Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 875
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, тези, които сте на спонтанен цикъл, вадите ли яйцеклетки всеки месец? При мен всеки месец по една, по две презряли яйцеклетки, та се чудя, докторката ли изпуска нещата?

# 661
Аз имах един цикъл с 3 презрели (бях с рекордни 4  точно тогава), но още на последната фоликулометрия бяха вече на около 20 мм и въпреки хапчето и инжекцията за таймиране, ги бях отписала. Вероятно ако с ден по-рано беше прегледът и т.н., щяхме да ги хванем. В останалите  пункции (3 на брой), са били ОК тези 1-2 Я, които сме вадили, но бяха и по-малки 2 дни преди пункциите.

# 662
Аз имах един цикъл с 3 презрели (бях с рекордни 4  точно тогава), но още на последната фоликулометрия бяха вече на около 20 мм и въпреки хапчето и инжекцията за таймиране, ги бях отписала. Вероятно ако с ден по-рано беше прегледът и т.н., щяхме да ги хванем. В останалите  пункции (3 на брой), са били ОК тези 1-2 Я, които сме вадили, но бяха и по-малки 2 дни преди пункциите.
Същата работа и при мен, на 20мм фоликули ме таймира, и аз като тебе ги бях от писала, така и стана. От 4 цикъла, само веднъж извадихме и оплодихме. Всеки месец са презряли, вече се чудя, дали да сменя клиниката или доктора...

# 663
Аз имам 2 на естествен цикъл. Първия път презряла. 2рия път - беше тръгнала да презрява. Ден по-рано ,ако я били изкарали щяла да е добре. То хубаво,ама аз ли трябва да знам кога да пунктират.

# 664
Аз имам 2 на естествен цикъл. Първия път презряла. 2рия път - беше тръгнала да презрява. Ден по-рано ,ако я били изкарали щяла да е добре. То хубаво,ама аз ли трябва да знам кога да пунктират.
И аз това се чудя, три пъти по две презряли яйцеклетки, Вие при кой доктор сте?

# 665
Момичета, обадих се на телефона да съобщя за негативния резултат съответно ми казаха да спра лекарствата и т.н .. на регистратура ми дадоха час за коментар на неуспешно инвитро за 12.06. Защо толкова късно и то само за коментар..реално така целия Юни го пропускам ако случайно трябва да се правят и други изследвания и Юли ще си го пропусна. Много неприятно..

# 666
Момичета, обадих се на телефона да съобщя за негативния резултат съответно ми казаха да спра лекарствата и т.н .. на регистратура ми дадоха час за коментар на неуспешно инвитро за 12.06. Защо толкова късно и то само за коментар..реално така целия Юни го пропускам ако случайно трябва да се правят и други изследвания и Юли ще си го пропусна. Много неприятно..
И при мен беше така, даже повече време точно след месец ми дадоха час за коментар. Нямало възможност за по-рано...

# 667

И при мен беше така, даже повече време точно след месец ми дадоха час за коментар. Нямало възможност за по-рано...

Ужас….

# 668
Момичета, тези, които сте на спонтанен цикъл, вадите ли яйцеклетки всеки месец? При мен всеки месец по една, по две презряли яйцеклетки, та се чудя, докторката ли изпуска нещата?

Понеже и от нас зависи, обсъдете по-рано да ви тригерират за пункция.

п.п. аз мисля да го направя, миналия месец имах на тригер на 18мм, но и един малък имах 13мм - имах една годна и една презряла, което значи че годната е от малкия фоликул, който го пунктираха ей така за всеки случай.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 13:57 от Одри ♡

# 669
Одри и двата пъти исках и настоявах за по-ранна пункция ,ноо ми се каза "не може,ние ги вадим на 20-22мм."
В друга клиника като бях, след биене на Хориомон/Овитрел, пункцията ми е била в рамките на 24ч. А в "Надежда" ,поне при мен гонят 36часа.  Сега седя и тръпна да не се е спукал при мен преди пункцията,че съм чувала ,че и такива неща са ставали Sad

# 670
Не може по-ранна пункция да, но може по-ранен тригер, пак ще е 36 часа от инжекциите, но ден по-рано.

# 671
Не може по-ранна пункция да, но може по-ранен тригер, пак ще е 36 часа от инжекциите, но ден по-рано.

Да и това съм искала,но на мен са ми отказвали. Вие имали ли сте успех с това желание?

# 672
При кой сте ?

Да и това съм искала,но на мен са ми отказвали. Вие имали ли сте успех с това желание?

# 673
Момичета, знаете ли от кога могат да започнат да ми дават болнични заради бременност? В 10 седмица съм и от 5-6 дни се чувствам много зле. Изморена, без сили и получавам следобедно-вечерно гадене, от което направо не знам къде се намирам. Тази вечер за първи път имам и повръщане. Направо не знам как ще изкарвам на работа. Днес следобяд ако имаше къде да легна щях да заспя от раз. Въобще не съм работоспособна.
Та чак като се запиша на ЖК при някой от лекарите в болницата ли мога да получа болничен?

# 674
Можеш от самото начало
Не е нужно да чакаш ЖК

Общи условия

Активация на акаунт