Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 51 006
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Сега се замислям, докторът ми каза да направя тест във вторник на 18ти, тогава ще ми е 10ти ден след трансфер на едно 4 дневно. Но тогава трябва и да се върна на работа и исках да съм сигурна по-рано дали има нещо или не, за да знам да пускам ли болничен или да се връщам на работа. Та сега нали са празници и единственият ми вариант е да направя тест в събота, когато ще е 7ми ден от трансфера. Дали има добър шанс да отчете тогава, че има нещо, да не направя напразно тест?

# 436
7-ми ден на 4-дневно на мен ми се струва рано. При прекалено ранно тестване има вероятност да се хвърлиш в излишни притеснения.

# 437
  • Бургас
7-ми ден на 4-дневно на мен ми се струва рано. При прекалено ранно тестване има вероятност да се хвърлиш в излишни притеснения.
да, аз точно затова се чудя, но няма да работят лабораториите в неделя и понеделник, а вторник трябва да съм вече на работа. И няма смисъл да си взема болничен, ако теста е отрицателен.
Затова питам има ли вариант на 7ми ден да отчете над 5, то това ще ми е достатъчно показателно, че предните пъти беше все под 2 на предните опити.
Според тази таблица би трябвало да е в границите 11-45 в този ден, което ще ми е достатъчно показателно.

# 438
Ами освен да пробваш, не виждам друг вариант. Никой не може да каже какво ще покаже. Понякога имплантацията е по-късна. Ако не се лъжа според информацията на първа страница, на 6ти ден от трансфер на 5-дневен ембрион (което е 7ми ден на 4-дневен) ЧХГ тепърва започваше да навлиза в кръвта.
На мен ми е показвало много бледа втора чертичка на 7ми ден след трансфер на 3-дневен ембрион. Но знаем, че при едни жени ЧХГ е високо, при други тръгва от ниска стойност... При предния ми опит на 9ти ден на 5-дневен ембрион ЧХГ ми беше едва 25-6, което значи че на 6-7 ден е било супер ниско. А имах и Прегнил тогава.
Просто имай предвид, че ако е някоя много ниска стойност може да не ти даде голяма информация и в никой случай не трябва да отписваш опита и да си създаваш излишни притеснения. Нека и някой друг да каже какво мисли. Simple Smile

# 439
  • Бургас
Да, да, така е, права си. Със сигурност не бих го отписала, ако е отрицателен така или иначе задължително ще има тест и във вторник, но ако може да получа по-рано инфо, ще е полезно за мен, още повече и да видя как нараства ако е положителен.

П.с. От преди малко съм с кофти гадене, сигурно е от хормоните или от храната, но много неприятно.

# 440
На мен на 6ти ден след трансфер на 2 петдневни, уринарен ми показа втора бледа чертичка.

# 441
И на мен на 5 ден ми излезе ясна втора черта. Като гледам обаче съм от изключенията  и гледам да не давам акъл.

# 442
Честито на всички, които скоро се похвалиха с положителни тестове! Стискам палци за лека бременност до успешен финал за всяка една от вас и дано са все повече добрите новини в темичката!

Извинявам се предварително на тези, които са ме прочели и в други теми, но реших да споделя за опита си и тук. Аз бях писала на 27.03, че моя опит май приключи със стойност на ЧХГ 29 на 12ти ден на 2 5-дневни. Оказа се, че не беше баш така и днес ме оперираха заради извънматочна бременност. Та пиша това за ви посъветвам дори и да са ниски стойностите на хормона, ако е положителен теста все пак, следете го и не отписвайте просто нещата. При мен за една седмица нарастна от 29 до 41, но после се "забърза" и днес беше 660, за щастие беше достатъчно да се визуализира сака в тръбата. Надявам се да няма други "късметлиики" като мен в темата, но пък може опита ми да полезен за някого.

# 443
На 6ти ден на два ембриона моето чхг беше 60.

# 444
  • Бургас
На 6ти ден на два ембриона моето чхг беше 60.
Ще водим утре като отида до лабораторията сутринта какво ще излезе…

# 445
И аз смятам утре сутрин да пусна тест на 7ми ден. Дано утре да се похвалим с + резултати

# 446
Момичета,
Потите ли се през нощта 😩 2 нощи е ужасно при мен и се опасявам,че тази темп която явно вдигам не е ок за ембрионите.

# 447
И аз съм 8ми ден след трансфер..при мен не работят лабораториите,до вторник ще откача.пиклив вчера,не с първа урина-отрицателен☹️
Септември месец бях бременна и първите симптоми,които ме усъмниха,бяха нон стоп втрисане вечер и огромна сънливост.Така,че-успех!Дано е за добро!
Имате ли леко гадене?Аз го имам от няколко дни,но гледам да не се впечатлявам,ако теста е отрицателен после е голямо разочарованието..

# 448
Момичета,
Потите ли се през нощта 😩 2 нощи е ужасно при мен и се опасявам,че тази темп която явно вдигам не е ок за ембрионите.
От хормоните ти е потенето.
Ако не си засичала някаква висока температура над 37,5  не би трябвало да е проблем. Повишение с 2-3 десети често се случва от високите нива на прогестерон и се счита за норма.
    И защо изобщо реши, че щом се потиш, значи вдигаш температура. Joy

# 449
Момичета,
От хормоните ти е потенето.
Ако не си засичала някаква висока температура над 37,5  не би трябвало да е проблем. Повишение с 2-3 десети често се случва от високите нива на прогестерон и се счита за норма.
    И защо изобщо реши, че щом се потиш, значи вдигаш температура. Joy
99% е прогестеронът…

Общи условия

Активация на акаунт