Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 240
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
devilche, честито! Стискам палци всичко да е наред до успешен финал!

# 601
Devilche, толкова се радвам. Kissing HeartHeartHug Тихичко честито и всичко да е наред до края.

# 602
Момичета, след неуспешен трансфер имали ли сте следния проблем - цикъл на време, но по-обилен от всякога първи и втори ден, главоболие всеки ден до 4ти, като 4ти си беше чист и 2 дни по-късно зацапване?

* а самият трансфер беше на 5.04.

# 603
Момичета, след неуспешен трансфер имали ли сте следния проблем - цикъл на време, но по-обилен от всякога първи и втори ден, главоболие всеки ден до 4ти, като 4ти си беше чист и 2 дни по-късно зацапване?

Нормално е да е по обилен на мен така ми казаха

# 604

И по-необичаен?

# 605

И по-необичаен?
Мен много ме болеше корема първите два дни нетърпима болка и обилен. За глава не ме е боляла

# 606
Честито девилче ❤️ Стискам палци за щаслив край 🍀

# 607
Девилче, тихичко честито и от мен. Стискам ти палци всичко да е наред до края! Heart Flowers Chestnut Flowers Four Leaf Clover

# 608
Честито, Девилче! ❤️❤️ Стискам палци за успешен финал!

# 609
Момичета, благодаря ви за милите пожелания и дано след 10г борба този път стигна до края и гушна здраво бебе🙏🏼🤞
Днес ще видим как ще е чхг и прогестерона.
На всички вас,които все още не сте видяли 2 чертички, ви орисвам съвсем скоро да се похвалите с тях🍀, а на тези,които треперят до следващия преглед-нека имат хубаво сакче,сърчице и до края-една лека бременност и здрав финал🍀🍀🍀
Не се отказвайте,момичета, колкото и да се сривате след всеки неуспех!
Който се е отказал,то само той не е успял!

# 610
Честито Девилче! Много се зарадвах вчера за двете ти чертички, пожелавам ти  силно тупкащо сърчице скоро и пухкаво ревящо бебе на финала!:))))

# 611
Честито Девилче! Много се зарадвах вчера за двете ти чертички, пожелавам ти  силно тупкащо сърчице скоро и пухкаво ревящо бебе на финала!:))))
Хаха... хайде да не е ревящо, а кротко и спокойно бебче Simple Smile

# 612
Хехе, аз имах предвид хубаво изплакване и емоцията от това веднага след като се роди бебето.Simple Smile))). Иначе да, нека да спокойно и спящо бебенце с добър апетит.

Не ми се иска да не ви развалям настоението, ама те повечето бебета са доста ревливи. Не всички разбира се, но много. И това е нещо напълно нормално и част от напасването им към живота извън тялото на майката. Моето например имаше много колики от самото начало. Мога да сравня първите седмици само с пълен ад, но това са си нормални неща принадлежащи към отглеждането но новородено и се забравят.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 14:32 от Cinnamon Cookie

# 613
И аз да се включа
Днес получих силна болка ниско в корема след което кърваво течение.
Веднага отидох в спешния кабинет в АГО…виждат сак но нищо не могат да кажат.
Прегледа ми е назначен за 3 Май в Турция до тогава ще се побъркам
На някоя случвало ли и се е😞

# 614
Аз имах болки и слабо кървене точно на деня когато трябваше да ми започне цикъла и помислих си готово свърши този опит, но това е било от имплантацията. Кой ден след трансфер е при вас? Силно кървене ли е? Със какъв цвят?

Общи условия

Активация на акаунт