Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 258
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Моя също в деня на трансфера беше над 40 не знам дали това ни изигра лош късмет той като сме с отрицателен тест

# 691
Belive, в деня на трансфера беше 20 ng/mL. В деня на официалния кръвен тест (14ти ден след трансфер на 5-дневен ембрион) беше паднал на 9.6 ng/mL. ЧХГ беше само 108. Включихме Пролутекс по 1 инжекция на ден и на следващия кръвен ЧХГ беше 469 ng/mL 4 дни по-късно - 1878 ng/mL.
При сегашния трансфер в деня на трансфера прогестерона ми беше 30 ng/mL.

# 692
  • Бургас
Таничка, в iherb има отличен чист протеин, който може да се ползва при бременност.
Ще ми пуснеш ли линк моля те Simple Smile

# 693
Момичета днес ми е 7 ден след Зет на 5 дневен бластоцист. За първи път виждам нещо различно от 0 и съм в шок. Незнам как ще изтърпя до понеделник да пусна нов 🥹 Много се надявам да се покачи. Как ви се струва на вас? Има ли някоя от вас с такива стойности на 7 ден?

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 18:20 от Didi Y

# 694
Таничка, в iherb има отличен чист протеин, който може да се ползва при бременност.
Ще ми пуснеш ли линк моля те Simple Smile
Ей го
Check out this product I found on iHerb. https://www.iherb.com/pr/bluebonnet-nutrition-whey-protein-isola … m_medium=appshare
Освен ванилия съм купувала и ягода, о двата са чудесни на вкус.

# 695
Дами, вече имам и резултати от втората проба ЧХГ

Вече съм малко по спокойна ❤️
От 26.04 :
ЧХГ =61.000
Прогестерон = 34,100

# 696
Момичета, на 5ти ден след трансфер на 5 дневно, прогестерона ми беше 14,9ng. Мислите ли, че е нисък? Вие следите ли го?

# 697
Някой приема ли хранителни добавки на Д-р Стаменов????

# 698
  • София
Не. Чела съм противоречиви мнения. Особено скъпи са.

# 699
Ей го
Check out this product I found on iHerb. https://www.iherb.com/pr/bluebonnet-nutrition-whey-protein-isola … m_medium=appshare
Освен ванилия съм купувала и ягода, о двата са чудесни на вкус.

Таничка, понеже за глюкофажа спомена, аз пих Fresubin Protein POWDER като бременна, без вкусове, захар и подсладители, има го в аптеките.

Иванова, честито!!!

# 700
Моето щастие май ще е доста краткотрайно 😰😭
16ти ден след ЗЕТ на 2 бластоциста имам кафеникави нишки в изтичащия циклогест🙈
На 12 ден прогестерона ми беше 40ng/ml,а чхг 473…

# 701
Devilche, не мисли така. Сама казваш - нишки. Не е зацапване, не е кървене. Може да се намества мъника.Heart Чудесни са ти цифричките. Всичко ще е наред. Flowers Four Leaf Clover

# 702
Девилче, аз бях така до края на 8ма. В момента съм 30+5.

# 703
Ей, Девилче, недей така! Всичко ще бъде наред ❤️🙏🙏🙏 Сигурна съм, че ще бъде така! ДА БЪДЕ! 🙏
Моето щастие май ще е доста краткотрайно 😰😭
16ти ден след ЗЕТ на 2 бластоциста имам кафеникави нишки в изтичащия циклогест🙈
На 12 ден прогестерона ми беше 40ng/ml,а чхг 473…

# 704
  • София
Препоръчаха ми да си купя протеин на прах ( за бременни ) и при мен имаше ефект. Но аз тези неща си ги коментирам и с доктора, че не смея нищо на своя глава да правя. Успех!
От къде го купуваш този протеин?

В повечето аптеки има варианти. Аз съм купувала от кварталната, но има и в Ремедиум.

Общи условия

Активация на акаунт