Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 358
  • 843
  •   1
Отговори
# 225
  • Замък сред облаците
Маце, ще речеш за пръв път му връчваш резултати 😂

Аз първия път му подарих резултатите от кръвния тест плюс лентичката плюс буйки ама не приключиха добре нещата. После му показвах лентичките, а той даже още на 4-5 ден след овулация беше почнал да пита - кога ще е време за тест 😂 понеже правехме с месеци опити. Сега с кухото яйце го събудих стресната щото опити нямаше, той ми вика супер и се завъртя да си доспи. 😂😂

# 226
Ехааа че хубаво се развива темата Heart

Тихичко честито на всички момичета с плюсчета!

Маце, и моят ММ ми е задавал същия въпрос Joy бледите черти ги нямат за нищо.

Mommy 10-11 дни след овулация е цяло чудо, че изобщо го е хванал уринарен тест. Защо не пуснеш кръвен?

Shantall ЧРД! Да си здрава и щастлива и да се сбъднат мечтите ти! Heart

# 227
Маце , и на всички останали видяли двете чертички , тихичко честито Two Hearts

Шантал ,честит рожден ден и скорошно сбъдване на най-съкровените ти мечти.

# 228
  • Замък сред облаците
Шантал, честит рожден ден! За следващия да сте четирима!

Аз вися в лабораторията за ОГТТ и малко по диагонал чета 😅

# 229
Шантал, честит рожден ден! Пожелавам ти да не се записваш в следващите теми. Wink

Правих сега още един с втора урина, трета марка. Взех си от по-чувствителните на Билийв. Вижда се розово, особено след 10 минута. Съмнявам се три различни марки да ми дават изпарителни черти.

Чудя се сега дали ММ ще види чертата, ако му връча теста или да изчакам да стане като на реклама Grinning

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 10:11 от mommy22

# 230
  • София
Що не идеш за кръвен? до 18:00 ще е готов резултата

# 231
  • София

абсолютно! няма какво да се чудиш има ли я няма ли я Grinning

# 232

Защото няма да мога да пусна втори път, утре пътувам по работа до края на седмицата. Не знам дали има смисъл така.

# 233
  • София
Що да няма, тъкмо ще знаеш тръгнало ли е нещо и дали да пиеш на командировката Simple Smile

# 234
Shatall Честит Рожден Ден! Пожелавам ти най-вече здраве и сила, а всичко друго, вярвам ще се нареди! Весел празник! 🌸

mommy22 Тихичко честито и на теб! С кръвния поне ще знаеш чертите от тестовете бледи ли са или изпарителни. Аз на твое място бих пуснала днес! Успех! 😊

Inferia Вземам си памперс за късмет! 😊

# 235
  • София
Три бременности имам към днешна дата ,всеки път си казвам,че следващия път ще измисля нещо романтично и запомнящо се,да мога да си го спомням с интерес,всеки път една и съща простотия правя 😂
  Първия път (непланирано и за съжаление неуспешно) на вратата го посрещнах с теста като му го набутах в ръцете и избухнах в сълзи от радост и объркване ...
  Втория път (след късна загуба,много чакано,желано),направих теста сутринта и връхлетях треперейки в спалнята и му го бутнах в ръцете по същия начин.После препиках и втория Престо да му се радвам и аз 😁
Третия път (сега),от първия месец опити се случи,аз не очаквах да се случи толкова бързо.Мъжа ми редеше Лего със сина ни и просто го викнах ииии си сложих ръката му на сърцето ми и му казах "Ще ми изхвръкне сърцето!!!ВИЖ (показвам теста) ,две черти!!!"

# 236
Много е вълнуващо и мило, както и да се поднесе.

Аз мисля, че се вижда розова черта, така че ще му кажа по-късно днес, ако издържа. Хрумна ми една идея преди малко.

Иначе мога да кача теста, ако искате да се изкажете все пак. Grinning

# 237
При нас няма никаква изненада с тестовете, все пак знае че отивам до лабораторията за кръвен. Но на първия трансфер като си видях резултата той не беше в стаята, влезе и аз със сълзи в очите му казах  "бременна съм", а той милия, какъвто ми е романтик ми каза "и защо ревеш сега, нали това искахме" Smiley

# 238
Шанталче, честит рожден ден! Бъди много здрава и нека се сбъднат мечтите ти! ❤️
АА, дано резултатите да са по учебник 😊🍀
Аз и ММ бяхме с разменени роли, когато бях с БХ 🤣 аз не вярвах, а той ми вика "бременна си" 😅

# 239
shan^tall , честит рожден ден! С пожелание за здраве и сбъднати мечти!

Честито и на момичетата с положителните тестове! За Нова година да гушкат здрави бебчета! ❤

Общи условия

Активация на акаунт