КАУФЛАНД - тема 65

• 59 219
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Бананите зелени ми се видяха.
Подаръкът за РД вече бил 30% отстъпка от техни марки бонбони!?! Joy Трогателно.

# 406

От днес ли ви е валиден купона за РД? ММ е взел онзи ден от неговата карта, РД-то е другата седмица. 1 стотинка бонбоните тип Мерси.

# 407
Е, да, парфюмирана е.
Не държа да е, но ми харесва пък, че не се разкапва.
Вие коя ползвате?
Вече минахме на промоционалната Зебра, неароматизирания вариант. Кауфландската неароматизирана също е добра.

# 408

От днес ли ви е валиден купона за РД? ММ е взел онзи ден от неговата карта, РД-то е другата седмица. 1 стотинка бонбоните тип Мерси.

Да , от днес бил валиден

# 409
  • Сливен
Момичета,миналата година бяха пуснали тези детски обувки
дали сте мяркали при вас да са пуснали от този тип пак.Оказаха много удабни вместо пантофи за дома и вкъщи.

# 410
  • shumen
Тоалетна хартия не харесваме вкъщи ароматизирана.
Оеси,кои номер ти трябва.Има едни нови подобни,но са 35 номер.

# 411
  • Сливен
32 номер

# 412
Здравейте, искам да попитам дали този пясъчник, който е от тази седмица има дъно или трябва да се купува допълнително?

# 413
И на мен не ми отчете купона за багетата, но не се върнах за 20-30ст.

# 414
  • София
Моята ТХ стои на балкона, така че и ароматизираната след време се измирисва. Папиа ми харесва, имаме още малко, в събота взехме на Зебра 4-пластовата. 60 ст. за руло бива, по моите критерии.

В събота в Надежда нямаше ни един капак... Мъка

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 12:47 от Cuckoo

# 415
  • там където има винаги вятър
И аз много внимателно си гледам бележката след пазаруване. Проверявам кое на каква цена ми е маркирано,.........

.............
И  аз я гледам след касата, ама ето днес пустия кроасан, маркиран най-отдолу не съм видяла. Г-жата вместо с нуга крем е маркирала с шунка...Ами че може ли пък човек да застава до прозореца/с такива е нашия/ и да чете и сравнява цените Rage Ууууу - не съм за 60 ст. ама ето сега на пекарите няма да им излязат бройките изпечени и продадени кроасани Satisfied

Момичета, коя е тая свястна т.хартия с над левче рулото Thinking У нас значи сме на долнопробна. Купувам Papia  или Selpak, а понякога и тяхната - на К. Ами ето днес Selpak - 32 бр. за 20,99лв т.е. по 66 ст. идва едно руло.

# 416
  • Пловдив
Има ли в Пловдив Кауфланд с апарат за монети?

# 417
  • София
Момичета, коя е тая свястна т.хартия с над левче рулото Thinking У нас значи сме на долнопробна. Купувам Papia  или Selpak, а понякога и тяхната - на К. Ами ето днес Selpak - 32 бр. за 20,99лв т.е. по 66 ст. идва едно руло.
Може би имат предвид, че опаковките с 4 или дори 8 рула излизат по левче рулото, примерно Милде, Папиа, Зебра и др....не някакви луксозни.

# 418
  • Somewhere far away
отзиви за шпатулата за почистване на керамични плотове?

# 419
Това е добра новина. Омръзна ми до се дзверя за определен вид на определена марка. Просто взимаш каквото видиш и на касата ти калкулират отстъпката.

Общи условия

Активация на акаунт