КАУФЛАНД - тема 65

• 59 212
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
30% отстъпка не го броя за "подарък" за рд...😆
И при нас капаците свършиха бързо, но вчера все още им стояха етикетите с цена...🤔🙃

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 20:15 от dolce miele

# 421
30%(или 10%(както са Билла) дори по-малък процент)  от цялата сметка би било хубаво. Това бих го сметнала за подарък

# 422
Подаръкът за РД вече бил 30% отстъпка от техни марки бонбони!?! Joy Трогателно.
Това е добра новина. Омръзна ми до се дзверя за определен вид на определена марка. Просто взимаш каквото видиш и на касата ти калкулират отстъпката.
По-скоро означава, че вече няма да дават подарък за рожден ден. Всъщност доста хитро, освен че пестят с този ход ще имат и допълнителна печалба. С подобен купон за процентна отстъпка на практика казват дай ни 70%, за да ти отстъпим ние 30%... Wink
Като ще го обвързват с покупка, по-добре да бяха дали някаква остстъпка на цялата сметка, както е в Била.

Ами не, мерси, предпочитам да си купя бонбони когато и откъдето аз преценя, цените им отдавна вече не са най-конкурентните, а и асортиментът е ограничен. Просто беше мил жест, но им се е досвидяло явно, затова сега и тази 1ст ще пропусна да им дам. Stuck Out Tongue Winking Eye JoyJoy

# 423
Вероятно и аз няма да се възползвам от мега великодушния им жест...😃

# 424
Здравейте, някой някъде видя ли външната батерия 20000 mAh?
В два магазина проверих и в двата ме изгледаха странно и с недоумение за тази стока.
Във втория отговора беше “Ами май не са ни докарали...“
Ама така се надявах да си я взема.

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=00115551.html

# 425
Gerata, при нас преносимата батерия беше на регалите с не хранителни продукти. Имаше около 5-6 броя и си взех една. Става въпрос за филиал в Перник.

# 426
Благодаря ти, ама не ми е на път Joy

Здраве да е.

# 427
  • shumen
Оеси,големи ще са Ви.Аз утре ще ходя до К и мога да проверя при нас дали ги има.

# 428
Намерих си един капак хвърлен и не моя размер, но на мен реално ми трябваше пластмасата отгоре и си оправих любимата 20 годишна тенджера.

Във втория ми акаунт, който не го ползвам хич имам 10 % купон за тази седмица, важи за всички магазини.

# 429
отзиви за шпатулата за почистване на керамични плотове?
Хубава е.

# 430
Подарен. Ако някой го иска, да ми пише. Валиден е за всички магазини:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 18:51 от Yo_Ana19

# 431
Ягодите са много вкусни.

# 432
  • Пловдив
При нас нямаше...Моркови също няма от доста време. Онези на Брей в пакет бяха супер, но ги спряха.

# 433
  • На изток от Ада
отзиви за шпатулата за почистване на керамични плотове?
Хубава е.
ня коя стр е цена

# 434
  • shumen
И при нас моркови няма.Ягодите са чудесни при нас.

Общи условия

Активация на акаунт