2007 идва,живи-здрави да сме дано,а кое Януарче ще кръстим ЕвроБЕБЕ номер 1?

• 11 238
  • 266
  •   1
Отговори
# 240
I az se plasha Simple Smile). Mai e po-dobre da si izchaka datata, che da niama ekshun Simple Smile). Preduprediha me da ticham natatuk za speshno sekcio ako se poluchi neshto nepredvideno.

# 241
Здравейте! Аз няколко дни нямах нет и гледам, че има доста бебещоци.  newsm68 Да са живи и здрави, както и техните майчета!

Мен днес доста сериозно ми се втвърдява корема, че и по много време стои така преди да се отпусне. Но пък нямам болки. Ама днес му дръпнах и една голяяяяма разходка. Ми айде, че вече нямам търпение. Моят мишок да се подготвя вече.  newsm47

А какво ще кажете, за това че ако бебока се роди на имен ден (че много такива предстоят), не било добре да се кръщава с друго име? Нашия бебо си има име и не бих искала да го сменям, ако реши да се появи тези дни.

# 242
Надин, ще си го кръстиш както си решила. Може да не ти харесва името от конкретния ден. Мисля, че няма нищо лошо да се кръсти с друго име.  Grinning

Вижте каква готина картичка намерих  Grinning:

http://www.bulcards.com/EditCard.jspx?ctg_id=4&img_id=79&pageIndex=3

# 243
  • София
...А какво ще кажете, за това че ако бебока се роди на имен ден (че много такива предстоят), не било добре да се кръщава с друго име? Нашия бебо си има име и не бих искала да го сменям, ако реши да се появи тези дни.[/color][/i]

Бабини девитини са това според мен! То ако отвориш православния календар, всеки ден е някакъв Великомъченик, Пресвети или поне Мъченик!  ooooh! Идвало си било с името - дрън, дрън! Ако родя на 12 януари (имен ден на Таня), няма да си кръстя детето на шефката, само защото тогава се е случило!  Crossing Arms Аааа!  Naughty Наслушах се и аз на такива приказки, обаче кимам умно с глава и си знам своето. Както и че трябва да кръстя детето на свекър ми. Той наистина си заслужава, ама се казва Кръстьо! Е , кое женско име отговаря на това мъжко?

Уф, извинявай, ама се разпалих нещо. Нищо лично, просто ми е омръзнало отвсякъде да ми казват какво трябва да направя с детето си, още преди да се е родило.

# 244
  • София; Дружбето
Малко извън темата обаче ми хареса  Mr. Green
Знаете ли, че оргазмът при свинете продължава 30 минути!!!
Честита нова година на свинята, уважаеми...

# 245
А какво ще кажете, за това че ако бебока се роди на имен ден (че много такива предстоят), не било добре да се кръщава с друго име[/u]? Нашия бебо си има име и не бих искала да го сменям, ако реши да се появи тези дни.[/color][/i]

И аз не ги приемам тези работи. Аз съм си решила да си кръстя детето на майка ми, а тя не е нито Иванка, нито Йорданка...Чувала съм че ако дете се роди на някой имен ден е добре, защото светията ще го закриля, без значение дали детето е кръстено на съотвения светия или не

# 246

#Shocked #Shocked
 newsm09

# 247
Мамчета, в темата за майчинството питах за прословутите декларации и ето отговора:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122192.msg2974874#msg2974874

Ние сме по стария ред Grinning

Ним, единствения благозвучен женски вариант на Кръстьо, който ми идва на ум е Кристина Wink

# 248
  • София

Искам да съм свиня поне за 30 минутииииииииии  newsm45

# 249
Бабини девитини са това според мен! То ако отвориш православния календар, всеки ден е някакъв Великомъченик, Пресвети или поне Мъченик!  ooooh! Идвало си било с името - дрън, дрън! Ако родя на 12 януари (имен ден на Таня), няма да си кръстя детето на шефката, само защото тогава се е случило!  Crossing Arms Аааа!  Naughty Наслушах се и аз на такива приказки, обаче кимам умно с глава и си знам своето. Както и че трябва да кръстя детето на свекър ми. Той наистина си заслужава, ама се казва Кръстьо! Е , кое женско име отговаря на това мъжко?

Не е казано, че като се кръщава на някого, бебето трябва да се казва точно със същото име. Според мен е достатъчно да се вземе и само първата буква.
Например нашият бебок живот и здраве ще го кръстим на свекър ми Кирил - Кристиян.

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 17:53 от nadin_06

# 250

Искам да съм свиня поне за 30 минутииииииииии  newsm45

smile3532 rotfImbo rotfImao newsm62

# 251
  • Варна
Здравеитееее!!!

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА "малката"  МАРИЯ  на  МАМА  САША!!![/color]

Аз по цял ден меря улиците- все нещо за пазарене, аз съм от "умниците", които не взеха на сериозно пазаруването по навреме, и сега от магазин на магазин по цял ден. Добре че времето е хубаво, че иначе  щях да се чудя как да се оправям. Ама вече съм към края- остана да се погрижа и за багажа си и мога да добавя и горещия душ към разходките.

# 252
tsveta, нема, нема, па изтърсиш по някой бисер Joy Joy

Аз  съм чувала Кръстина,  малко странно звучи, но е по-рядко срещано........

# 253
Пуснала съм новата тема, но моля ви да изпишем първо тази и тогава да се местим.

# 254
Оки-доки, както казва моя син, вместо ОК. Имаме още 2 странички тук.

Чухте ли, че противозачатъчното хапче е открито от световноизвестен учен от български произход? Ще има репортаж в новините на Бтв. Ама много сме умни българите bowuu

Ивонска, гладна свинка 30 минутен сънува Joy hahaha (шегичка  Peace)
Ама щом и за секс мислиш, значи си ОК Hug

Общи условия

Активация на акаунт