Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 051
  • 843
  •   1
Отговори
# 675
Reginasr, пожелавам ти от сърце утре след ЯМР-а, да се окаже най-малкото зло и скоро да си добре. 🍀
Red Rose, пожелавам ти скоро да се похвалиш, без значение дали ще е станало на самотек или със следене. 🍀

# 676
Кактус,Благодаря за пожеланието. Съгласна съм с това ,че ако има проблем и опитвате над година е добре за се следи при лекар. Повечето пъти думата на лекаря ми с точност съвпада с тестовете. Само не знам 14 мм лигавицата не е ли прекалено много за деня на овулацията. Извинявам се ,ако съм засегнала някого,не е било нарочно.

# 677
Reginasr Пожелавам ти всичко да е наред и тази киста да се окаже безобидна!

# 678
  • София
Най-добре на самотек,когато ви е кеф .На времето родителите ни не са следели нищо и е ставало. Ако трябваше непрекъснато да се следи,нямаше да има хора на земята. .а относно ранното тестване - ми не си струват нервите и парите,всичко стана такава скъпотия. За това ще си изчакам другия Вторник 12dpo и това е.Hug

Ехаа добре че беше ти да ни кажеш това, ние тук сексове по график, тестове, а то можело и на самотек. Много ти благодаря! Ще си го сложим на капака на тетрадката, да го помним Laughing

Аз вчера не се включих, че само четях предимно, но напълно разбирам раздразнението на Мацето.
Обаче Маценце... моля ти се не се ядосвай сега. Чакаме те с добри новини от първият преглед Simple Smile и после да ни засипеш яко с прашец.

red rose, повечето от нас са в групата от много отдавна /даже не искам да споменавам числа/ дет се вика в лекарски кабинет ходим само защото нямаме ехографи вкъщи, за да си следим сами нещата Grinning

Ние днес си прибираме детето от зелено училище и утре го пращаме на село, че по план другата седмица имаме да се обичаме Grinning /ако не се скараме/

# 679
  • София
На самотек при мен нещата биха станали трагични. 😅 То ще са кисти, то ще са чудеса и мъки.
Много ми се искаше така да стане, ама ей го на - нещЕ! Нашият самотек е инвитро. Овулация имам на късмет без да задържа фоликул. А мъжа ми пита - "после (живот и здраве като се стигне до бременност и бебе) как ще живееш така?". 😏 Кой знае.. Самотека 🚫🙅.

# 680
Моите кисти не са се пукнали, 1 курс ще съм на противозачатъчни. Не знам какво да направя вече. 😬

# 681
Минзухар , съжалявам много. Гуш.

Аз ще ходя на бета чхг,една моя съученичка ме подкукуроса,че 8 дни след овулацията имала кръвен 2,5 и после пораснал на 11 и нещо след 2 дни. Аз съм горе долу толкова 8 дни. Не съм сигурна дали овуслцията дали беше на сряда вечерта ,защото тогава имах леко болки а четвъртък сутрин бяха доста силни. Сутринта имах розово на хартията много много бледо  розово. Боли ме взе едно ,че ще ми дойде. Нищо не губя ,щом на нея и р отчело. Тя си я е следила с тестове ,аз с лекар. Ако няма нищо,няма да се учудя ,защото е много рано.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 12:37 от Red Rose 🌹🌿

# 682
  • София
Минзухарче, гуш!

# 683
  • София
Reginasr надявам се на най-малкото зло и на най-доброто развитие!

Минзухар и на мен ми се е случвало. Аз бях два месеца на противозачатъчни - след първият месец се беше смалила на половина кистата, а на вторият вече я нямаше. Пожелавам ти успех!

shan^tall, ние вече два пъти пропускаме овулация заради караници (сърденки) и от този месец съм наложила вето! Sweat Smile Сърдит или не, ще има секс в къщата! Animal See No Evil

# 684
  • София
Reginasr ,успех миличка ,очакваме добро развитие и стискаме палци!
минзухарче прегръдки!
Red Rose 🌹🌿 ,той кръвния ще си покаже точно и ясно.Това зацапване дано е имплантационно 🙂
.  kuklichka_ никакво каране ,или карайте се,ама се сдобрявайте по класическия начин поне 😂
.Valerita  колко беше ЧХГ последно и на кой ден закъснение?

# 685
Момичета здравейте надявам се този месец да се получат нещата . Имам едно такова хубаво вътрешно чувство. Че нямам търпение за тест...ама ще изчакам.
А ако са две чертички непременно ще се похваля.
Но днес си пуснах пак профилактични изследвания заради анемията която имах преди 2 години хемоглобина беше 78...оправих цикъла който беше много обилен,бях бледа,виеше ми се свят,косата ми падаше много, пих за хемоглобина желязо и фолиева киселина, А резултатите от днес хемоглобина ми е  113.  Но пък и не пия много вода. Явно ще започвам желязото отново ...и ми е малко притеснено,ако се е получило ...и с моите изследвания....
Или да изчакам докторката да видя какво ще ми каже.
Ще започвам фрешове от цвекло....

# 686
Red Rose, изчакай поне 10-ти/11 ден, няма смисъл да бързаш, за да видиш ниска стойност.
Bubble, вчера чхг-то ми беше 87 (приблизително 2- 3 ден от закъснение, цикъла ми всеки път беше на различен период), удвоено от ~38. Мисля за сега да не пускам повече, остана ми един дигитален тест, който ще си направя другата седмица, в който показва приблизително преди колко седмици се е случило оплождането. Другата седмица имам и първи преглед, за да видим точицата дали е на място.

Иначе исках да се похваля, че овладях засиленото кървене вчера и болките също намаляха - ползвах утрогестан и течен Вит. К1- тази сутрин няма помен от кървене.

# 687
Понеже не съм писала от няколко дни, започвам наред 😁:

denni82 Честито! Да ви е много здрава!

valerita Добре се е удвоило! Чакаме новини от първия преглед скоро!

Reginasr Стискам ти всичките палци, които имам, да се оправят нещата възможно най-леко и бързо!

Минзухар Неприятна работа е, знам много добре. Прегръдки!

Алисън чудесни новини!

На всички останали успех през този месец! ❤

Относно желанието в дните на О, имаме си го, но по закона на Мърфи, винаги се случва нещо точно тогава, или някой ще настине, или ще излезе някаква извънредна работа и ще се налага да ставаме много рано и съответно да не сме си починали като хората. Много се напрягам и аз в тези моменти, че все едно сме изпуснали още един месец. А нали уж не трябва да го мислиш, ама как да стане..

# 688
  • София
Valerita ,това е добър знак!
Удвояването също 🙂
. tinna_st Виж си и Б12 задължително,с желязото пускала ли си Феритин,ЖСК?

# 689
Голямо чакане. Нямам търпение,но по-скоро ще е отрицателен. обновено ..отрицателен е , според мен овулацията беше четвъртък сутрин ,тоест 7 дни след доказана овулация. Няма шанс нали? Моята съученичка казва че 7-8 дни след ову имала много бледа чертичка

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 14:27 от Red Rose 🌹🌿

Общи условия

Активация на акаунт