🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 61]

• 41 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Благодаря на всички за идеите.  Имам ниво 1 в букинг.
Като търсех слагах филтър за рейтинг 7+, защото ми казаха ходили в Истанбул, че под 7 не ставали за нищо хотелите.
След днешното търсене открих следните варианти:
Pearl Hotel Istanbul
Viva Hotel Yenikapı - Istanbul
The Port Hotel
QONAQ HOTEL & SUITES
Hotel Malkoc
Може би някои от тях  са ви познати?

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 21:57 от Despina

# 196
  • Варна и...духом на Босфора
Роже, ❤️
Този е на гърба на нашите ,майка.
В същото каре,влизайки от Мармарай.
Ама по - файски от Хюриет,да цветово мязат.

Деспина,
Как 7+😀,ама може, Евет

# 197
Къде, къде го продават тоз Су бюрек😳😳 краката си протрих и последният път не можах да намеря🤣 добре, че после ходих до Одрин и от там си взех 2 кила🤭
На мен ми остават часове буквално до тръгване, а времето е отврат...

Преди време ви зададох гатанка😁
Търсих едно място, на което попаднах при предишно ходене, но не успях сега през октомври да го открия.
Та гатанката е... слизам от корабче минавам отсреща към Египетският(тук не съм сигурна) , има нещо като площадче и после улица, в началото продават кашкавал, сирене, маслини, масло...туршии,сок от туршия. Още в началото на т.н.площадче имаше магазин за баклава.... Къде съм била, два пъти опитах да го намеря не успях, нагоре улицата ни изведе чаак на Орду. Ако някой може да ми помогне ще съм много хепи😃
Baklavacı Güllüoğlu,
Rüstem Paşa, 52, Çiçek Pazarı Sk., 34116 Fatih/İstanbul, Турция.
Предполагам, че е тази? Най-хубавата баклава в Истанбул, винаги е пълно с хора.

# 198
Къде, къде го продават тоз Су бюрек😳😳 краката си протрих и последният път не можах да намеря🤣 добре, че после ходих до Одрин и от там си взех 2 кила🤭
На мен ми остават часове буквално до тръгване, а времето е отврат...

Преди време ви зададох гатанка😁
Търсих едно място, на което попаднах при предишно ходене, но не успях сега през октомври да го открия.
Та гатанката е... слизам от корабче минавам отсреща към Египетският(тук не съм сигурна) , има нещо като площадче и после улица, в началото продават кашкавал, сирене, маслини, масло...туршии,сок от туршия. Още в началото на т.н.площадче имаше магазин за баклава.... Къде съм била, два пъти опитах да го намеря не успях, нагоре улицата ни изведе чаак на Орду. Ако някой може да ми помогне ще съм много хепи😃
Baklavacı Güllüoğlu,
Rüstem Paşa, 52, Çiçek Pazarı Sk., 34116 Fatih/İstanbul, Турция.
Предполагам, че е тази? Най-хубавата баклава в Истанбул, винаги е пълно с хора.
Ще го видя сега в мапса, може да се окаже точното място.

# 199
Рали, къде са водните градини?
Това са т.н. Water Garden -в азиатската част, Аtasehir е кварталчето ако не бъркам. Не е кой знае какво, но на нас ни харесва и не пропускаме. На определен час има музика и огън в синхрон с фонтаните.
Понеже изгледите са за доста неприятно време, някой дали ще ми помогне с идея за някакъв автобус от общ.транспорт, който е с дълъг маршрут, приятен за окото? Идеята ми е ако е много дъждовно евентуално хем да сме на сухо, хем да разглеждаме. Без значение  дестинацията, само гледките да са приятни.

# 200
Сириус сърдечни благодарности, с насоката която ми даде намерих това, което търсех🌹 въртяла съм се през две улички😁 Сегааа, обаче грешка няма да има. Набелязах и няколко други места за хапване.
Още веднъж хората тук показват, че колкото и да си заблуден и да не можеш да обясниш ще ти помогнат.

# 201
В този хотел Aslan home Apart  сме резервирали, като се върна ще напиша отзиви. Не успях да се свържа с хотел Пенинсула и Ханедан. В Букинг нямаше свободни стаи. Озан вече не работи в Пенинсула.
Предполагам, че търсите в Сиркеджи.
Приятелка беше отсядала в този хотел, но ви е извън бюджета.
Давам го само като пример за локация.

А този просто ми излезе покрай него и виждам, че е с плащане на място, както обичам.
Пак е извън лимита ви, но локацията изглежда добра.

# 202
Да, Озан го няма, но Осман още е там. 😂
Така, че смело напред!

Аз букнах за 5.10. в Пенинсула 2 нощувки, двойна стая за 126 евро.

Преди три дни беше 106 евро.
Не е драма, доволна съм. ❤️

Ох, не спират да ме изкушават.
  https://www.instagram.com/reel/CnmkD0dBLyI/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 203
  • Sofia
Бу не гюзелик бе! Heart Eyes
Голяма разкошотия е тая сладкарница. Само изкушения споделяте пък... А някои си висим във ветровитата София и роним сълзи. Пепелче, ти оня ден се върна и вече си с некст резервация, евала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
Да има за какво да мечтая, че иначе не виждам светлина в тунела (и май не само в моя тунел). ❤️💕❤️

Сега съм на диета, но в Истанбул не се назлъндисвам. 😋 😋 😋
Хич, ама хич. 😂

Пък ти не тъгувай, а бъди нащрек - приготвям ти обекти за издирване. 😂

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 16:07 от pepel_ot_rozi

# 205
  • София
Бу не гюзелик бе! Heart Eyes
Голяма разкошотия е тая сладкарница. Само изкушения споделяте пък... А някои си висим във ветровитата София и роним сълзи. Пепелче, ти оня ден се върна и вече си с некст резервация, евала Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре, че поне на мен Пепелчето не ми действа изкушаващо с тези вкусотии и сладкарници, защото преди всеки наш Истанбул обикновено сме поне две седмици на Ол инклузив в Анталия и не ни се поглеждат дори сладостите.
Ама пък за другите издирени обекти от Пепелчето съм нащрек с четири очи Simple Smile

# 206
в кой парк има лалета тази година

# 207
# 208
  • Sofia
На мадам Роже тихичко й завиждам Stuck Out Tongue Winking Eye
И за да не е само спамо/майтапо-чат, ви мятам и малко снимки (лични и от нета).
Скрит текст:

# 209
  • Варна
утре  тръгваме за 5 дни в Истанбул(последния  в Кърклалери с преспиване в Одрин) .  Истанбулкарт ми е 10тина годишна и миналата година сработи - ще видим сега . В петък , събота , неделя вечер ще си отварям ЛС и вайбър от хотела и мога да отговарям на предварително зададени тук актуални въпроси .

Общи условия

Активация на акаунт