Barefoot shoes/ Минималистични "боси" обувки

• 30 169
  • 340
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм с тесен крак и Виво са ми добре(дори любими бих казала), но подметката е тънка. За тичане в планината нося Алтра, за фитнес - Херо, но са ми широчки. Може би някои модели на Кампер може да погледнете, макар аз лично да не съм им фен.

# 301
Groundies имат и + серия, така че ако купувате от тях, гледайте описанието и размерите. Виво са по-тесни, най-тесни са Wildings, но и те са с много тънка подметка.

# 302
Аз съм с тесен крак, виво примус, граундис нова са ми любими, като на вивото подметката е по-тънка. За първи боси по-скоро препоръчвам анатомик, по-широки са само на пръстите, не хлопат и са с по-дебела подметка. Пък и не даваш 200+лв за първи боси обувки.

# 303
Хм... Vivo имат различни подметки. Аз досега тичах с Primus Lite, сега си взех Trail. Ми хич не ми е тънка подметката. Имам туристически, и челси боти и разни други неспортни обувки от тях, само на балеринките им е тънка подметката (но пак e по-дебела от на Wildling), другите са си нормално дебели за моите представи. Колкото до усещането за ширина... май много зависи и от височината на свода. Моят син в момента е със стъпала с моята дължина, видимо по-тесни, но моите обувки са му тесни, защото е с висок свод. Носи номер по-голям от моите обувки.

Rising_Star, виж тук и на други блогове за идеи за много широки крака. Аз имам Koel Ila, доста са широки, аз имам прекалено много място, а както казах стъпалата ми клонят към широки. Иначе мъжките модели винаги са по-широки. Аз си купих мъжки Vivo (Primus Trail), защото дамските са ги направили много тесни. Моите старите дамски са много по-широки, но те са на на 5-6-7 години.

# 304
Аз като човек с широк крак, но не обемен, нося Коел по - широките модели, както и Фаре зимни и пролет/есен. Детето е с крак като моя, носи Коел,  Fare, Be lenka,пантофи е имала и 3ф, но другите им обвки са за обемен крак и аз и тя плуваме в тях, до миналата зима и ставаха и Blifstyle . Взимам от без.обувки, боси.бг и малкия кит, а чо възможност отивам в магазина,  защото да пробваш е много различно от избора в сайта. Даже не знаех че Коел имат модели да по широк крак.
Китайчета сега ще пробвам за първи път да избера, да видим какъв ще ни е късмета. Иначе знам че масово така наричат Hobibear .

# 305
  • Бургас
Къде в София е магазинът?

# 306
Къде в София е магазинът?

Bosi.bg е в Редута, а Малкия кит е във Витоша, bezobuvki.bg нямат в София. Ходила съм и на поп ъп  кафе с онлайн магазин за обувки

# 307
Моите първи боси обувки са Wildling и смело мога да кажа, че това е едно от най-добрите ми решения напоследък. Просто си харесах няколко различни модела от сайта и ги поръчах. Върнах обратно един вълнен модел, не че не ми беше удобен, но прецених, че няма с какво и къде да го нося. Поръчах и на детето, чакам ги да пристигнат. Мога да дам отзиви за съответните модели, ако някой се интересува. Nerd

# 308
Къде в София има физически магазини, където могат да се пробват детски обувки? Каквото и да намеря в интернет, навсякъде имат само няколко модела и нямат номера.

# 309
Къде в София има физически магазини, където могат да се пробват детски обувки? Каквото и да намеря в интернет, навсякъде имат само няколко модела и нямат номера.

Малкия кит е в Район Витоша, вижте в сайта им. Боси.бг е в Редута, до парка Гео Милев. Има още няколко, но са по ограничени от към марки и модели.

# 310
В Редута има два магазина, но както при тях, така и при малкия кит наличностите са почти нулеви. Отделно в малкия кит цените са 20-30% нагоре спрямо цените по сайтовете на производителите. Явно ще се влиза в рулетката на онлайн поръчките. Благодаря за отговора!

# 311
В Редута има два магазина, но както при тях, така и при малкия кит наличностите са почти нулеви. Отделно в малкия кит цените са 20-30% нагоре спрямо цените по сайтовете на производителите. Явно ще се влиза в рулетката на онлайн поръчките. Благодаря за отговора!

Просто като влизаме в сезон от малките номера няма, аз лупих есенни на детето края на август, като имаше леко застудяване и в Кита имаше номера пт всички марки които бях набелязала. С пантофите реших да изчакам, че още и ставаха и едвам открих нейния номер, на марка дето знам че и става. Аз изборам във физически магазин и проверявам цената в сайтовете, проблема е че поввчвто сайтове не подържат всичко марки, премрно в безобувки няма 3ф беър има и други, но пък там са най - евтино blifestyle, но те вече са тесни за моето дете. За малко да и поръчам обувки за есента на 3ф и добре че отидохме да пробваме, крака и плуваше в тях дори в по - малък номер.

# 312
Интересното е, че има или ботуши, или огромни количества летни, но не и за текущия сезон. Иначе не е толкова голям проблем, ако се случат по-големи. Ще могат да се ползват следващата година. Проблем е, ако са по-малки Grinning

# 313
Интересното е, че има или ботуши, или огромни количества летни, но не и за текущия сезон. Иначе не е толкова голям проблем, ако се случат по-големи. Ще могат да се ползват следващата година. Проблем е, ако са по-малки Grinning

Ох и с по - големите не винаги става, моята за 3 сезома 2 номера смеми и едни есенни си останаха само в шкафа и кутията

# 314
Здравейте, босоноги хора🙂 Да Ви попитам, естествен велур отпуска ли се леко на широчина? Един размер, но различни цветове и кожа, Зизу - Хъски, велурените леко ми идват тесни на единия крак. (нямам достъп до сайта, но мястото на което живея. но предполагам, че са еднакви по размер. златно и велурено Хъски) Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт