КАУФЛАНД - тема 65

• 58 651
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
Да не би да свършват рано? Или изобщо няма.

# 436
Идвам да се похваля. Взех си парочистачката на Керхер. Малка, компактна, пробвах я много хубаво почиства. Не очаквах да е толкова шумна, но съм доволна от покупката си. Има гаранция три години. Касовата бележка се пази заедно с гаранцията и кутията.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:53 от Yoana16

# 437
  • София
То срамота да питам на 50+ години, но нали в парочистачката не се слага препарат? Готварски печки почистват ли се с нея?

# 438
Да, само вода се слага. Махна всичко което се е натрупало около котлоните. Днес се захващам с плочките в банята. Само не знам дали преди това дали да ги напръскам с Препарат и след това да мина с нея или да заложа само на парата. Надявам се по-компетентните да съдействат. Прозорците също много добре ми почисти. А утре ще накарам съпруга да ми свали стъклото на  вратата на фурната за мога да почистят и там.

# 439
  • Карлово
То срамота да питам на 50+ години, но нали в парочистачката не се слага препарат? Готварски печки почистват ли се с нея?
Препарат в парочистачката не се слага. Може да напръскаш повърхостта с препарат и след това с парата да разтвориш наслагванията.

# 440
Здравейте, прегледах последните няколко страници, но не видях в тях да сте обсъждали градинската люлка, която става на легло. Цената и е страхотна, но не знам как е качеството. Някой, ако я има, може ли отзиви и реални снимки. Благодаря предварително.

# 441
  • Mostly in my mind
Ягодите са доста сладки, да.

# 442
Имам купон за -5% отстъпка с Кауфланд карта, ако някои иска да се възползва да пише и ще му активирам купона и изпратя скрииншот на картата. В този период няма да посещавам магазина и затова предлагам ако някои иска да си намали сметката.

# 443
  • shumen
Аз ходих към 9 сутринта и моркови нямаше.Явно въобще няма при нас.

# 444
На каква цена е парочистачката, защото не я намирам в брошурата.

# 445
97лв. В нашия Кауфланд (Плевен, Кайлъка) стои сурно две седмици вече и още я има.  Вчера си взех и дестилирана вода, в упътването пише че било по-добре, а и нашата вода е с доста варовик та днес се захващам с пълни сили.
Искам и да попитам от коя Кухненска хартия вземате. Аз бях свикнала на лидъл ската много съм доволна от нея, но вчера за взех за 8лв руслото, та се чудя дали има малко по-бюджетен вариант със същото качество.

# 446
А някой случайно да е засичал бензиновата косачка от миналата седмица , е нашия филиал така и не получиха

# 447
  • СОФИЯ
...
Искам и да попитам от коя Кухненска хартия вземате. Аз бях свикнала на лидъл ската много съм доволна от нея, но вчера за взех за 8лв руслото, та се чудя дали има малко по-бюджетен вариант със същото качество.
Папиа харесвам. Тази седмица пакет 2 рула е 2.49 лв. Сутринта купих.
Ягодите са хубави, 500 гр. 2.49 лв.

# 448
  • Русе
Зеленкави ми се видяха ягодите при нас вчера.

Аз харесвам кухненските ролки на Селпак. Чудя се обаче дали да не си купя на Зебра от Л. предвид това, че тоалетната им хартия е добра Thinking

# 449
  • София
97лв. В нашия Кауфланд (Плевен, Кайлъка) стои сурно две седмици вече и още я има.  Вчера си взех и дестилирана вода, в упътването пише че било по-добре, а и нашата вода е с доста варовик та днес се захващам с пълни сили.
Може ли № на модел? С какви накрайници е?
Колко време трябва да се чака да се охлади, преди да се зареди отново?

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 12:23 от geos

Общи условия

Активация на акаунт