес на 5 дневен бластоцист. Имах 3 дни леки болки в дясната страна, но сега вече не. Мен ми казаха да правя тест на 14ти ден т.е. на 17ти Април и на същия ден кръвен, но кой да чака до тогава. Дали за ни направя един утре? Би ли показало нешо? Времето много бавно ми минава не мога да изчакам до 17ти... но все там ми отиват мислите чак и ги сънувам тези неща.

# 348
Здравейте, ЗЕТ ми беше на 29.03, на 1 бластоцист, правих уринарен на 10-ти ден, отрицателен е. В сряда, на 14-ти ден, ще направя кръвен тест, така искат от клиниката, но явно нещата не са се развили положително. Какво са правили като изследвания тези от вас, при които не е станал ЗЕТ. Благодаря за някаква информация.
Не се отказвай все още. Щом искат кръвен тест, значи все още има надежда. Знаеш, че уринарните не са толкова точни, особено толкова рано. Стискам палци.

# 349
Аз слагам финал на всички опити - 0.4 на 12-ти ден от трансфер на бластоцист. Успех на другите!
Mandaria, много съжалявам. HeartHug Не знам какво да кажа освен, че силно вярвам, че жени като нас, които са се борили с всички сили, рано или късно и независимо как, ще станем мами. Вярвам го с пълното си сърце и за теб и ти пожелавам да е възможно най-скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 350
Здравейте момичета , пожулавам успех на всичи 😍. Та въпроса ми е има ли момичета които са с донорска сперма и ако да в коя клиника . Благодаря много

# 351

Манди, много съжалявам пиле.
Бърз успех на другия фронт!! Green HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Боби, ти как си?

# 352
Одри, ами и аз не знам как съм точно. Simple Smile Отказах се да правя кръвен тест по-рано. Предния път се вкарах сама в една спирала от тестове през 48 часа и сега реших да си го спестя. Чакам си чинно официалния тест и да става каквото е писано. Първите 1-2 дни след положителния уринарен тест ми беше спокойно, ама вече не е чак толкова. И все пак в душата ми има някакво примирение. Ще видим до какво ще доведе. Blush

# 353
Манди, съжалявам от сърце за негативния резултат. Скорошен успех по новия път! ❤️ ❤️ ❤️
Боби, успех и късмет на теб и отлично ЧХГ, удвояване и всичко по план до голямата среща! ❤️❤️ ❤️

# 354
Манди не се отчайвай! Вярвам, че ще събереш сили за следващ опит, който, все някога, ще е последен и ще сбъднеш мечтата си❤️

# 355
Манди,много съжалявам 😭 желая ти сили,зада продължиш напред ❤
Боби, стискам палци да счупиш каръщината при нас ветеранките🤞
И да попитам дали някоя е правила ЗЕТ с меки гърди 🙄 от 07.04 съм на циклогест 2х1 и гърдите ми са ужасно меки,а теьи дни ще е зет 😩

# 356
Дяволче при мен гърдите така и не станаха твърди и болезнени въпреки циклогеста. Нито след трансфера, нито пък през цялата бременност. При мен това  не беше никакъв симптом.

Манди, още вчера те прочетох, каквото и да кажа няма да има смисъл. Пожелавам ти съвсем скоро да си мама на прекрасни дечица!
Стискам палци и на теб Bobby!

Толкова ми е помогнал този подфорум по пътя на асистираната репродукция, че мисля дя си стоя тук докато не се реша да пробвам за второ, и докато познатите за мен  момичета не се изнесат оттука.❤️

# 357
devilche, имам само два ЗЕТ зад гърба си, но и при двата не са ми били твърди гърдите. При първия прогестероновите препарати ми бяха 3х2 дуфастона и 3х2 утрогестан 100, беше успешен с двуплодна бременност. Сега бях на 3х1 фемостон и 2х1 циклогест, опита е успешен частично (вероятно измънматочна)
Така че, изхождайки от собствения си опит, не мисля че твърдите, тежки гърди са необходима предпоставка за успех. И теб те помня те от времето на първия ми трансфер и от сърце ти желая скоро да се похвалиш с успех!

# 358
Devilche, аз правих трансфер на четвърти и бях на циклогест 2*1. Гърдите ми не са се променили.
Вчера бях на ехограф и се видя плодния сак. Все още обаче не мога да се зарадвам. Притеснявам се, че вече три вечери поред по едно и също време съм със зверско сърцебиене. Снощи даже си мислих за спешен център. Предполагам, че е от пролутекса. Него го бия около 17:30 и три часа по-късно се започва. Днес смятам да не го слагам. Стискам палци на всички.

# 359
Devilche, аз правих трансфер на четвърти и бях на циклогест 2*1. Гърдите ми не са се променили.
Вчера бях на ехограф и се видя плодния сак. Все още обаче не мога да се зарадвам. Притеснявам се, че вече три вечери поред по едно и също време съм със зверско сърцебиене. Снощи даже си мислих за спешен център. Предполагам, че е от пролутекса. Него го бия около 17:30 и три часа по-късно се започва. Днес смятам да не го слагам. Стискам палци на всички.

Не е от Пролутекса , от бременността е . Особенно, ако приемате Л тирокс , сега щитовидната жлеза работи на много по-бързи обороти . Пуснете си ТСХ-а да видите как е

Общи условия

Активация на акаунт