КГБ = Клуб на Готините Баби - 212

• 41 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцата на любимите ми хора
И аз да се завъртя в къщичката ни.
ДИДИ, само като чета за ремонти и потрепервам. Цялото минало лято бяхме в ремонт, ама основен, и сега не искам и да чувам за майстори и тем подобни. Дано приключите успешно всичко. А щом сте намерили и решение за преразхода - браво!
Честито на твоето пораснало момче. Да е успешен, късметлия и да намери своя път в живота!
БОРЯНКА, днес ме зарадва с новите стихове. както винаги - право в душата и сърцето. Благодаря ти! А за Микеле Мороне малко ти завиждам Simple Smile И аз се размечтах, това поне все още го можем. Помечтай и ти.
КЛЕЧИЦЕ, отвреме навреме човек има нужда от разчистване - и в пряк и в преносен смисъл . Приятелите си отдавна съм пренаредила. Останаха малко, но истински.
ФЛО, и за мен времето тече с бясна скорост. Истината е, че когато човек има занимания, времето все не стига. Сега се чудя как съм се оправяла и ходейки на работа, и гонейки задачите вкъщи. Вярна е приказката, че от пенсионерите по-заети хора няма Simple Smile А и аз все си търся някакво занимание - без работа не мога, скучно ми е.
Днес ходих до данъчното, за да регистрирам новия номер на колата. Толкова намръщени служителки не бях виждала. Свърших работа, но накрая не се въздържах и им пожелах да бъдат малко по-усмихнати и любезни - няма да ги заболи. Усмивката не хапе. Гледаха ме като извънземно.
Хубав и слънчев завършек на деня ви пожелавам. Гушки от мен на всички!

# 136
  • Кубрат/ Пишурка
Диде, честит рожден ден на твоя внук! Знам, че е набор с Криско. Да е здрав и късметлия! Да сбъдва мечтите си, както до сега! Вече е пълнолетен и нека да бъде много щастлив! Май с Криско ще гласуват за първи път...
Клечке и аз до сега си мислех, че групата във ФБ я създадохме за снимки, за да не ги виждат чужди очи - нали е затворена, т.е. само за наши хора! И понеже маммата не ми дава да публикувам тук, публикувам Там. Нооо... Ще видим!
Борянке, много хубави стихотворения! Радвам им се. Продължи в същия дух!
И на мен Танитка ми липсва. Липсват ми и нейните стихове по ежедневни проблеми. С нетърпение чакам Гъбка да пусне кафе във ФБ, а Танчето да го коментира със стихче!
Абе аз уж нищо не правя, ама и за мен седмицата свършва бързо!
И да се похваля : днес съм хубава! Ходих на фризьор и вече повече приличам на профилната снимка от ФБ. Всъщност вчера Тони се прибра и днес тя ме накара да отидем.
Та такива работи!

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 15:22 от Янче-то

# 137

за който не знае  кой  е Микеле. Направо съм  върховно ,де ще си намери такава бабичка за приятел.. Ще взема да сътворя стих за него.
 Микеле ,Мекеле,
 хапваш ли зеле....

# 138
Ох, Борянка Simple Smile
Хапвам, хапвам,
и още как.
Бързам да хапна, и то на крак,
че ме чака за мой късмет
една видна българска бабет Simple Smile

# 139
Ехооо, ей меее.
Да не плачете, хей, че ме няма. А пък ако  ви стане байгън от моето многословие, свиркайте.   Шъ сЪ опитам да съм  по-лаконична и протоколна...

Тъй, Диди, не виждам почерпката , маце ... ( Шегичкаааа - и с картинка, и без картинка, все тая....)
А сега сериозно - Честит ти пораснал внук, Дидиа!
Да е здрав, да е успешен, да има късмет във всичко, с което се занива, да граби с пълни шепи любов и радост в живота си!

Разбирам радостта ти, и аз преди няколко дни бях щастлива баба на първородната внучка. Разказвах и колко сме я чакали да се роди, какво съм правила, когато ми съобщиха, че се е родила... А тя, бабиното момиче, макар че се роди 2 1/2  кг, сега на 12 е сигурно една глава над мен... Последния път когато се мерила била 165 см, ама било отдавна ... Акселерация, к"во да се прави...
Весел празник в дома ти, Диди, а ремонта все ще свърши... Ти гледаш положително на нещата, нали ( това пък от къде беше като цитат...)

Мамси, не казваш нищо, как е Емка. А баткото обади ли се,  въодушевен ли е от приключението , или .... ( ( да не тъгува за в къщи , ако му е за сефте ...)

Янчик, имаш си компания вече, значи....
Поздрави за Тони. Що не и предложиш да я натоварите с вас за Панагюрище па да се видим....
Честито прическа, предвеликденска и предпървоаприлска Simple Smile

Борянка, аз не знам кой е Микеле, хич не ми е липсвало .. Той да не би да знае аз коя съм - Важната Клечка Simple Smile  Wink ....
То'з пич хубуу с брадичка и мустакат ( от как се загаджих с подобен хубавец Simple Smile ) мноу мъ кефят брадато-мустакатите Simple Smile, мЪ мноУ црън, бе, малку на брат"чедите мяза У фейса Simple Smile  Simple Smile 
В свое оправдание ще кажа ( шегичкааа - хич па  няма защо да се оправдавам) , че ТВ не гледам от поне 15 г,  хеле пък сериали, такива поне от миналия век не съм гледала... На кино ходя чат - пат , гледам блокбъстъри, кога ми харесат, кога - не, но да имам мнение... Един от нашумялите последни - Аватар, хич не ми допадна, шарени, картинки, детиша работа...

Еее, стига толкова шеги и закачки.
Кой разбрал мечешкото ми чувство за хумор, разбрал, кой - не, негова си работа...
Ще се приготвям да ходя на танци, но първо ще си направя една дълга разходка до там- през три квартала, в четвърти Simple Smile... Времето го бива, да му отдам заслуженото внимание Simple Smile.

Хубав ден, дами.
Ако мЪ искате, пак шЪ до'да Simple Smile Simple Smile  Wink
Чаааф!!!!

# 140
Клечке, той киноартист и певец..  Еротични филми. 365 дни.  Аз телевизор нямам ,тук на компа зяпам. Италианец е , затуй  тъмничък.
Беше у нас да снима с Меган Фокс, аз си следя киното.

# 141
Клечке, той киноартист и певец..  Еротични филми. 365 дни. Италианец е , затуй  тъмничък.

Оооо, Борянка, благодарско за разяснението.
Хич не е в мойта писта тоз Микеле някойси Simple Smile....
Къде ходи, к'во прави негова си работа ....
Пък колко страшно гледа Simple Smile, мале, мале Simple Smile . Да диша, не ме вълнува Simple Smile  Wink...

# 142
Хем ти е скучно на село ,хем не те интересуват нещата. Пускат тестове и редовно ги решавам, опират ми се въпроси от    разни Ферми ,Ергени , дето не мога да се насиля да гледам, играя на сухо стани богат и стигам до 10 бона. Разширявам си културата във всеки удобен случай. Чета като луда и филми гледам.
 Така ми го изхвърли Микеле , че  мъчно ми стана за него ,  а аз  от много артисти се вълнувам ,доста руски преобладават.
  Всичко ме интересува от живота , сега обърнах 30-тина квадрата , насадих останал от оня двор лук и  картофи , отивам да пикирам домати чери и люти чушлета, после ако имам сили ще обръщам  ,че има още толкова. После по тревите , че след мен  растат ,но друг ден. Може и след два три дни , че съм такава.
 Няма наведнъж. И пиша тук в почивките , хич не  е скука на село , стига да търсиш, светът е мой. Целият.  Пък и  на хоро ходих, докато бе  без музика ,ставам, като я пуснаха , полифония , откачих и стъпки не  схванах, та се отказах да не преча на хората.
 Има живот и на село , има и хора , среда , попадам постоянно на сродни души.  Ама аз не ставам.
  Та не те съжалявам , от теб зависи.

# 143
КЛЕЧИ, Еми е добре. Леко подсмърча, но вече е свежарка и не спира да бърбори и да тича насам-натам.
Баткото е говорил с мама и папа. Пристигнали са, настанили са се, доволен е. Снощи са били на дискотека. След това малко му било мъчно за вкъщи, но за кратко. Днес ще има посещение от сестра ми и нейния съпруг. Ще бъде изненада - той не ги очаква и вероятно много ще се зарадва. Нали си няма дядо и единственият мъж край него /освен баща му/ е съпругът на сестра ми. Много го обича и изненадата ще бъде приятна.

# 144
  • Вила Великула
Браво на вас, писали сте все интересни неща. Борянка, май музата пак те е споходила. Да не би да е Микеле Мороне? Не е лош младежа. Не съм гледала нищо с него.
При мен нищо ново и интересно. Цял ден работя. В къщи съм и поне спестих пътуването до офиса. Дойдоха и от първата фирма за да си вземат мерки за дограмата и да ми дадат оферта. Чакам още, пък да видим накрая какво ще излезе. Докато пиша човека се обади. Учудващо добра цена ми даде, аз мислех, че ще е поне с 40% нагоре.
Все пак ще изчакам и другите двама, за да изберем най-доброто.
Янче, наистина защо не вземеш Тони с вас в Панагюрище?
Дидия, честито пълнолетие на внука. Да покорява света и да е много здрав.
Вълнуват ли се пресните пълнолетни младежи, че ще гласуват. Спомням си едно време като станах на 18 и на първото ми гласуване ми подариха цвете. Не, че е имало значение за кой гласуваш, но се вълнувах.
Ениса, още малко остана.
Фло, при теб е перманентно търчането май. Добре, че ти излекуваха кончето.
Прегръщам ви!

# 145
  • Кубрат/ Пишурка
Не си мислете, че не съм предложила на Тони за Панагюрище! Оказа се, обаче, че има ден след Великден запазен за операция на дясното око в Търговище. И после няма как да пътува. Клечи ще обясни защо. Тя отдавна се кани, но все я беше страх. Но нещата съвсем се смарангясаха и вече няма как. Така че ще прескочи този път, но е за нейно добро. Обеща, че за следващата ще е на линия, стига да е в България.

# 146
  • София
Янке,  в Търговище в частна клиника ли ще е операцията на Тони?
Ако да - хич не съм доволна. Леля ми там и изгориха очите, сега вижда само силуети. Отначало беше добре, оперираха и второто око. 3 -4 месеца след втората операция започна замъгляване, постепенно ослепя. Братовчеда я води в няколко соф. клиники, но  състоянието е необратимо. Даже беше готов за Истанбул да тръгват. Близо до нас има консултативен център на голяма турска болница. Занесох копия на епикризи и документи, изпратиха ги там за мнение. Но накрая получихме мнения от 3 различни офталмолози - не може нищо да направят.
Да не ви плаша, но Тони да разпита подробно. Това ако е в частната клиника. За държавни болници - не знам.

# 147
  • Вила Великула
Айша, хубаво е, че споделяш тези неща. Мога да попитам сестра ми дали има някаква информация. Тя живее там. При мен нещата също клонят към операция за перде на лябото око, но бих се доверила единствено на клиники Вижън и на доктора, който оперира и баща ми и Клечицата. При последния преглед преди седмица, лекарката ми каза, че най-много още година мога да изкарам без операция.
Преди час като изведах кучето на разходка, установих че на вън е по-топло от вътре. Не бях излизала, освен на терасата. А вътре работи климатик, но навън слънчицето така приятно топлеше. Чака ни топъл уикенд и после май пак ще се развали времето. Някъде четах, че за Великден ще е дъждовно.

# 148
Така е, както казва Айша.
Когато се оперира перде и се постави леща, не може да се повтаря за корекция, необратимо е. Някъде в Русия, могло да се разкъса тази леща и да се прави почистване, ако има истатъци от пердето, но при много редки случаи...

А доктора във Вижън е вълшвбник, гали ме, гали по окото 5 минути и готово Simple Smile.
Пък е и красавец, нищо общо с Микелето Simple Smile.
Мъж , та дрънка Simple Smile  Wink.

# 149
  • София
Сега гоорих с братовчеда от Търново. Янка го познава, виждали са се на Царевец. Каза, че са били в Очна клиника Тасков и не препоръчва. Иначе майка му на 91 г. е добре умствено и физически. Само не вижда след операциите там.
За София няколко съседа ми хвалиха и клиника Зора освен Вижън.

Общи условия

Активация на акаунт