Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 396
  • 843
  •   1
Отговори
# 345
Petufin, според мен отивай на невролог още днес, но първо сподели с репрото, както са те посъветвали вече. ЯМР може да се прави по време на бременност и ако болките ти продължават, може да ти препоръчат да направите. Дано бързо да минава ❤️❤️❤️ Иначе Тендивал мирише отвратително, но е подходящ за бременни.

# 346
  • гр. София
Благодаря момичета, тази сутрин съм доста по добре. Боли, но мога да се движа, не мога да стоя седнала. Чакам да стане 9, за да говоря с репрото. Имам хетерозиготни Асе, pai и фактор 7/VII/,пия аспирин протект от трансфера насам, до сега не съм имала проблеми с тромби, как се разбира дали е тромб?!?

# 347
petufin До колкото знам, при тромбоза на крайник мястото където е заседнал тромба се подува и кожата почервенява. Дано се разминеш с прещипан нерв. Успех!

# 348
  • гр. София
petufin До колкото знам, при тромбоза на крайник мястото където е заседнал тромба се подува и кожата почервенява. Дано се разминеш с прещипан нерв. Успех!
Мони та благодаря ти, нямам подобни неща. Отдъхнах си, много благодаря. Писах на репрото и чакам да отговори. Благодаря на всички!

# 349
Petufin , при тромб със сигурност ще има оток и промяна в цвета-посиняване на крайника например , особено , когато си права . Ако няма , вероятно проблема е друг . Успех и от мен Simple Smile

# 350
И аз да мина да се оплача от вчера съм с болки в корема и от няколко дни с болки в гърдите, така че явно и този месец няма да бъде нашият ... Поне ако ще ми идва да е по-бързо ...

# 351
Petufin, бързо да ти минава това и дано не е нищо сериозно!

Мен ме почнаха страховете, които осъзнавам, че са вероятно нерационални, ама... Смятате ли, че е нужно да следя ЧХГ, докато не видя, че започва да пада? Не очаквам да нараства, ясно че бременността няма да се развие, но взех да се притеснявам дали не е нещо извънматочно.
Иначе все още нямам коментар от лекаря си, спрях си лекарствата на своя глава и като се чуем ще я питам и за това, но реших да се допитам и до вас.

# 352
  • София
2402, не мисля, че е необходимо да го следиш до 0, при твоята ниска стойност би трябвало да ти дойде скоро.

# 353
  • Замък сред облаците
2402, щом си спряла лекарствата според мен няма шанс да се задържи. Аз бих ги спряла едва когато ЧХГ почне да пада. Инвитрото не е баш точна математика иии бих следила нещата първо.

# 354
Свързах се най-накрая с лекаря си, каза да пия всичко и в неделя да го повторя. Един ден без лекарства се надявам да няма толкова голямо значение.

# 355
  • Бургас
Във връзка с бройката деца, винаги съм искала да имам 3 деца, някак си пълна къща с веселие и жлъч ми е било представата за богатство и щастие.
По стечение на обстоятелствата аз имам дете заченато от първия път от преден брак и мъжът ми също има дете, заченато от първия път от преден брак. Но много искаме да имаме наше общо, така вече картинката ще е пълна и ще ми се изпълни все пак детската мечта Simple Smile

По повод на работодателя, трябва да си прецените според човека. Аз прецених, че ще споделя с моя работодател, защото първо мога да ползвам допълнителен инвитро отпуск и второ се ползвам със закрила от уволнение. Той ми влиза в положение, аз го предупреждавам предварително когато се налага да отсъствам и така…

# 356
Приемате ли нови попълнения в темата. Да се представя,аз съм Павлина,на 23г от Стара Загора. Имах проблеми с щитовидната , но нещата сега са добре с лечение .Опитваме за бебе от 9м. Той е на 30г,не си е правил спермограма защото било "рано",аз от два месеца си следя фоликулите при гинеколог,като ми дойде по препоръка ма на една жена тук си купих Див Ямс и Вечерна иглика, който пия 2 по 1,не знам дали е от тях ,но всичко е като по учебник този месец - вчера 13 ден имаше 23 мм фоликул и маточната лигавица беше 14 мм. Каза да пробваме и вчера  и днес . От сутринта имам типичните за овулация болки и д-ра ми назначи изследване на Естрадиол, каза че е повече от идеално и със сигурност нося качествена яйцеклетка.  Стана малко дълго,но благодаря ви и успех на всички.

# 357
Добре дошла, Павлина, пожелавам ти още след 2 седмици да се похвалиш с положителен тест! Nature Sparkles

# 358
Доктора каза от утре да броя 12 дни и да се тествам. Дали няма да е рано?

# 359
  • София
аз се разписвам с цикъл... 3ти пореден месец идва с гръм и трясък...
реших да пробваме пак с летрозола и ме вмъкнаха утре за преглед при новата докторка, че за Сенкова можело в събота евентуално. Пък за броене на антрални фоликули и изписване на летрозол реших, че не е нужно да упорствам да е Сенкова точно.

Общи условия

Активация на акаунт