КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 25 803
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Моля ви,ако можете помогнете🙏
Това е мъжът ми
https://dmsbg.com/27500/zaedno-za-ismail/

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-ismail

https://www.facebook.com/qnka.hristova.963
А това е моят профил във Фб,историята е напълно истинска и това не е пореден зов за помощ,ако не можете да помогнете,моля ви разпространявайте

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 08:56 от Jaienvie

# 616
Може ли помощ?

Какво ме очаква до 6 месеца в любовта,и ми се паднаха тези карти

Вие как бихте разтълкували тези карти?

# 617
Интересни карти.
Възможно е да си в период, който просто трябва да отмине. Двойките са избори, пред които сме изправени, а мечовете са свързани с ментала, мисленето и рациото. Възможно е да си изправена пред избор, който да те обърква, да те тегли ту в една посока, ту в друга и да носи объркване поради липса на ясна информация или сама да затваряш очите си за нещо. Може би трябва да послушаш интуицията си и да се довериш на вътрешното усещане за посока.
Имаш желание и импулс за действие по асо жезли, но то води до 9ка жезли - претърпяване на някакво разочарование, загуба, заемане на отбранителна позиция, жертване на нещо.

Ти в момента във връзка ли си или желаеш започването на такава?

# 618
  • София
Аз пак съм с любовен въпрос и пак е за среща 🤭
Как мислите, ще има ли среща между мъж и жена?

ПП. Минзухар, оказа се права в тълкуването на Асо пентакли за котаната ни - резултатите от изследванията показват подобрение, но я оставиха в клиника за още 3 дни, което е свързано с разходи и време. Чакаме следващите изследвания.🙏

# 619
Интересни карти.
Възможно е да си в период, който просто трябва да отмине. Двойките са избори, пред които сме изправени, а мечовете са свързани с ментала, мисленето и рациото. Възможно е да си изправена пред избор, който да те обърква, да те тегли ту в една посока, ту в друга и да носи объркване поради липса на ясна информация или сама да затваряш очите си за нещо. Може би трябва да послушаш интуицията си и да се довериш на вътрешното усещане за посока.
Имаш желание и импулс за действие по асо жезли, но то води до 9ка жезли - претърпяване на някакво разочарование, загуба, заемане на отбранителна позиция, жертване на нещо.

Ти в момента във връзка ли си или желаеш започването на такава?

Не съм във връзка
Желая да започна такава

# 620
Може ли помощ?

Асо жезли е карта на възможностите - за нова връзка, страст, начало на отношения. Ще се появи или вече се е появил човек, с който изпитвате привличане още от първата минута. С две думи - прехвърчат искри. Не виждам карта за чувства, по-скоро физическо привличане. Това, обаче, теб те кара да изпитваш съмнения и да не знаеш какво да направиш. Има много неясни неща, които се опитваш да си изясниш и много мисли в тази посока. С тази превръзка на очите по 2 мечове май не можеш да си изясниш това, което те интересува. Може би се противопоставяш на привличането към този човек или просто ти е трудно да вземеш решение какво да правиш. По тези карти този период го виждам като изпълнен с нерешителност и съмнения.

Още се уча и не знам дали съм права, но това усетих по тези карти.

# 621
асото жезли е и подаването на маслиновата клонка… и после кво… получаваш смахнат идиот, който се чуди какво да я прави

в тая тема останахме само аматьорите
много моля силки и менарими да не ни изоставят 🙏🙏🙏

# 622

Тази среща е чакана и желана и от двамата. По тези карти срещата ще се състои и ще бъде доста емоционална. Тези двамата са си сродни души.

# 623
  • София
Може ли помощ?

И аз ще се опитам за тези карти - по 2 мечове си се затворила за чувствата си, обърнала си им гръб и си сложила бариери пред сърцето си, както са двата меча в ръцете на жената на картинката (метафорично казано). Асото показва потенциал за начало на страстни отношения,  от които ти се страхуваш и заемаш отбранителна позиция по 9 жезли, за да не бъдеш наранена. Според мен има потенциал да започнеш нещо ново в посочения период, но картите показват и страховете ти да не бъдеш наранена в тези отношения.
Може би, ако направиш подредба с повече карти и въпроси, ще видиш по-добре цялостната картина, примерно да зададеш въпрос какво може да направиш ти (като поведение, отношение към себе си), за да се получат нещата. По тези карти предполагам, че трябва дада опиташ да се довериш, да махнеш бариерата на мечовете и защитната позиция, с които се "пазиш"  от нараняване, за да дадеш шанс на другия човек да стигне до теб и да се види тази страст дали ще прерасне в нещо повече. Пожелавам ти късмет и ще се радвам да споделиш, ако има развитие.🍀

Тази среща е чакана и желана и от двамата. По тези карти срещата ще се състои и ще бъде доста емоционална. Тези двамата са си сродни души.
Благодаря, remina 🌺
Ще дам обратна връзка, ако разбера, че има развитие.

# 624
  • там, където ми харесва

По тези карти и за мен ще има среща.

# 625
Дами, имам въпрос. Дайте съвет как се тълкува "кулата" във въпрос "Какво чувства Х към У?" като единствена изтеглена карта?

# 626
Дами, имам въпрос. Дайте съвет как се тълкува "кулата" във въпрос "Какво чувства Х към У?" като единствена изтеглена карта?
Няма споделена друга информация и ние не знаем контекста, който е доста важен, но тука рядко се дава.
Кулата е марсова карта, носи много мъжка енергия. Може да е свързана със силни емоции, които разклащат познатото и разрушават установения ред и комфорт на човека. Промяна, неочаквана за него, която го обърква и хвърля в непознати води и чувства. Любов от пръв поглед, но с противоречивост в себе си.

А може и да е гняв. Желание за прекъсване на досегашните отношения в резултат на някаква случка.

Кулата е голям аркан и от двете страни стоят Дяволът и Звездата. Две противоположни енергии, между които имаме катарзис.

# 627
Няма споделена друга информация и ние не знаем контекста, който е доста важен, но тука рядко се дава.
Кулата е марсова карта, носи много мъжка енергия. Може да е свързана със силни емоции, които разклащат познатото и разрушават установения ред и комфорт на човека. Промяна, неочаквана за него, която го обърква и хвърля в непознати води и чувства. Любов от пръв поглед, но с противоречивост в себе си.

А може и да е гняв. Желание за прекъсване на досегашните отношения в резултат на някаква случка.

Кулата е голям аркан и от двете страни стоят Дяволът и Звездата. Две противоположни енергии, между които имаме катарзис.

Ситуацията резонира с тълкуването в първото предположение. Сърдечно Ви благодаря 🤗🤗🤗

# 628
Напротив, аз чета много хубави и интересни мнения тук🌷
Има доста знаещи хора тук 🪻🌸🌸🌸

Даже темата се раздвижи и е супер позитивна 🌸

# 629
Здравейте,момичета моля някой да ми разтълкува.Понеже вече знам за любовно предателство към мен въпросът ми е има ли още нещо скрито което не знам по този въпрос и какво е то?

Общи условия

Активация на акаунт