Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 360
  • 843
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте. От днес пия FH PRO като дневната доза пише, че е шест хапчета. Това не е ли много? Моля за съвет. Не съм се консултирала с доктор, на все си мисля нали все пак са витамини. Не би трябвало да навредят

ами толкова е, Овабуст е на същата марка, там дневната доза е 4 капсули, като се пият вечер, защото има мелатонин. За дали ще навредят не знам, пробвай, дали ще имаш странични ефекти, ще си покаже.

# 256
Шантал, честит рожден ден!
MrsMih, много хубаво се покачило!!!

Сега може да ми се смеете:
Скрит текст:
Аз пък завиждам на всички дето си имат баба, леля, дядо, прадядо или каквато и да е там адекватна помощ. Даже не точно завиждам, ми гняв ме обземаше.
Винаги съм разчитала майка ми, че ще ми помага, ма тя вече не е добре и не може. Дори не се оправя да се грижи за себе си, та още по-лесно ни става Simple Smile
Ей тука наскоро се примирих, че такова ми е положението и плановете са едно а живота е друго.
Та всеки за нещо се кахъри.

# 257
Аз също съм изпитвала завист, особено като разбера за някоя случайна бременност. А пък и аз имам едно живо и здраво дете, с което тогава стана много лесно забременяването, но пак си имам чувства на гняв и завист.

Момичета, утре ще пусна едно ЧХГ заедно с ТСХ. Много ми е притеснено за това пусто ТСХ, не знам дали съм успяла да го смъкна за толкова кратко време и се надявам да не ми направи някоя беля.

# 258
Здравейте. От днес пия FH PRO като дневната доза пише, че е шест хапчета. Това не е ли много? Моля за съвет. Не съм се консултирала с доктор, на все си мисля нали все пак са витамини. Не би трябвало да навредят

ами толкова е, Овабуст е на същата марка, там дневната доза е 4 капсули, като се пият вечер, защото има мелатонин. За дали ще навредят не знам, пробвай, дали ще имаш странични ефекти, ще си покаже.

А FH PRO знаете ли дали се пие вечер само?

# 259
На мен също ми е много болно. Защото правим всичко възможно а то не става. Понякога ми идва да спра всички лекарства, но после моя мъж ме призимява. Болно ми е, че от всички изследвания се оказа, че проблемът е в имунната система и го отхвърля като чуждо тяло. Но това е положението, трябва да го приема а това което остава е да стискаме палци да се окаже успешна терапията.

# 260
  • София
Виждам че има мелатонин, но нека да каже някой който е пил

# 261
Да и аз сега видях, че има мелатонин

# 262
Шантал Честит Рожден Ден! Пожелавам ти най-голямото щастие на света и успех във всяко начинание!

Аз остарях с една годинка миналия петък (32) и от тогава ми е едно такова депресирано, че и тази година не се случи! Всички ни казват млади сте имате време, но аз не го чувствам така. Дори репродуктивната някакси ни попретупа като че ли, защото сме млади. И то в крайна сметка излиза, че трябва да потърсим помощ когато вече е късно нещо да се поправи, а остава само вариант инвитро.

И отново, честито на късметлийките този месец, не знам дали ви честитих по отделно, може да съм изпуснала някой! Без проблем до финал!

# 263
  • Пловдив
Шантал, Честит Рожден Ден! Да си здрава, щастлива и много скоро да се сбъдне най-съкровенната ти мечта! 🌷🎂Стискам палци да ви одобрят от фонда другия месец! 🤞🏻

Преди да забременея, толкова пъти си представях как ще кажа на мъжа ми, за да го изненадам. И след 4 години чакане, като видях двете чертички, просто изтичах в спалнята (той още спеше) и плачейки, се развиках "2 черти, 2 черти!". Нямах смелостта да изрека "бременна съм", за да не урочасам нещата.

А за завиждането към бременните, случваше ми се, особено след поредния месец, в който цикълът ми идваше. Даже не можех искрено да се зарадвам на бременните ми приятелки. Но сега не е така. Не знам колко време ще мине, докато се появи второто бебче, но съм много по-спокойна. Вече си имаме нашето малко сърчице (днес става на годинка и 1 месец) и животът е много по-хубав.

Пожелавам лека бременност на всички момичета, видели двете чертички... и до край! А на чакащите, да ги видят в най-скоро време! ❤️

# 264
  • София
Jakito999999, аз пия по 4 таблетки вечерно време. пробвах 3х3 ама много ми се спеше през деня и някой от групата ми даде акъл да ги пия така.

# 265
Jakito999999, аз пия по 4 таблетки вечерно време. пробвах 3х3 ама много ми се спеше през деня и някой от групата ми даде акъл да ги пия така.

Аз днес пих сутринта две, на обяд две и мисля вечерта още две. Ако ми се спи може би и аз ще пия по 4 вечер. Благодаря

# 266
По темата за завистта - По-скоро изпитвам мноооого силно раздразнение, когато някой ми обяснява колко лесно са се получили нещата, едва ли не от половин път. Направо позеленявам. Animal Frog
Изпитвам и чувство на безсилие, когато в работата си се сблъсквам с многодетни ромски семейства, които дори не помнят името на n-тото си на брой чаве и все се питам ЗАЩО хора, които не искат деца или не могат да полагат адекватни грижи за тях получават, а всички които толкова копнеем, трябва да минаваме през такива трудности. Точната дума за чувствата ми в такива ситуации е безсилие.
На приятелки и близки не завиждам, нито се ядосвам, напротив - искрено се радвам за тях, от сърце... и тайничко се надявам в скоро време и аз да мога да се похваля със същото.
Нервирам се, когато хора, които не са наясно с положението ни, ми дават непоискани съвети от сорта на "Не го мисли и ще стане", "Когато е писано, ще се случи", "Колко време мина вече от сватбата, ТРЯБВА вече да правите деца"... Е тогава побеснявам. Това са изреченията, които наистина могат да ме изкарат от равновесие.

В този ред на мисли.. Не се ли замислят малко тия хора преди да питат такива неща. Че може да бъркат в някоя дълбока рана, че след такъв въпрос, който подмяташ за 2 секунди, жената, която го получава може и да заспи със сълзи на очите и да мисли за това в следващите няколко дни.. С какво се променя животът ти, когато питаш някоя ПОЗНАТА защо още няма деца? Какво те бърка? Това са толкова кофти въпроси. Такива неща не бих питала никого, освен най-добрата ми приятелка и сестра ми, но те споделят с мен преди да попитам.
Съжалявам за последните излияния, просто всеки път, щом получа такъв въпрос или подмятане, после започвам едно дълбоко размишляване и не мога да се успокоя, докато не споделя.

# 267
По темата за завистта - По-скоро изпитвам мноооого силно раздразнение, когато някой ми обяснява колко лесно са се получили нещата, едва ли не от половин път. Направо позеленявам. Animal Frog
Изпитвам и чувство на безсилие, когато в работата си се сблъсквам с многодетни ромски семейства, които дори не помнят името на n-тото си на брой чаве и все се питам ЗАЩО хора, които не искат деца или не могат да полагат адекватни грижи за тях получават, а всички които толкова копнеем, трябва да минаваме през такива трудности. Точната дума за чувствата ми в такива ситуации е безсилие.
На приятелки и близки не завиждам, нито се ядосвам, напротив - искрено се радвам за тях, от сърце... и тайничко се надявам в скоро време и аз да мога да се похваля със същото.
Нервирам се, когато хора, които не са наясно с положението ни, ми дават непоискани съвети от сорта на "Не го мисли и ще стане", "Когато е писано, ще се случи", "Колко време мина вече от сватбата, ТРЯБВА вече да правите деца"... Е тогава побеснявам. Това са изреченията, които наистина могат да ме изкарат от равновесие.

В този ред на мисли.. Не се ли замислят малко тия хора преди да питат такива неща. Че може да бъркат в някоя дълбока рана, че след такъв въпрос, който подмяташ за 2 секунди, жената, която го получава може и да заспи със сълзи на очите и да мисли за това в следващите няколко дни.. С какво се променя животът ти, когато питаш някоя ПОЗНАТА защо още няма деца? Какво те бърка? Това са толкова кофти въпроси. Такива неща не бих питала никого, освен най-добрата ми приятелка и сестра ми, но те споделят с мен преди да попитам.
Съжалявам за последните излияния, просто всеки път, щом получа такъв въпрос или подмятане, после започвам едно дълбоко размишляване и не мога да се успокоя, докато не споделя.

Да, това е доста деликатна тема, но хората не са узрели достатъчно, няма как да се сетят. Преди това трябва да дразнят с  “кога е сватбата”, никой не пита двойката дали иска сватба, искат само да седнат да ядат и да пият на чужд гръб. После започват “кога ще имате бебе”, но след това идва и “кога ще е второто” 🤦🏻♀🤦🏻♀ хора без елементарно усещане за деликатни въпроси. Както казва леля ми: “хора, които не са гледали филма “Усещане””

# 268
GabriellaM, тооолкова си права, все едно описа всяко мое усещане. Изпитвала съм тези емоции неколкократно. А най ми тежеше, когато бях в стимулации, веднъж дори хиперстимулация, подута от инжекциите и много хора ми казваха еее най-после си забременяла, или ооо имаме новина… а един път даже ме попитаха момче ли ще е или момиче. Ще ги помня до живот тези моменти, тогава се чувствах толкова безсилна, очите ми се пълнеха със сълзи и буквално оставах няма.. исках да им отговоря, но думите не можеха да излязат от устата ми, толкова бях объркана и наранена.. Хората понякога не осъзнават колко жестоки могат да бъдат!

# 269
Шантал,  честита да си ! Жива и здрава,  обичана и щастлива! Следващият Рожден Ден да празнувате четирима❤️🌹🥰
Габриела, силни прегръдки! Няма да те успокоя като ти кажа , че хората просто не разбират и не си правят труда да се поставят на мястото на другия. В повечето случаи просто си говорят без да помислят, че могат да наранят някого.
Пожелавам сили и скорошен успех на теб и на всички във борбата🍀

Общи условия

Активация на акаунт