Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 358
  • 843
  •   1
Отговори
# 240
Шантал, честит рожден ден и от мен! Бъди здрава, обичана и обичаща!

Честито на всички бъдещи мами, стискам всички палци да бъде лека и безпроблемна бременността! ❤❤❤

# 241
Честит рожден ден на Шантал и Честито на всички бременни момичета. Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност. Heart

И тук е мястото да зачекна една тема.. аз имам вече едно дете. Но от както правим опити и не се получава за второ, изпитвам някаква завист съм всяка бременна дама и това ме кара да се чувствам ужасен човек.  А все пак вече имам дете, изпитала съм го, не искам да завиждам на всяка дама с коремче на улицата.. Вие така ли сте или съм само аз...?

# 242
Шантал, честит рожден ден и от мен и нека тази седмица още ни изненадаш с положителен тест! Champagne

# 243
Шанталче Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и ти пожелавам още първият трансфер да е успешен. 💜

# 244
  • София
Минзухарче, още не се знае длаи ще ни одобрят за инвитро Simple Smile Пък Сенкова каза, че иска да продължим с контролираните опити още малко вместо да се самофинансираме.

Фей Heart

Golden stone, мдам изпитвам завист, но не към всяка... например към момичетата от форума не изпитвам никаква завист, радвам се на положителните им тестове все едно са мой, и страдам със загубите и тревогите им - може би защото знам през какво е минала всяка една от тях. Но пък пиклите дето забременяват: аз не разбрах кога стана... то не е и завист ...

# 245
Ооо Шанталче пропуснала съм, извинявай. 😂😊И все пак ти го пожелавам от сърце скоро да имате успех. Това е хубаво, че Сенкова не ви кара още да сте по фонда. ☘️

# 246
Минзухарче, още не се знае длаи ще ни одобрят за инвитро Simple Smile Пък Сенкова каза, че иска да продължим с контролираните опити още малко вместо да се самофинансираме.

Фей Heart

Golden stone, мдам изпитвам завист, но не към всяка... например към момичетата от форума не изпитвам никаква завист, радвам се на положителните им тестове все едно са мой, и страдам със загубите и тревогите им - може би защото знам през какво е минала всяка една от тях. Но пък пиклите дето забременяват: аз не разбрах кога стана... то не е и завист ...

О да, към форума и към жени, които знам,че опитвам дълго не е същото чувство, на тях се радвам много, по-скоро на някоя бременна непозната на улицата с коремче или с новородено. Не знам дали е завист, но си се представям на нейно място един вид. Според мен е вид завист,но добронамерено,  определено не и желая нищо лошо.

# 247
Golden stone аз също съм така. Сега покрай нашите проблеми, покрай нас има двойки които опитват от доста време. И ако ние нямахме проблем едва ли щяхме да разберем за това. Повечето двойки не говорят и това което ме дразни след това е, че когато се появи бебето забравят колко са чакали за 2те чертички.
Не знам дали си гледала Радост Тодорова и Ивана Александрова те са чакали 5 години и казват няма да забравя това което минах.
Междудругото във вайбър Радост е създала група Мечтата наречена бебе там много жени споделят опит.

# 248
Минзухар, това е чудесно,че все повече се говори по темата, не само във форума. Наистина се чувстваш сам, защото повечето хора не споделят или споделят само, когато разберат, че и ти имаш проблем. Аз също на никой не съм казала за ИМ бременност. Искала съм да споделя на приятелка, но не мога..

# 249
  • Замък сред облаците
Значи резултатите ми са идеални за разпознаване на начална форма на ИР 😂

Но пък ЩЗ е влязла в крачка. Коагулацията пусках да видя как е, че ми беше много сгъстена кръвта, сега с прекратяването на Б се е върнала бързо в норма. Миналата година след раждането д-димер ми беше висок 2 месеца.

Аз честно казано познавам повече хора с проблемно забременяване в обкръжението си отколкото обратното. Което не е никак хубаво… Може би просто някога е било табу да се говори и не се знае всъщност колко често се случват такива проблеми. Сега е по-лесно да се говори за това, има повече информация…

# 250
Шантал, честит рожден ден! ChampagneCakeTada

Тази темичка някак си много положително се развива, дано да е все така. Yellow Heart

Аз тези дни съм във фазата на вторачването за наличие/липса на симптоми за предсотящ цикъл. Даже на моменти се хващам колко съм абсурдна само Grinning  все едно не съм наясно, че само с чакане ще стане.

А за завистта към бъдещи мами - ако ми кажат/покажат за някоя дама вече съм на етап "подай айрола там"... някак си съм претръпнала с времето. Simple Smile

# 251
Golden stone, може би ще се повторя като кажа, но аз също си изпитвам някаква форма на завист. Мисля че е човешко и нормално. Бременността и раждането на дете са обикновено повод за голяма гордост сред хората и повод за хвалба, което разбира се не мисля, че е нещо лошо. Просто при нас това, че забременяваме по-трудно е удар не само върху чувствата, но и егото. Поне при мен е така, а предполагам и при много жени, които в живота си са се борили да постигнат всичко с много усилия. Имаме нужда да почувстваме, че и ние го заслужаваме. Но детето не е по заслуги. Около бременните обикновено има суетни, хората са развълнувани, отделят им повече внимание и интерес и когато като в моя случай, се струпат доста бременности за 1-2 години е трудно аз да се боря за дете, да имам аборти и да няма как да споделя, защото знам, че ще навредя на приятелките си и ще разваля тяхното щастие, а те си разменят дрешки, говорят за фотосесии.... За това ние си имаме теми като тази. Heart Опитвам се да приема чувствата си. Нямам нужда да бъда напълно безгрешна, а по-скоро да осъзнавам недостатъците си и да се опитвам да ги смекча, ако мога и имам нужда.

АА, не разбирам особено от ИР, но по изследванията изглежда, че си хванала нещо което май започва да се проявява и тъкмо е за теб възможност да го контролираш.

Marie_Ka, предходния цикъл бях точно така, тъй като покрай инвитрото отдавна не ми се беше случвало да пробваме естествено, и предния цикъл отново се върнах на това вторачване за симптоми и през цялото време си казвах "изглеждаш абсурдно" особено знаейки как рбаотят нещата и си трябва чакане. Smile

# 252
Здравейте, момичета, записвам се тук, макар и с известно закъснение!
Благодаря на rave за новата тема, на licorne за чудното орисване, и на всички тук, които създават тази приятелска атмосфера! Шантал, честит рожден ден! Flowers Tulip Бъди здрава, щастлива и обичана и нека да се сбъдват мечтите ти! Мацето, стискам всички палци и няма да ги пускам! Стискам палци на всички, където и да се намирате по пътя, каквито и проблеми и несигурности да имате, всичко скоро да се нареди и да бъде от хубаво по-хубаво!

При нас предстои втора среща с репродуктивните - за коментар на СГ на ММ (за която вече знаем, че не е ОК) и за да обсъдим как ще действаме занапред. Обаче ние взехме решение, че няма да тръгваме по пътя на процедурите. Причините са няколко, но като си ги казахме на глас, излезе, че и двамата виждаме (по-скоро чувстваме) нещата по един и същ начин... А това рядко ни се случва Simple Smile Планът е да подобрим начина си на живот, ММ е на добавки, опитваме да променим хранителните си навици. И - се оставяме по течението! Ако стане естествено - стане, ако не - не! Имаме си едно, да ни е живо и здраво! Но твърде дълго време бях вкопчена в идеята за второ и подчиних - айде не целия, но половината си живот на мислите и тревогите около това. И завиждах, макар да не исках, и се сравнявах с другите, и броях часовете и дните, с които "остарявам"... Сега някак се смирих и може би най-после успях да преосмисля нещата и да оценя по-добре това, което имам.

Прегръщам ви и пожелавам успех, късмет, сили и всичко, от което точно сега имате нужда!

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 13:46 от Bellflower

# 253
Bellflower, планът ви ми изглежда чудесен. Особено ми хареса това, че с ТМ гледате в една посока. Обичайте се, бъдете здрави, насладете се на живота и се радвайте на детенцето си, а другото вярвам, че ще дойде в подходящия момент и по подходящия начин. Heart

# 254
Здравейте. От днес пия FH PRO като дневната доза пише, че е шест хапчета. Това не е ли много? Моля за съвет. Не съм се консултирала с доктор, на все си мисля нали все пак са витамини. Не би трябвало да навредят

Общи условия

Активация на акаунт