Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 969
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Преди започване на стимулация ми пусна док микробиология. Как да разбирам резултата? Каза ми, ако има нещо да звънна в манипулационна.

Супер ти е микробиологията

# 541
  • София
Благодаря, Таничка! От болницата казаха същото. Blush

# 542
Момичета, тези от вас, които са правили хистеро някаква предварителна подготовка правили ли сте преди самата процедура ?

# 543
  • На изток от Ада
Момичета, тези от вас, които са правили хистеро някаква предварителна подготовка правили ли сте преди самата процедура ?
Не. Отеваш сутринта взимат кръв и те преглежда гинеколог и сърдечен и отиваш на 2 етаж.

# 544
Може ли да ми препоръчате хотел близо до болницата ?

# 545
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате хотел близо до болницата ?
Арт хотел Симона,преди имаше 10% отстъпка за пациенти на Надежда.

# 546
  • На изток от Ада
Арт хотел Симона давали отстъпка за пациенти на Надежда. Но не знам къде е ,ние ходим с кола.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 17:48 от nasito8988

# 547
Ами аз съм отсядала в Симона - на 15-20 мин. пеша, може и с градски транспорт. Около 60 лв е нощувката за пациентки на Надежда, но не е от най- уникалните хотели😁

# 548
  • Бургас
Ами аз съм отсядала в Симона - на 15-20 мин. пеша, може и с градски транспорт. Около 60 лв е нощувката за пациентки на Надежда, но не е от най- уникалните хотели😁
Аз последно като бях питала ми казаха 85лв нощувката с отстъпка, така че вижте цената за всеки случай.

# 549
Аз последно като бях питала ми казаха 85лв нощувката с отстъпка, така че вижте цената за всеки случай.

Да, толкова е  вече нощувката в Симона, отделно се плаща закуската и отдавна вече не е блок маса.

# 550
  • На изток от Ада
Аз дано съм фоликулометрия  има ли възможност не знам .....

# 551
Здравейте,
Вчера имах процедира в Надежда и май съм изръсила 500 лева в тоалетната или в съблекалнята. Знам, че е наивно да си мисля, че ще ги намеря, но все пак реших да споделя пък ако не ги, дано да помогнат на някого в нужда.

# 552
Здравейте,
Вчера имах процедира в Надежда и май съм изръсила 500 лева в тоалетната или в съблекалнята. Знам, че е наивно да си мисля, че ще ги намеря, но все пак реших да споделя пък ако не ги, дано да помогнат на някого в нужда.

Обадете се на информация, може да се намерят паричките. Все още има честни и добри хора.

# 553
Здравейте,

Друго за което се сещам е да и за фейсбук групата на Надежда да пуснете пост. Дано някой добър човечец ги е намерил... Успех!

# 554
Здравейте момичета, аз съм пациент на  Стаменов, сега прехвърлена при Тихомирова, защото той отсъства. На ЕЦ вадим яйцеклетки, пия таблетки, при 10 лх и 100 естрадиол, един фоликул 16 ММ,  ми назначава тригер, бая съм учудена и пункция на 8 ден..... Някой в подобна ситуация да е вадил читава яйцеклетка? Много съм разколебана и притеснена.

Общи условия

Активация на акаунт