Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 413
  • 843
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Извинявам се за въпроса, летрозол за какво се изписва?

# 361
Летрозола ароматен инхибатор,който стопира производството на Естроген първите 5 дни от цикъла. Така мозъка командва да се произвежда повече ФСХ и ЛХ и се стимулира да узреят 1 или повече фоликули.  По принцип се изписва недай си Боже при естроген зависим рак на гърдата,но и за стимулация се използва Щадящ е и сравнително без странични ефекти. ( Фармация завърших) извинявам се за подобрения коментар.

# 362
Шанталче Силно гуш💗🤗

# 363
Доктора каза от утре да броя 12 дни и да се тествам. Дали няма да е рано?

Би трябвало да ти се падне 1 ден преди очаквана менстуация, така че повечето тестове биха отчели.

# 364
Шанталче Heart, пожелавам повече късмет този месец!

Pavlina, успех и на теб, дано съвсем скоро видиш две чертички! Flowers Four Leaf Clover

# 365
Добра дошла, pavlina. Пожелавам ти скоро да видиш двете чертички.

shantall, стискам палци този месец да се случат нещата и да не стигате до инвитрото!

На мен ми дойде вдъхновението за няколко пролетни предложения за заглавия на темата:
1. Щъркели и лястовички вече са при нас, и чертичка втора виждам най-накрая аз.
2. Свежа пролет е навън, а положителния тест не е само сън.
3. Време пролетно е вече, всеки ще се похвали с новини за бъдещо човече.

# 366
  • София
Добра дошла, pavlina. Пожелавам ти скоро да видиш двете чертички.

shantall, стискам палци този месец да се случат нещата и да не стигате до инвитрото!

На мен ми дойде вдъхновението за няколко пролетни предложения за заглавия на темата:
1. Щъркели и лястовички вече са при нас, и чертичка втора виждам най-накрая аз.
2. Свежа пролет е навън, а положителния тест не е само сън.
3. Време пролетно е вече, всеки ще се похвали с новини за бъдещо човече.

Щъркели и лястовички вече са при нас, и чертичка втора виждам най-накрая аз.  Фаворит!

# 367
Моят цикъл също дойде на обяд, беше очакван със силните болки в корема. И то даже 2 дена по-рано, нищо де поне не ми даваше напразни надежди, а си ме свали на земята по-рано.
Така се надявах да се е случило чудото, другата седмица с мъжа ми правим 9 години откакто сме заедно и исках да бъде най-хубавият подарък, но ще бъде явно за друг празник.

# 368
Щъркели дойдоха с пролетта, за нас да носят декемврийски бебенца. 🌞

# 369
  • Пловдив
Добре дошла, Павлина! Скоро да се похвалиш с + тест. 🍀 Но, все пак, ако не дай си Боже, не се случат нещата, е хубаво мъжа ти да си направи една спермограма. За да знаете какво се случва и при него.

Шантал, дано следващият месец е "вашият"! 🤞🏻🍀

2402, "Щъркели и лястовички вече са при нас, и чертичка втора виждам най-накрая аз." - вече ми е любимо. Нищо, че няма да се отнася за мен.

# 370
  • София
Благодаря за куража, момичета!
Знаете имах дилема дали да пробваме пак с Летрозол, ама реших, че трябва да съм направила всичко, което зависи от мен!
Малко ме притеснява натоварената програма на Сенкова, но се надявам наистина съдбата да ме изненада и да не стигаме до инвитро!
Стискам палци на всяка от вас да се изнася от тук час по-скоро!

# 371
Добре дошла Павлина! Пожелавам ти скоро да се похвалиш с положителен тест 💖

Шантал, стискам палци за следващия месец ❤

Щъркели и лястовички вече са при нас, и чертичка втора виждам най-накрая аз.

# 372
Pavlina Добре дошла! Да не се задържаш много тук! 🌸

Shantall Gabriela9 Пожелавам и на двете, следващият ви цикъл да е след 9-10 месеца 😉

Ние 3 дни след ЦС възобновихме опитите, тъй като се чувствах добре, а и доки и една акушерка, с която говорих там дадоха зелена светлина. Но най-вероятно сме изпуснали О, защото снимката беше на 11ти ден. Правя си тестове за О от въпросния (14ти) ден, като само първия тест беше близо до положителен, останалите са категорично отрицателни. Този месец го бях отписала така или иначе, ако пък вземе да стане точно сега,  ще е цяло чудо. 😀

# 373
Pavlina добре дошла, но не се задърждай тук Heart

Viki всички изпускане месеци по една или друга причина, стискам палци О да е била по късна
А всички останали още този месец да напускат гнездото Grinning

Преди малко четох една статия за цигарите и бебе правенето. Знам че са вредни и не е ок опитите да са с тях. Та единствената ли съм която не ги е спряла още?

# 374
geri93 със сигурност смятам, че не си единствена ...аз лично съм пушач. Спрях в началото на тази година за месец и половина. Но в момента пуша през ден ..два, понякога пет и то само една цигара на денят , това е. Вредно е, но смея да кажа , че се опитвам. С ММ заедно ги спряхме , той все още държи фронта 👏👏👀

Общи условия

Активация на акаунт