КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 25 791
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Зададените въпроси са два. Разделете въпросите, задайте ги ясно и тогава изтеглете карти.

# 631
Дами, имам въпрос. Дайте съвет как се тълкува "кулата" във въпрос "Какво чувства Х към У?" като единствена изтеглена карта?
Има много варианти, дайте повече информация за това какви са им отношенията.
Кулата може дори да означава и да му е станало на мъжа, сексуална възбуда както при Асо жезли.

# 632
Дами, имам въпрос. Дайте съвет как се тълкува "кулата" във въпрос "Какво чувства Х към У?" като единствена изтеглена карта?
Има много варианти, дайте повече информация за това какви са им отношенията.
Кулата може дори да означава и да му е станало на мъжа, сексуална възбуда както при Асо жезли.
Силно физическо привличане години. Инициатор Х на кореспонденция дълго време, няколко сексуални контакта след 2 год писане, невъзможност за връзка (триъгълник, като У е зает)

# 633
  • там, където ми харесва
Здравейте, някой ще ми хвърли ли едни карти с въпрос относно работа? Не е нежно да ми ги тълкувате .
Развитие на работното ми място след 3 месеца?

# 634

Развитие на работното място на Лина след три месеца

lina, това не е въпрос Simple Smile

# 635
Какво мислите за тези карти?
Въпросът е: Какво ще се случи този уикенд?
Картите изпаднаха докато разбърквах тестето. По принцип не редя обърнати карти, но 2 чаши изпадна обърната и реших да я оставя така.

# 636
Уф малко ми е трудно да ги навържа тия карти... 😐🤔

# 637
Уф малко ми е трудно да ги навържа тия карти... 😐🤔
Е, как да ги навържеш - четири карти просто изтеглени ей така без позиция, без нищо.
Аз наистина не разбирам защо не се правят някакви конкретни подредби, а се търси съчинение по картинки.

# 638
Моля ви кажете какво мислите
Ще ни върне ли Х парите ?

ОВ - парите бяха върнати

# 639
Първата карта ти е дала точно отговора. 😁
Моля ви кажете какво мислите
Ще ни върне ли Х парите ?

ОВ - парите бяха върнати

# 640
  • София
ОВ - лекарите направиха всичко по силите си да я стабилизират (както и Минзухар писа за 7 П), но вчера рязко се влоши (Кулата), днес я евтаназирахме (Светът). Моята първа мисъл за картата Светът беше точно за смърт след тежко боледуване.Cry

# 641
Ох Малина толкова много съжалявам..... Че не разчетох правилно картите..... Гуш. 😩

# 642
Ох Малина толкова много съжалявам..... Че не разчетох правилно картите..... Гуш. 😩

Дори и да ги беше разчела правилно, смърт никога не се предсказва, дори и да го видиш. Никой няма правото да отнема надеждата за чудо, а чудеса се случват…

Съжалявам,Малина, за загубата ти. От картите ти съдя, че тя вече е на по-добро място, не тъжи. Всичко е кръговрат и смъртта е част от нея. Светъл да бъде пътя на душата й🙏🕯

# 643
  • София
Благодаря ви, момичета!
И аз вярвам, че е на по-добро място и най-вече, че не я боли. Кръговрата на живота - за да започне нов цикъл, старият трябва да приключи. Тъжно ни е, но се радваме на времето, което имахме с нея. Днешната ми карта на деня беше 5 пентакли... мисля, че казва всичко.

# 644
Здравейте,момичета.Помолих проятелка да ми изтегли карти на въпрос кога ще настъпи бременност.От тестето паднала 9-ка жезли и тя решила да не тегли карти,нейното тълкуване е лятото,но тя е начинаеща .Вие какво бихте казали за тази карта?🌸

Общи условия

Активация на акаунт