Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 054
  • 843
  •   1
Отговори
# 645
Аз не издържах и си направих тест на 11 ден от овулацията и естествено е една черта отново. Ще продължа да те тествам утре и другиден, ама не съм обнадеждена.

Ще говоря с гинеколожката какво още може да се направи в моя случай, тя ми беше споменала, че като ни омръзне така да пробваме имало и други начини. Вие имате ли идеи? Май Шантал е на лека стимулация?

# 646
Момичета привет, не съм писала до сега тук, но си ви следя Simple Smile

Искам нещо да ви питам, защото ми е притеснено. В стимулация съм по дълъг протокол в момента поставям Деклептил. Та от понеделника ММ е с температура 39 градуса, сега я е свалил на 37,5, антибиотик не пие, но се блъска с някви терафлута и упсарини. Знам, че нямам дата за пункция и това е някъде в бъдещето, но ми е много притеснено, дали на някоя от вас се е случвало мъжът и да се разболее по време на стимулация и имаше ли ефект това върху качеството на спермата после? За капак на всичко сме и с мъжки фактор :/ :/ .

# 647
Момичета, идвам да се похваля с удвоено ЧХГ Heart
- Понеделник - 38.3
- Сряда - 86.7

Дано повлека крак, за да може всички дружно да се изнесем в другия раздел на форума!  

От както разбрах, спрях всякакъв джънк фуд, преработени храни и захар..и о чудо! Свалих един килограм за 5 дена! От две години се боря да сваля няколко килограма и какво ли не направих..а чак сега тръгнах да свалям (а си хапвам, просто наблегнах на протеина, салатки и малко сложни въглехидрати)

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 18:03 от Valerita

# 648
Честито Валери. Дано повлечем крак. Аз съм 6 ден след овулацията и вече ме сърбят ръцете. На кой ден след овулация имаше чхг. 38.. щото хипотетично 15 ден ден след овулация чхг е към 100-120. тва значи че  на 13 ден след нея е 50-60, на 11 ден след нея би било 25-30 и тогава едва би отчел тест.  9 ден след овулация е сигурно 10-15  по мой сметки и имплантацията завършвс някъде 7-8 ден след овулация. 7-8 ден след овулация абсурд да отчете някакъв тест. За това моя лекар каза че 10 дни след овулацията би отчел кръвен,но аз не мисля че има нужда и 11 ден или 12 бих направила уринарен

# 649
Момичета, имам един личен въпрос. Тези дни (надявам се) би трябвало да имам овулация (съдя единствено по цервикалната слуз, тестовете засега са отрицателни). Обикновено като се появи слуз след 2-3 дни идва и О, аз обаче нямам никакво желание за секс преди О, даже и на самата О, защото като се пукат Ф имам болки. Вчера нищо не стана, просто физически долу "няма никой", въпреки че мъжа ми полага големи усилия. Естествено може да ползваме гелчето на Преферт, поне да навлажни и да се отчетем, ама не е там въпросът. Чувствам се много тъпо, защото мъжът ми винаги се отзовава, дори когато е супер изморен и изтощен, а аз все едно го предавам или съботирам бебеправенето (което и без това няма резултат). Естествено днес пак ще пробваме, ще си шибна два шамара малко да се взема в ръце, вчера бях и много изморена, защото три дни пътувахме, ама се чувствам сякаш го предавам. Уж би трябвало тялото преди овулация да е най-подготвено, а при мен точно обратното, все нещо ме боли, нямам желание, иначе в първите дни след М съм неудържима, няма логика. Винаги съм вярвала в чудесата, за мен ако е писано да се случи в точния момент нещо ще ни подтикне и чудото ще стане, а не насила да се отчитаме, ама оказва се че това е по-сложно от висшата математика.

# 650
Честито, Валери! И на мен ми е любопитно на колко дни след овулация си изследвала ЧХГ.

Аз днес съм 19 дни след овулация и така изглеждаше лентичката, която от любопитство направих вчера (3 дни закъснение):

Кръвен не съм правила, защото не ми се ходи два поредни дни.
Между другото на мен списъка в темата ми донесе късмет Simple Smile. И май е време да се изнасям, но пък искам да изчакам първия преглед.
И да се похваля, че след почти месец прием на 25 мкг л-тироксин имам ТСХ под 2, но пък FT4 сега идва в повече. Хич не искам да продължавам да пия лекарства, но не знам дали ще имам избор.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 17:18 от mommy22

# 651
mommy22, Rose, до 9ти ден включително всички тестове бяха отрицателни, на 10ти ден сутрешния беше отрицателен (Clear blue), към 14:00 след 4 часа стискане, лентичка имаше бледа чертичка, а вечерта Престо беше отрицателен. На 11 ден, сутрешен тест пак с лентичка вече имаше красива чертичка. 12 ден пуснах първото чгх, което беше ~ 40, а днес 14ти ден - 86. Аз съм леко пристрастена към пишкането на тестове, на 9тия ден бях изпукала общо 5 теста за ден ... Grin

Препоръчвам поне след 12ти ден да пускате/тествате.

# 652
  • София
Момичета, имам един личен въпрос. Тези дни (надявам се) би трябвало да имам овулация (съдя единствено по цервикалната слуз, тестовете засега са отрицателни). Обикновено като се появи слуз след 2-3 дни идва и О, аз обаче нямам никакво желание за секс преди О, даже и на самата О, защото като се пукат Ф имам болки.
И аз имам понякога болка,ама и желание имам  и ми минава като правим секс 😂 Може и да си внушавам де,ама така ми се струва.
 Ползвайте си гелчето,важно е да не е на сухо.Мисля си да не е нещо хормонално?
Ако не,настрой се някак си,направете нещо различно да речем ,вземи си някое секси бельо,нещо ... направи си го де'т се вика 😁  И мъжа ти ще е доволен.

Valerita  ,чудесно начало ❤️

# 653
  • София
Salsera, пусни си 50 нюанса сиво Grinning

# 654
  • София
Salsera, пусни си 50 нюанса сиво Grinning
Ти сега се смееш ,обаче попаднах на някакво клипче на едни блогъри българи как разопаковат един адвент секс календар и ... заинтригувах се аз ,викам си "брей че интересно"!
Изгледах аз клипчето и ... просто се осъзнах,че около  90 % от нещата няма да ги ползваме 😂 До тук с идеята ...

Иначе преди 3-4 години си бях играла да правя един календар и бях включила и едни карти със секс пози ,романтична вечеря ,масаж с масажно барче сърчице и.т.н. е имаше и други работи де,не е само секс а от всеки етап в ежедневието.Но пак ми идва на акъла че може да се разчупи по някакъв начин момента на овулация с нещо такова неангажиращо.
Сексът по график скапва всичко,това е ясно ...

# 655
Най-добре на самотек,когато ви е кеф .На времето родителите ни не са следели нищо и е ставало. Ако трябваше непрекъснато да се следи,нямаше да има хора на земята. .а относно ранното тестване - ми не си струват нервите и парите,всичко стана такава скъпотия. За това ще си изчакам другия Вторник 12dpo и това е.Hug

# 656
  • София
Най-добре на самотек,когато ви е кеф .На времето родителите ни не са следели нищо и е ставало. Ако трябваше непрекъснато да се следи,нямаше да има хора на земята. .а относно ранното тестване - ми не си струват нервите и парите,всичко стана такава скъпотия. За това ще си изчакам другия Вторник 12dpo и това е.Hug

Ехаа добре че беше ти да ни кажеш това, ние тук сексове по график, тестове, а то можело и на самотек. Много ти благодаря! Ще си го сложим на капака на тетрадката, да го помним Laughing

# 657

Ехаа добре че беше ти да ни кажеш това, ние тук сексове по график, тестове, а то можело и на самотек. Много ти благодаря! Ще си го сложим на капака на тетрадката, да го помним Laughing
Сина ми е живо доказателство. Забременях без дори да го искаме. Когато нещо е писано да става,то  си става.

# 658
  • Замък сред облаците
Така е в най-добрият сценарий, но някои имат съпътстващи състояния, годинките напредват и т.н и със самотек шансовете драстично намаляват.

# 659
  • София
"Павлинче" странни съвети раздаваш, до онзи ден гонеше с УЗ фоликули, пи АП, щеше да тестваш по-рано, сега на самотек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт