КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 774
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Хвърлих карти за съвет от таро. Въпросът ми е: Да започнали работа по едно предложение от приятел?
Осмица чаши Справедливост Тройка мечове
Не Simple Smile

# 226
  • София
Здравейте,
Как бихте разтълкували тези карти на въпрос "Ще се справя ли на изпита в петък?"
Честно казано доста ме смутиха.

Идвам с обратна връзка за този въпрос и картите. Днес най-накрая получих резултата. Първо, имаше голямо забавяне - отлагаха изпита два пъти, единият път заради починал близък на преподавателя, което го възпрепятства да дойде на едната от насрочените дати.  Второ, както писах и по-рано, се оказа, че ще има неща, които не предполагах. Трето след толкова отлагания изпитът беше преместен след великденските празници, по време на които не успях покрай срещи с роднини и т.н. празнични неща да се подготвя, както ми се искаше. Резултатът е, че все пак съм го взела, според преподавателите с доста добър резултат, но моето усещане е по-скоро на разочарование. Смятам, че можех да се подготвя по-добре, цялото протакане ме разконцентрира и демотивира. Не на последно място имаше проблем с онлайн платформата и не успяха да качат всички материали за подготовка преди изпита, качиха ги след него, което свързвам с Висшата жрица и "нещото, което остава скрито". Та като цяло резултатът е абсолютно задоволителен, но чисто емоционално съм изтощена от начина, по който се случи всичко, костваше ми доста негативни емоции, които смятам, че излязоха и в картите, но също и че повече бяха в реакциите ми, отколкото да са реални проблеми, заслужаващи да им отделя такова внимание и енергия.

# 227
Здравейте,
Как бихте разтълкували тези карти на въпрос "Ще се справя ли на изпита в петък?"
Честно казано доста ме смутиха.

Идвам с обратна връзка за този въпрос и картите. Днес най-накрая получих резултата. Първо, имаше голямо забавяне - отлагаха изпита два пъти, единият път заради починал близък на преподавателя, което го възпрепятства да дойде на едната от насрочените дати.  Второ, както писах и по-рано, се оказа, че ще има неща, които не предполагах. Трето след толкова отлагания изпитът беше преместен след великденските празници, по време на които не успях покрай срещи с роднини и т.н. празнични неща да се подготвя, както ми се искаше. Резултатът е, че все пак съм го взела, според преподавателите с доста добър резултат, но моето усещане е по-скоро на разочарование. Смятам, че можех да се подготвя по-добре, цялото протакане ме разконцентрира и демотивира. Не на последно място имаше проблем с онлайн платформата и не успяха да качат всички материали за подготовка преди изпита, качиха ги след него, което свързвам с Висшата жрица и "нещото, което остава скрито". Та като цяло резултатът е абсолютно задоволителен, но чисто емоционално съм изтощена от начина, по който се случи всичко, костваше ми доста негативни емоции, които смятам, че излязоха и в картите, но също и че повече бяха в реакциите ми, отколкото да са реални проблеми, заслужаващи да им отделя такова внимание и енергия.

Не ме разбирай погрешно, радвам се че си взела изпита, но все пак по тези паднали се карти и въпроса, който си задала се учудвам, че си взела изпита. Най вече заради Смъртта и 3М. Но може би все пак Висшата жрица като веща със знанията, които носи в себе си и като крайна карта е помогнала. И все пак ако бях хвърлила аз тези карти за себе си, бих отсъдила, че няма да взема изпита Blush....пък то виж как се разиграват нещата..

# 228
Какво ще разкрие Пълнолунието на 5.5
Забележете колко са бъбриви тези карти 😀

# 229
  • там, където ми харесва
Здравейте, аз съм още в търсене на работа.  Има ново предложение и то с хубава заплата.  Утре имам среща с работодателя. Въпросът ми е: Ще започна ли работа на предложената ми позиция?
Дяволът Рицар пентакли Десет пентакли

# 230
9 Пентакли+Магьосникът+Паж Меч-ще потърси ли жената мъжа?Срокът е 7 дни,ще дам обратна връзка бързо.
Изключително ми е трудно с тази комбинация.На пръв поглед-да.Обаче като се замисля...Тази самотна 9 пентакли,човек има всичко,но е сам...Няма крал или кралица,а аз съм учена,че за да има действие по Мага,му трябва поне една от тези карти.От друга страна 9 Пентакли може да изобразява именно човек,в комбинация с Паж Меч си е комуникация.Винаги съм имала затруднения с 9 Пентакли,когато питам за лични отношения.ч.Ще се радвам да прочета вашите разсъждения по комбинацията.

# 231
Здравейте, аз съм още в търсене на работа.  Има ново предложение и то с хубава заплата.  Утре имам среща с работодателя. Въпросът ми е: Ще започна ли работа на предложената ми позиция?
Дяволът Рицар пентакли Десет пентакли

Супер карти, мирише на пари.
Имаме и рицар за действие, дано да стане.
Дайте ОВ

# 232
  • София
Здравейте, моля, за мнение по картите за тези два въпроса.
1. Има ли потенциал за създаване на семейство между двама души?

2. Мисли ли мъж за жена? (Логично, питаща е жената)

# 233

Направих си подредба новолуние.
1). Какво ще си отиде със стара луна. 8 чаши
2).Какво ще ми донесе растящата луна. Паж мечове
3). Какво е наложително да пуснем да си отиде. Асо мечове
4).Какво е добре да запазим/съхраним? Дяволът
5). Какъв ще бъде новият лунен месец кралица жезли

Хайде, който иска да се пробва с тълкуване. 😊

# 234
  • София
Минзухар, бих разчела картите така:

1. 8 чаши е картата на тръгването от някъде, тук я свързвам с вътрешна сила, която ще намериш в себе си да се разделиш с нещо, което емоционално те е обременявало.

2. Паж мечове - шанс за проясняване/изясняване нещо свежо, което ще даде смисъл в/на някаква ситуация.

3. Асо мечове - трябва да пуснеш съмнеята си за нещо.

4. Дяволът - Осъзнаване на зависимост и приемане на слабата ти страна.

5. Кралица жезли - месецът ти ще е зареден с женската страна на огнената енергия - ще се чувстваш мотивирана, страстна, ще проявяваш креативност, ще си волева, решителна и смела и ще се радваш на живота.

# 235
malina_smile Благодаря ще дам ОВ. 😊

# 236
  • София
И аз си направих подредба за пълнолунието.
Като изключим слънцето, от останалото съм доволна като че ли. 😁

1) Какво ще си отиде със старата луна - Слънцето 🤨🤔
2) Какво ще ми донесе растящата луна - Паж на чашите
3) Какво е наложително да пусна -8-ца мечове (тази карта ме преследва, наистина трябва да се освободя от ограниченията, които сама си слагам и да си махна превръзка от очите).

4) Какво е добре да запазя/съхраня -Асо пентакли (и тази карта е от преследващите ме, почти няма подредба, която правя за себе си и да не излезе).

5) Какъв ще бъде новият лунен месец - Колесницата - ами доволна съм пък, време ми е да тръгна с гръм и трясък напред към нови посоки.

Само това Слънце на първа позиция не мога да си го разтълкувам и навържа.

# 237
Слънце - его

# 238
  • София
Благодаря, не се сетих. Flowers Hibiscus
Но много на място и навреме ми идва това да пусна егото и да се смиря, дано се случи.

# 239
Здравейте момичета. Може ли някоя да ми пише на лично по един въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт