КГБ = Клуб на Готините Баби - 212

• 41 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Ехооо, хайде най-после и аз при вас 🙂
Много хубаво днес тук, писали сте и разказали хубави и интересни неща.
Диди, здраве, късмет и много сбъднати мечти на Ран (нали не бъркам името). Хубава празнична вечер желая на цялото ви семейство!
Борянка, още сутринта си пийнах с кеф от кафето ти и стиховете. Благодаря!  Този Микеле Морони и аз не съм го чувала, но ми ареса, лови око 😃
Клечи, пиши, пиши на мен ми харесва, зареждат ме и твоите постове 🥰
Ми туй то, прочетох, но не мога всичко да коментирам , бабешка работа 😒
За сега отлитам, може обаче пак да се появят 😃

# 151
  • София
Привет, мацки фантазьорки! Stuck Out Tongue Winking Eye
И сме готини, и сме Ентелигентни. Що пък да не си мечтаят някои? Мечтите са безплатни...
БОРЯНКА, ти подпали тоя огИн. И други се размечтаха. Ще видим къде ще му излезе края.
Днес си говорих с ЯЖКА. Докато вие въздишате по Микеле Мороне, гледате снимка и си мечтаете, не знаете нашата дружка какви ги върши в ГД. Само леко повдигам завесата. Надявам се да ви разкаже една много весела случка, в нейния хумористичен стил ( когато иска). Каква ти случка, то е цял роман... Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега ми стана ясно, защо не се вясва при нас. Ами заета е. Ходи насам натам, срещи, кафета, приказки...
ДИДИА, ЧЕСТИТ 18 РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИЯ ВИ ВНУК! ДА Е ЗДРАВ, АМБИЦИОЗЕН, СМЕЛ! ДА ПРЕОДОЛЯВА ТРУДНОСТИТЕ, ДА СЕ РАДВА НА ПОСТИГНАТОТО! КЪСМЕТ И УСПЕХИ!
Важна тема сте подхванали. И полезна, благодарение на споделеното от опит.
ТОНИ много сериозно да провери. Това не е шега работа! Какво като се е записала? Може и да се отпише. Да потърси друга клиника, друго мнение.
МАМСИ, радвам се за детето, че леко се е отървало. Нека сега бърбори и да тича, и бели да прави. Така няма да скучаеш. Grinning Добре е, че на баткото му харесва, а не е ревнал да си го прибират. Голям мъж е! Simple Smile Смешно ми е, че и ти влезе в крачка на БОРЯНА. BlushGrinningJoy Роди се нова поетеса. Stuck Out Tongue Winking Eye
Отивам да правя спагети за внучките. Сосът е готов.
Ще ви нагледам пак! Heart
ПИПИ, уж го направиха кончето, но пак се появи едно неприятно скърцане от предното ляво копито. До сега не сме имали оплаквания от нашия майстор. От много години ни поддържа коня. В събота може би пак ще го водя там. Гаджето заминава със сина на сеЙо. Имат работа там. Мен нещо не ме тегли в тази посока.

# 152
Още една гражданка.
 Щеш не щеш ще отидеш и ти ,явно ги пускаш да "размразят " сейото ви.
 Днес съм огин, две кафета  и апче , на основата на ибопрофен ,мързи ме да видя името , пък и не е важно.  И две предни дена сън и лежачка,  аз съм така ,през ден ,през два събирам сили и съм фурея ,не от Варна обаче ,плевенска ,селска. Така мога ,така действам.
  Спрях се.
 Микелето сън не го лови за мен,  просто ще изчакам малко и ще се разпреятелим, аз де , не ми у мястото там, при това дете , внук може да ми е  ,ако съм имала дъщери  и те също.
  Ама филма си гледах , секс майка , нали не ме виждат, плакнах окото.
  Дано утре пак съм бодра смяна да довърша обекта си и да почвам нов. Няма свършване тук. Сега  с Даринда Джоунс, не знам що я отлагах толкова, много специфичен хумор има, нищо че е кримка и  неприятно , но тя го прави смешно.  Докато ми се доспи ,след две кафета ,не знам ...

# 153
  • Вила Великула
Фло, ха сега с тези намеци, всички ще си мислим кое Мекеле е обсебил нашата Яжка. Да се явява тук на отчет и да не ни мъчи повече.
Гледам и не вярвам на очите си. Идва ми да ви напрегръщам всяка една от вас. Колко красота и позитивизъм има тук и неусетно за една седмица сме на 11 страница.

# 154
  • София
ПИПИ, не ме изкушавай! Нека ЯЖКА да ви разказва. Аз много се смях. Сега ще е ваш ред. Joy Сигурно ще се яви в изповедалнята. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз ще допълня само, ако тя нещо пропусне в емоцията си.
Къщичката ни се тресе от смях и позитивни емоции. Нещо смешно сме закусвали днес. Joy
БОРЯНЧИЦЕ, карай като рЕдка плетка - едно на лице, едно на опако. Ден работиш, ден почиваш. То и трактор да беше, пак трябваше да ти дават почивка.
Внучките ме чакат да им кажа Лека нощ. Имаме си ритуал. Много ми е приятно!
На вас все още не ви казвам лека нощ. Пак ще ви нагледам. Hug

# 155
Честит рожден ден на порасналото ви момче Диди!
Здраве,любов,сбъднати мечти!
Животът е пред него!
Успехи,с каквото се заеме!🍀🍀🎈🎈🎂

Борянчице,шапка ти свалям!
За работа,която извършваш,за вдъхновението,за разсъжденията и развлеченията!
Звучиш ми като младо момиче!🥰🥰
А този Микелеее!Хубавец!

И аз не мога без филми и книги.
Това ми е развлечението.
Подбирам какво да тледам и чета.
А какво чета май  съм всеизвестна .Тука де 😉😀

Днес дълъг ден с разнообразни дейности,за да не скучая.
Изморих се.

Сега следват филмите😀

# 156
Микеле ме пита как съм. Това май  е  фалшив профил ,кво се е лепнал за мен. Пише си на колко години съм и  снимка има.
 Пфу ,що не съм на 25.

# 157
  • София
Дидиа, зло да забрави рожденика у вас!
Да е жив и здрав, да успява във всичко!
Микелето съм го чувала, но филмите не съм гледала. Прегледах първата ел. книга и нещо не ми стана интересна до 20та стр. Изтрих я, после и към филма нямах интерес. Подозирам, че профилите му във ФБ и други мрежи се поддържат от служители.
Борянка, много си продуктивна, браво!
Чакам Яжка да сподели когато и каквото прецени. Май ще и хареса там - топъл климат, топли хора. А със сватята какво става, как е?
Мамси, леко ви минават болестите - добре е така.
Моите като проточат градинския сопол и заразяват де що човек има наоколо. Егати и европейските вируси пипват.

ПП - в модераторската тема предупреждават, че хакери са налазили и Мамата.
Ми то като обявиха бо-бена ваканция в у-щата, защо да не налазят и мамите
 Направили са фишинг сайт, имитиращ bg-mamma с основна цел открадване на данни за вход. Възможно е такива линкове да бъдат публикувани тук, в други сайтове, да Ви да пратят подобни линкове като лично съобщение или по мейл.
Линкът изглежда уж като наш, но води към страница на друг домейн, която е 1:1 с нашата страница за логин.
Моля, ако/когато се налага да се логвате във форума, особено ако е след последване на линк, ВИНАГИ гледайте внимателно какъв е адресът на страницата.
Ако адресът започва с https://m.bg-mamma.com или https://www.bg-mamma.com или https://bg-mam.ma значи е наш и няма от какво да се притеснявате.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 19:51 от bubanka

Да си  знаете и да не отваряте ЛС и линкове.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 21:19 от Aisha

# 158
Пък аз, нали съм голяма танцьорка, си имам клубна тениска Simple Smile.  Даже и по НДК - то я разхождах до преди малко Simple Smile да и правя реклама Simple Smile  Wink
Другата седмица ще ми вземат мерки и за поличка, къса като на тенисистките, и от следващия път съм в пълен екип Simple Smile.
Сега прическата ми е малко, като гръмнал бойлер, но ще се сплета на плитка, та даже и китка мога да си крадна от някой двор Simple Smile.
Вие да видите, танцьорка за чудо и приказ Simple Smile  Wink.

П.п. Пуу, връщам се да поправям грешки на телефона...

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 22:21 от Важна клечка

# 159
  • Вила Великула
Клечице, не се прави на скромна. Изглеждаш перфектно. Личи си, че се грижиш за тялото си. Годините не ти личат.
Айша, благодаря за предупреждението. Хубаво е да внимаваме. В тази връзка си мисля, че профилът на Микеле, който е предложил приятелство на Борянка е фалшив. Внимавай моля те да не започне да те изнудва с разни искания. Обикновено са на някакви военни американци, на защо да не направят и на някой актьор. Получавам често покани за приятелства от разни такива измислени и трия незабавно.

# 160
Мислиш ли че не ми минава през ума, голямо внимание  ми отделя ,пак ми писа ,но нищо тревожно няма. Гугъл  превежда добре вече.   Ще го оставя да си каже ,профилът е публичен, реклами  има , освен да е  клониран. Не ми пука.
 Може някой дядка да му води кореспонденцията.

# 161
  • София
Сега гледах бг. сериала по Нова тв.
Един дядо издирваше по сайтовете кандидатка за сина си и се спря на 35 годишна, без деца. Но сина се надява, че напусналата го жена ше се върне и не иска запознанство. Дядото отиде на срещата и дойде негова наборка. Сериала е смешен, за разтоварване бива "Мен не ме мислете", препоръчвам.

# 162
  • София
КЛЕЧИЦЕ, бря чи красута! Да ни покажеш и фото в цял екип. От ходенето на спорт има полза!
АЙША, благодаря за предупреждението. Ще внимаваме!
БОРЯНЧИЦЕ, фалшиф или не, направихме си смях с Микелето. Питат ме, искам ли 20 години назад. Не, искам 20 напред...С уговорката - с този акъл, с тези сили и на крак!
ПИПИ и аз получавам покани от някакви униформени хамериканци. Те не знаят, че не съм им фен, а освен това си имам един такъв у дома и той ми стига. Изтривам ги без да ми мигне оЧото.
ГЪБКЕ, дозирай работата, та да не се уморяваш. Кой се намери да ти го каже? Grinning

Казвам ви лека нощ, след един много емоционален ден!
Хайде, завивайте се, че ще гася лампите.
Зареждайте батериите за утре!
Heart

# 163
Добро утро, красавици Simple Smile -
плагиатствам обръщението от Фло:), ще ми прости.
Как сте, как спахте, кого сънувахте Simple Smile Wink?

Тихо е в къщичката ни, няма кой дръпне пердетата, да влезе слънцето.......
CoffeeCoffeeCoffee Нося мънички кафенца, за разсънване.  пък вие елате ...
Кой когато има време, среща - в дядовата ръкавичка Simple Smile

.

# 164
  • София
Добро утро, ВАЖНА КЛЕЧИЦЕ!
Вчера след толкова емоции, днес по-спокойно.
Пердетата са дръпнати, но при мен слънце няма. Може да се покаже по-късно.
Дано привикаш с кафенцата и останалите дрЪжки. Я как хубаво ухае...
Ето ви едно четиво за размисъл.
Скрит текст:
Измий чиниите , изпери дрехите , простри ги , след това ги сгъни , сготви , изчисти . Избърши праха , почисти печката , изглади , ходи на работа , носи пари ! Направи се красива , облечи се добре , гримирай се , оправи си косата, сложи си парфюм , изхвърли боклука , оправи леглата , смени чаршафите...
Усмихвай се ! Бъди елегантна , изтънчена , страстна... Не се оплаквай ! Прибери се рано , намери време за себе си , поднови си грима , оскуби си веждите , обезкосми се , оправи си ноктите, отиди и на фризьор понякога... Тренирай ! Мисли за всички , но намери време да се погрижиш и за себе си . Трябва да бъдеш красива и в къщи и навън , умората не трябва да личи . Трябва да си мила, грижовна и добра - с мъжа си , с близките и с всички останали . Отиди на пазар, отгатни какво иска да яде семейство ти , след това го сготви... Прощавай , преглъщай , мълчи . Не питай , не изисквай , бъди тактична . Вдигни масата и измий чиниите , прибери , подреди... Не забравяй и не греши ! Бъди домакиня , бъди мръсница, купи си бельо ! Направи кариера ! Не изоставай !
Чети , учи , самоусъвършенствай се !
Бъди в кондиция...!
И още... и още...
Тя не иска много... Единственото , което трябва да направите е да сте благодарни от време на време , че имате жена в къщи , която прави толкова много . Жена , която мисли за вас и иска да сте добре ! Затова подарете й един шоколад , бонбон , цвете понякога , усмивка или просто прегръдка... Поставете я на първо място , защото всеки един момент от живота й е жертва посветена във ваша чест - и не по принуда , а по любов и по желание...
София Лорен.
Хареса ми, споделям го с вас. Н о не харесвам думичката ТРЯБВА. А вие?

Общи условия

Активация на акаунт