КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 524
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Да но е възможно някой да остане разочарован.
Какво мислите?

Ще има ли среща между мъж и жена?

# 421
Аз също казвам Да, давам надежди на Рицар чаши като последна позиция

# 422
По скоро мъжът ще направи покана, 9ч си е сбъдване на желания и е отговор на въпроса а 5 чаши е възможно да се сложи край по някакъв начин на тези отношения на тази среща.

# 423
По скоро мъжът ще направи покана, 9ч си е сбъдване на желания и е отговор на въпроса а 5 чаши е възможно да се сложи край по някакъв начин на тези отношения на тази среща.
На мен това теглене на три карти за 1 въпрос без ясни позиции са ми супер объркващи и непрактични.
Хронологично ли ги четеш - от ляво на дясно като развитие? Или обратно?

# 424
аз съм Не, ще си умре положението до 9 чаши, а тоя рицар ще продължи да се прави на влюбен

# 425
Като развитие или другият вариант е ако са били разделени като 5ч е в позиция минало да я покани да се видят на среща. Но нека да каже Twinklestar кое от двете е 😁.
На мен това теглене на три карти за 1 въпрос без ясни позиции са ми супер объркващи и непрактични.
Хронологично ли ги четеш - от ляво на дясно като развитие? Или обратно?

# 426
  • София
Двамата не са били във връзка, има комуникация от известно време във фб между тях, така че 5-цата не е раздяла в миналото.
9 чаши и рицаря са положителни карти за любовни въпроси, предвид, че са след 5-цата, не би ли следвало да има разочарование, след това среща (сбъдване по 9-ката) и рицаря ме затруднява - тръгва напред с пълна чаша любов (някой така го беше разчел в друг мой въпрос, на който беше излязъл на трета позиция).
Въпросът тук е дали тръгва с жената или не?🫢

# 427
За мен 9 Чаши е карта на “ и сам ми е добре” , карта на самодоволство
Като Да/Не - 1 не 2 Да

5 чаши - някой си е разлял чашките ама кой ?! 5ците са трудности - 2 чаши са си пълни ама той/тя не иска да ги види и си се терзае за разлятите

9ка чаши също може да значи много ухажори/приятелки , човекът може да си има много избор и да си тръгне към друго място
Рицар Чаши е и Дон Жуан

# 428
Рицар чаши си е флиртаджия или иначе казано както ме е учила моята учителка мъж който търси нещо за 1 нощ😂.

# 429
Все пак ако това са нови отношения ще бъде доста по стряскащо да иска да се ожени за жената отколкото да иска секс налЕ

Рицар Чаши в едни нови отношения може и да си е процес на сваляне, точно флиртуване

Само с 3 карти не може всичко да се каже, затова трябва да се пита първо за човека- как е настроен, какви са му намеренията и тогава да питаме за действия и да стане една по-пълна картина евентуално да се види накъде духа вятърът.

# 430
  • София
Мисля, че е много рано за такава подредба.
Жената искаше да знае само дали ще има физическа среща, след като вече седмица-две си пишат. Ясно е, че нито тя, нито той на този етап мислят за брак, така че рицар чаши според мен излиза съвсем на място. От това, което чета, явно тези карти не отговарят категорично с да или не на въпроса.

# 431
Малина, като цяло е хубаво да даваш малко повече контекст на ситуацията. Таро не е кристална топка и дори когато ходиш на таролог, той задава доста въпроси относно това, което те вълнува в момента преди да фиксирате въпроса, по който ще работите.

Рицар Чаши не е флиртаджия колкото Рицар Жезли, например. Той е романтик, понякога заради самата романтика и леко отнесен. Може да говори, да заявява интерес, но това не е задължително да доведе до действия. Всички изтеглени карти са чаши, тоест в сферата на емоциите.

Не знам колко често си пишат двамата за тези две седмици, но ако е всеки ден, вече са минали 14 дни и все още няма покана за среща.... може да си пише с още няколко, да му е добре така и да не си разваля комфорта да се вижда с някой, който не го е привлякъл толкова силно. Затова карти не ти трябват, а малко страничен поглед на ситуацията.

# 432
Like_Smoke, но мъжете като цяло не са по писането заради самото писане Simple Smile

# 433
Like_Smoke, но мъжете като цяло не са по писането заради самото писане Simple Smile
Е, не знам. Има различни мъже, ние този не го познаваме. Аз само знам, че човек трябва да гледа действията, а не думите.

# 434
  • София
От това, което знам, мъжът проявява интерес към жената, тя също към него. Попитах я след вашите коментари, пишат от седмица. Не е обсебващо нон стоп, но и двамата са зрели хора, с ангажименти и по-скоро би било притеснително, ако стоят по цял ден в чата. Тя няма колебания, че мъжът пише с още няколко жени, а по-скоро дали би имал смелостта да минат на следващо ниво, тъй като усеща страх и у двамата - дали от нещо по-сериозно, ако си допаднат, дали, че всичко ще приключи, това не мога да кажа, поне тя не ми е споделяла.

Общи условия

Активация на акаунт