Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 595
  • 377
  •   1
Отговори
# 135
Когато ги обичаме на пържоли брои ли се пак ?

# 136
  • СИ
Съгласна съм. Мен ме плашат и хората, които обичат повече животните от хората и казват неща от сорта на "ако кучето ми ухапе детето, ще се отърва от детето, хъ-хъ". Тази мизантропия е скрита зад голяма любов и себеотдаденост към животинки, всичко е пухкаво и космато, обаче реално този човек страда от големи дефицити. Като цяло всеки, който казва, че обича животните повече от хората, ми е меко казано антипатичен.

По принцип тия дето гледат кучета и котки им хлопат дъските. И това определено са хора с дефицити в общуването или нещо друго. Не ме плашат, по-скоро са ми неприятни. По-неприятни са ми ония за които това е бизнес, защото има и такива. Всякакви фондации и организации разпространяващи сълзливи клипчета с бездомни животинки и как все уж ги спасяват, те май стържат доста добри пари. Все казвам, че гледането на кучета е модерна болест.

# 137
Аз много харесвам кучета (но не всички породи), но в повечето случаи хич не харесвам собствениците им. На някои наистина им хлопа дъската. Като почнат да се лигавят на кучетата си все едно са им деца. И да ги третират все едно са много по-важни от хората. И често съм виждала как при разходка кучетата си свършват работата и стопанинът се прави на приятно разсеян и не хвърля мръсотията. Селяния.

# 138
  • София
.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 22:58 от Rockstar

# 139
Тези не обичат и животните, гаранция.
А моята поанта е друга - животните по принцип са в по-слаба позиция спрямо нас, можем буквално да ги смажем. Не е нормална такава омраза и агресия тип 'щот мога' към по-слабия.

Темата не е за животните (а дали?), но все пак ще отговоря, защото Нарциса е в голяма грешка. Така се получава когато се хвърлят обобщаващи лафове на едро.
Пример - комарите са едни дребни животинки, които привидно лесно човек може да смаже. Всъщност това е най-смъртоносното същество за човека в цялата му история. Убило е повече хора от всички войни взети заедно.
Колкото малко и слабо да изглежда едно животно, не е добре да си въобразяваш, че лесно можеш да го смажеш, колкото и силен да се смяташ Wink
Най-вероятно е смачкания да си ти, както и да се окажеш без къща, кола и пенсионни фондове Wink

# 140
Кучемразите се обадиха Smiling Imp
Жемсе, кои комари, те са няколко хиляди и баш нашите май не са убийствено опасни?

Комари и изобщо хвърчащи и пълзящи не трепя. Гнусно ми е как се размазват и после трябва и да чистя размазаното. Хващам ги в салфетка и хвърлям през прозореца или ги оставям да се скрият в дупката си. Хуманно е и не трябва да бърша после стената.

# 141
  • София
Въобще не са по-слаби. В момента водя душевна и териториална борба с мойто йорки и не мога да твърдя, че печеля.
За комарите има едни лампи - бззз.

# 142
Не знаех, че си имате "ваши" комари. Не се бях сетил, макар да е очевидно, кръвопийците се събират на групи за по-успешен лов Wink
Simple Smile

# 143
  • София
Аз обичам животни, ама не си държа из къщи. И плаж обичам, и на бар обичам, и на планина обичам, ама не си държа в къщи. Къщите са за хора. Животни - на село.
Много се обичаме с животните, и аз тях и те мен, ама на една ръка разстояние и всичко ще е точно.
Просто не мога да направя паралел между обич към животните и да превърнеш апартамент в кучкарник. А такива, дето гледат животни вместо деца ... няма да коментирам.

# 144
Аз обичам животни, ама не си държа из къщи. И плаж обичам, и на бар обичам, и на планина обичам, ама не си държа в къщи. Къщите са за хора. Животни - на село.
Много се обичаме с животните, и аз тях и те мен, ама на една ръка разстояние и всичко ще е точно.
Просто не мога да направя паралел между обич към животните и да превърнеш апартамент в кучкарник. А такива, дето гледат животни вместо деца ... няма да коментирам.

Защото, с извинение, вече си претенциозен стар ерген, който сакън нещо да не му развали рахата и установените навици. Затова на тази възраст ни жена, ни куче и коте, ни деца им трябват наистина, каквото и да приказват.

# 145
Тук мога да се съглася с Танграта. Аз също не мога да си представя да гледам куче в апартамента. Не е за мен тази работа. С мъжа ми сме си говорили - дори да нямахме бебе, никакъв шанс някой от нас да се занимава с куче. Кучетата са за къщи, как пък да не заврем животното в апартамент.

# 146
  • Поморие
Някаква дефиниция на "нормални и свестни мъже"?
Добри по характер, отговорни, умеещи да се грижат за себе си сами, а не да чакат на никой друг, хора с желание за развитие, възпитани, интелигентни, далеч от пороци.

По повод това, което написа Yan25 се върнах назад. Ами според авторката свестни мъже са тези, които са " далеч от пороци ". Много мъже са повече от свестни и нормални, но са пушачи, пият в компания. На някои от тях никой порок не им е бил чужд, когато са били млади ергени, но са страхотни съпрузи и бащи. Това пуританство няма да ти спомогне да откриеш свестен мъж.
Пиенето в нормални количества не е в графа "пороци". Пушенето също, тъй като и аз съм пушачка.  И пия по чаша вино от време на време, когато ми е весело или тъжно.. Под "пороци" имах предвид разни зависимости. Такива неща са голямо изпитание и за най-силната любов. Wink

# 147
Тук мога да се съглася с Танграта. Аз също не мога да си представя да гледам куче в апартамента. Не е за мен тази работа. С мъжа ми сме си говорили - дори да нямахме бебе, никакъв шанс някой от нас да се занимава с куче. Кучетата са за къщи, как пък да не заврем животното в апартамент.
Да кажа нещо и аз в тази връзка… На фризьор сме с детето и фризьорката има котки, две кучета вкъщи и т.н. и тръгна да зарибява малкия да му дадяла коте или куче. И аз казах: категорично вътре в апартамента-не! Ако имахме двор, можеше!
И фризьорката се възмути: “ Как на двора? Ти би ли си оставила детето отвън на двора?”
И аз се ядосах леко : Ти как можеш да сравняваш детето ми с животно!!!

Наистина това изказване вече ми идва прекалено и притеснително!

# 148
Скрит текст:
Пиенето в нормални количества не е в графа "пороци". Пушенето също, тъй като и аз съм пушачка. 
И пия по чаша вино от време на време, когато ми е весело или тъжно..
Скрит текст:
Под "пороци" имах предвид разни зависимости. Такива неща са голямо изпитание и за най-силната любов. Wink

Това може да се тълкува и в двете посоки.
Може да се окажеш както практически пълна въздържателка, така и алкохоличка.
Та за избягване на двусмислия, уточнявай какво разбираш под "от време на време".
Trollface

# 149
Мен пък ме втрещява идеята за животно на двора. На домашния любимец мястото му не е на двора. Че то даже добитъкът, който се коли, транжира и готви, се гледа на закрито с врати и прозорци, обаче, видиш ли, кучето трябвало да е на двора. Или другите умници, дето си пускат котката 'да се разхожда', понеже било неестествено да седи затворена, и реват, когато някой мине през нея с колата. Такива хора все ми се иска да ги питам за какъв *уй са го взели това куче/коте, като не могат да го гледат.
Сега и аз да втрещя някого, ама има, представяте ли си, хора с образование, положение, имоти и доходи, женени, с 2-3 деца, и пак гледат животни. Вътре в дома си. Е, в България не са много, вярно.

Общи условия

Активация на акаунт