Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 849
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Притеснен е, защото знае, че го харесваш и се чувства неловко. Може и без да се усещаш да му се натягаш и така се чувства неудобно. А като знаеш, че ти е говорил зад гърба как го харесваш още?

# 106
Определено си е доста тегаво точно това, внимаваш във всяка дума или жест да не дадеш погрешен сигнал, изобщо усеща се много когато отсрещния има такива желания. Така че може за това да е притеснен, не му схващам обаче идеята да се занимава с тебе. При мен бяхме приятели с момичето доста години и не ми се щеше да я разкарвам заради това, което си беше и правилно. Но тук става въпрос за познанство от скоро няма много логика да го поддържа

# 107
Ами именно, че няма логика. Изобщо не се натискам, дори и намеци не правя някакви. Просто говорим на всякакви теми, имаме сходни интереси и разговорите си се получават.

# 108
Ами приема те като симпатичен за него мъж (приятел) в женско (но не съблазнително) тяло. Върви приказката, готино е. Утре за някоя жена може да ти сподели колко е секси, защото ти си аверче.
И ако ти имаш същото отношение към него, може да има добро приятелство. Sunglasses

# 109
Чак пък да няма логика? Сякаш не е пълно с хора, които си държат обожателите близо, за да си галят егото и вдигат самочувствието.

# 110
Което не пречи да го ползваме за наще цели.

# 111
Ако говорим за хора без грам достойнство и самочувствие... да, ок. Като не те искат, как намираш желание да се буташ за още?

# 112
  • София
Това с галенето на егото върви само със секси обожатели.
Иначе става точно обратното. Егото се дразни ако обожателите са под дадено ниво. И не е притеснение, а точно това, раздразнение, неприятно чувство.
Ако, разбира се, говорим за едно и също.
На мен лично ми се случва при нежелано специфично внимание.

Иначе, ако си с някой, който не харесваш, какво да му се притесняваш. Тя ситуацията бегала. Ти нямаш кон/залог в тая игра.

# 113
Просто компанията е интересна и приятна. Не става въпрос за галене на нечие его. Мъжете до сега, повечето, са искали само конкретно нещо, затова ми е особена конкретната ситуация.

Ако говорим за хора без грам достойнство и самочувствие... да, ок. Като не те искат, как намираш желание да се буташ за още?

Самочувствие нямам наистина, то си и личи, достойнство мисля всеки има. Не говоря затова да ме искат, а като знам, че не е така да се бутам. Такова нещо направих, когато бях на 20 и си извадих поуките от него. Беше ми интересно да видя странични коментари, дали има някакви смесени сигнали или е правилно усещането ми, че нещата ще са едно добро познанство. И днес пак в контекста на определен разговор ми пише, как очите ми били като на принцеса...докато говорихме за "принцесите" жени. Отделно от това, колко му била приятна моята компания, но не знаел защо. Тези неща са само написани обаче, а не в живия ни контакт.

# 114
Ами тази ситуация е особено с това, че нищо не иска от теб, но на теб не ти харесва това. Търсиш смесени сигнали, защото имаш интерес, не е много сложно. По това, което описваш, си точното определение за френдзона. И хората не си правят комплименти само когато искат нещо от другия.

Мислиш си, че пазиш достойнство, но да поддържаш контакт с човек, който е показал, че не те харесва е доказателство за обраното. Факта, че поддържаш контакт с човек, който ти го е и казвал и продължава да го коментира и в твое отсъствие - също. Ако си мислиш, че понеже не флиртуваш открито си много загадъчна, лъжеш се. Твоето его може и да не се четка в сегашната ситуация, но неговото - да. Не се занимавай повече с него докато не ти минат чувствата. Ако след като го прежалиш пак ви върви разговора, тогава може да се говори за приятно познанство.

# 115
Напиши "секси комплект" в Гугъл и карай по плана.
Няма никакъв проблем с достойнството един път да си поискаш.
Всичко останало е тинтири-минтири.

# 116
Meredith, толкова ли си отчаяна, че дори след като разказва и на трети лица, че не те харесва, ти продължаваш да се чудиш? Затвори го тоя чат, или направо го блокирай и приключвай. Мъже има колкото щеш, и представи си, с доста от тях няма да ти се налага да правиш анализи на всяка дума...

# 117
  • София
Чат... честно ли...
Вече не вярвам и на една дума в чат. Аз и на мен не си вярвам. 🤣

# 118
  • Столичанин ама не в повече :D
Просто компанията е интересна и приятна. Не става въпрос за галене на нечие его. Мъжете до сега, повечето, са искали само конкретно нещо, затова ми е особена конкретната ситуация.

Самочувствие нямам наистина, то си и личи, достойнство мисля всеки има. Не говоря затова да ме искат, а като знам, че не е така да се бутам. Такова нещо направих, когато бях на 20 и си извадих поуките от него. Беше ми интересно да видя странични коментари, дали има някакви смесени сигнали или е правилно усещането ми, че нещата ще са едно добро познанство. И днес пак в контекста на определен разговор ми пише, как очите ми били като на принцеса...докато говорихме за "принцесите" жени. Отделно от това, колко му била приятна моята компания, но не знаел защо. Тези неща са само написани обаче, а не в живия ни контакт.
Харесва те. Simple Smile

# 119
То и аз тва си помислих, ама защо мъж на 42 след нам си колко години брак (нали не е девствен) ще пише такива работи в чата, а на живо ще се гипсира? Е тва не мога си го обясня.

Общи условия

Активация на акаунт