ДИДИ, само като чета за ремонти и потрепервам. Цялото минало лято бяхме в ремонт, ама основен, и сега не искам и да чувам за майстори и тем подобни. Дано приключите успешно всичко. А щом сте намерили и решение за преразхода - браво!
Честито на твоето пораснало момче. Да е успешен, късметлия и да намери своя път в живота!
БОРЯНКА, днес ме зарадва с новите стихове. както винаги - право в душата и сърцето. Благодаря ти! А за Микеле Мороне малко ти завиждам
И аз се размечтах, това поне все още го можем. Помечтай и ти.КЛЕЧИЦЕ, отвреме навреме човек има нужда от разчистване - и в пряк и в преносен смисъл . Приятелите си отдавна съм пренаредила. Останаха малко, но истински.
ФЛО, и за мен времето тече с бясна скорост. Истината е, че когато човек има занимания, времето все не стига. Сега се чудя как съм се оправяла и ходейки на работа, и гонейки задачите вкъщи. Вярна е приказката, че от пенсионерите по-заети хора няма
А и аз все си търся някакво занимание - без работа не мога, скучно ми е.Днес ходих до данъчното, за да регистрирам новия номер на колата. Толкова намръщени служителки не бях виждала. Свърших работа, но накрая не се въздържах и им пожелах да бъдат малко по-усмихнати и любезни - няма да ги заболи. Усмивката не хапе. Гледаха ме като извънземно.
Хубав и слънчев завършек на деня ви пожелавам. Гушки от мен на всички!

....