Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 366
  • 843
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, до кога се пие утрогестан при бременност? Имам чувството, че от него се чувствам толкова утрепана, и се чудя до кога трябва да се тъпча с тия хормони? Чак след 2 седмици ще се виждам с АГ…

Защо го пиеш? Слагай го вагинално, през устата ще си леш.Иначе до към 12 седмица се взима.

# 601
NadezhdaML, ще си вземеш Мета фолиева киселина и всичко ще е наред. Имаш чудесни резултати за останалите, по-високо рискови фактори, а за Фактор 13 може и само Натаспин да ти изпишат. Ф13 работи с натрупване, когато има и ACE (не е изследван)+PAI, самостоятелно не мисля, че е опасно. Всичко ще зависи от кръвотока към бебето и твоя коагулационен статус.

# 602
Момичетата с успешни трансфери,правихте ли ПИД на ембриончетата? Благодаря ви🙏🏻

# 603
  • Замък сред облаците
Бъбъл, около 10-12 дни кървене и оттогава лееееекичко зацапване. Нормално е. Стената на матката е разранена, не е просто излющване на лигавица.

# 604
В такъв случай трябва ли да се притеснявам, че при мен кървенето, нито беше супер обилно, нито особено продължително?
Ако има значение кървенето започна на 10ти ден закъснение. 3 дена преди това ЧХГ 10.32 mlU/ml (под 10 е вече небременни по реф. стойности на лабораторията), и прогестерон 4.3 ng/ml.

# 605
  • Замък сред облаците
аГ погледна ли те дали матката е чиста? На 10 дни мисля че е ок да не е обилно, мисля че Бъбъл беше малко по-напред като мен. Иначе аз примерно на 5 ден имах запецнал съсирек в цервикса и заради него кървенето беше отслабнало, и АГ го подпомогна да излезе, че иначе имаше риск от възпаление. Но аз бях 10-11гс

# 606
Днес не ходих на изследвания, снощи се сринах брутално и си поревах… Но днес се събудих с доста силни болки в десния яйчник, та ще видим после О теста какво ще покаже. Дени и аз искам информация за книжката от къде може да си я купя 😊

# 607

Аз моя трансфер го броя за успешен, другата седмица трябва да се появи на бял свят с планово секцио Heart Ние не сме правили, не ни е било и предлагано. Всъщност бебенцето, което очакваме, беше 3-дневен замразен "неперфектен" ембрион, който според следящия ме гинеколог, дори е нямало да го изследват, а ако го допуснат до такава диагностика, е нямало да я "мине" (занесох му снимки на трансферираното, върнаха ми общо 3 неперфектни, един се "хвана") . А ето че един пренатален тест и три фетални морфологии си е все така отличник. Даже върви напред с теглото Blue Heart

# 608
АА, все още не съм ходила на преглед.
За съжаление ще успея най-рано другата седмица, тъй като АГ в моят град няма часове, а няма как да отида до репрото, тъй като колежката ми е в отпуск и не мога да отсъствам сега.
Честно да си кажа не очаквам да има проблем, тъй като при мен наистина на много ранен етап всичко приключи, но със сигурност ще проверя какво става.
Да се редактирам:
Дени, честито. Да сте живи и здрави.
Стоунче, кога мина това време?! Стискаме палци и те чакаме да се похвалиш след раждането. Желая ти успех Heart

# 609

Аз моя трансфер го броя за успешен, другата седмица трябва да се появи на бял свят с планово секцио Heart Ние не сме правили, не ни е било и предлагано. Всъщност бебенцето, което очакваме, беше 3-дневен замразен "неперфектен" ембрион, който според следящия ме гинеколог, дори е нямало да го изследват, а ако го допуснат до такава диагностика, е нямало да я "мине" (занесох му снимки на трансферираното, върнаха ми общо 3 неперфектни, един се "хвана") . А ето че един пренатален тест и три фетални морфологии си е все така отличник. Даже върви напред с теглото Blue Heart

Stonefaced, голям кураж ми даваш! Много ти благодаря❤

Успех ти желая до финал и едно прекрасно бебче☺

# 610
  • София
Ейнджъл при теб беше по-скоро биохимична и е нормално да мине като нормален цикъл. Аз съм имала такава, със седмица закъснение, т.е не е имало много време да се натрупа лигавица. Та според мен са си в реда на нещата при теб. При Бъбъл беше май към 7ма седмица вече, та за това.

# 611
  • София
Благодаря ви!
Значи ще проявя търпение.Почти в седма бях,да.
С доктора се разбрахме сега в четвъртък да отида ,ако ми е спряло вече.

Момичета, до кога се пие утрогестан при бременност? Имам чувството, че от него се чувствам толкова утрепана, и се чудя до кога трябва да се тъпча с тия хормони? Чак след 2 седмици ще се виждам с АГ…

Ох с Утрогестана през устата е ад!
С първата бременност пиех 3 по 2 и бях като ударена с чух.Залитах,спеше ми се и ми го смениха с Дуфастон накрая и някак си живнах.

# 612
Привет, дами!
Нахлувам в темата ви само за секунда.
Имам почти пълна кутия тестове за овулация easy@home  (срок на годност 07/23), които бих искала да подаря на някоя от вас.
Моля, пишете на лични ако имате интерес. Мога да ги изпратя с Еконт или Спиди.

РЕДАКЦИЯ: Тестовете намериха момиче, при което отиват. Успех на всички

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 22:33 от arcana

# 613
Момичета,благодаря на всички за пожеланията Blush
Книгата не съм я купувала, предава се тук и вярваме ,че носи късмет и който я получи забременява!И след това я предаваме на следващата.
Ще кача снимка как изглежда.

# 614
Дени, честита рожба Purple HeartPurple HeartPurple Heart да сте здрави и щастливи цялото семейство.
Чудех се дали си раждала в болницата, в която работиш Simple Smile
Трябва да е готино това Simple Smile

Книгата нека иде при някой дето му се бави първата рожба Flowers Four Leaf Clover

За инвитрото, банановолисто, ние успяхме без ПИД, докторката искаше да правим, но по стечение на обстоятелствата ембрионите бяха замразени на 3ти ден и не искахме да ги отглеждат до 5ти и да ги замразят пак докато чакаме ПИД. Това се прие като разумен довод и не са ни настоявали.

Общи условия

Активация на акаунт