🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 61]

• 41 421
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Новата цена на Museum Pass е 1750 тл 😯 Кула Галата май стана 350 тл. Добре че миналата година обиколихме повечето дворци и музеи.

# 211
Ами хайде! Програмата е готова, куфара също, външната батерия заредена, селфи стик взет... 😁 Ако някой от Варна иска нещо от Истанбул да казва😃сега е момента.

🤐Кулата Галата ме изненада неприятно... скоро ще стане, който видял, видял. Който не е, да е!
Половинката се гласи за следващият път да е с мен, преди цените да са станали чудовищни. Аз от кога му разправям ама не...

# 212
  • Варна и...духом на Босфора
Ади бакалъм,
Лек път,Петерки,БеБе
Там по варненски така,един чакал си направете😀
Петерки,значи скрито/ покрито,Дей гиди и морския ,брей!
Цял свят чете тука да разбере кое как,той на ЛС!Ама ако искаш ич не пиши,отговаряй си на ЛС и Вайбър на актуалните въпроси,може и в Парламента да идеш...

Аз съм от Варна и искам неща😀
Майтап бе,Уили😀
Да си изкараш супер,мила!

Медунка,вие кога тръгвате.
На 10- ти ли ?

# 213
Хайде на добър час на пътешествениците!

И ето ви 10 обществени закусвални, че храната и тя поскъпна. 😂

https://www.instagram.com/reel/Cpu-_CWreH4/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

# 214
Новата цена на Museum Pass е 1750 тл 😯 Кула Галата май стана 350 тл. Добре че миналата година обиколихме повечето дворци и музеи.
Потвърждавам новите цени, валидни от 1 април. Последно проверявах цените на 30 март и кулата Галата беше 175 лири. Тази вечер се качихме на двойна цена. Имаше някакъв пас за 2500 лири, но не му обърнах внимание. Така че, който възнамерява да посещава забележителности, да провери актуалните цени, че изненадите са доста....

# 215
  • София
Хайде на добър час на пътешествениците!

И ето ви 10 обществени закусвални, че храната и тя поскъпна. 😂

https://www.instagram.com/reel/Cpu-_CWreH4/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 
Полезно инфо, Пепелче,  при тези цени!
Да добавя само още една социална закусвалня, която липсва в 10-те от Инстаграм.
Üsküdar Kent Lokantası- в Юскадар. Нали в Юскадар ще отсядаме през лятото та затова я намерих като проучвах района.
29 ТЛ на човек за обяд. За 29 TL получавате 4 вида храна, хляб и вода.
Ако купите десерт по това време, той е допълнително 7 TL.
За качеството на продуктите и вкуса не са много възторгнати отзивите в Гугъл. Ама за 3лв. толкова Simple Smile

# 216

Медунка,вие кога тръгвате.
На 10- ти ли ?

redemi,
мислех, че си ме забравила, пък ти явно не си. Flowers Tulip
Тръгваме на 11-ти, връщаме се на 17.

# 217
  • Варна
Петерки,значи скрито/ покрито,Дей гиди и морския ,брей!
Цял свят чете тука да разбере кое как,той на ЛС!

нищо не е тайна , ама не е нормално теми интересуващи лично даден човек да се коментират на всеослушание Simple Smile
Дори да публикувам на всички тел. си. !
Разбира се тук на всеослушание  мога да коментирам общи теми например --  '' цъфнаха ли лалетата'' , '' много ли вали ?'', ИЛИ КЪДЕ/КАКВО/ЗА КОЛКО си хапвахте Simple Smile Засега сме решили да посветим времето си на Азия.
или друг въпрос който вълнува повече хора  , А НЕ ЛИЧНО.

# 218
  • Варна и...духом на Босфора
Те и да са цъфнали лалетата,Петерки ти ще си зает да отговаряш компетентно на лични🤣, Истанбул цъфти само за заслужилите го😼

350 лири, много е това....
И FBID....😘 е писала новата цена на паса- 1750 лири в групата на ФБ
Хм...
Ади бакалъм - след 14 Май да свалят цените и толкоз!🍀🍀🍀🙏🙏🙏 Иншаллах!

Медунче,йок бе джанъм😘
Само да боядисам яйцата и да направя Левурда пестото,/нали Грюндонерстаг днес по Катол.Великден,зелено се яде🐱/.

# 219
  • Варна
Левурда пестото,/нали Грюндонерстаг днес по Катол.Великден,зелено се яде🐱/.

ако пита някой вечер ще отговарям докато почиват краката Simple Smile
няма да е заради лалета ,  решили сме да посветим времето си на Азия.
Левурда около Варна не знам , по дворовете има самардала и лапад , на пазара - спанак Simple Smile
Който плаща с карта :
моята е левова ВИЗА от ПИБ , в Турция ми превалутира по фиксинг , преди при плащане на ПОС не ми вземаха такса , а сега 0,25 %. За теглене от банкомат вземат много Sad

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 10:36 от peterky2002

# 220
при цена от 350 лири кулата отпада от моята програма

# 221
А, да, Петерки ме подсети - при плащане с дебитна карта на ДСК лирата ми излизаше около 9,96 ст.
Няма такси.

# 222
  • Русе
Някой с впечатления от ресторантите на Бурак? Моят рожденник изяви желание за хапване там, но няма да си нося балната рокля и не ми се иска да си продам бъбрека за една вечеря или обяд.
Рових из нета, но нещо не мога да се ориентирам. Явно са три, сайта не работи...

# 223
The Basilica Cistern Museum is open to visitors every day of the week between 09.00 and 22.00.

Remuneration

Ticket: 300 TL

и това не е много евтино вече

# 224
.      Малко след дъжд качулка, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт