КАУФЛАНД - тема 65

• 59 216
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
Има съобщение, че предлагат без да се активира купон - намалена цена 1.39 други багети.

# 391
  • Бургас
Нямам такова съобщение. А и количества от обявеният продукт има, защо трябва да го заменят с друг? Явно преди да вземеш нещо трябва да отваряш приложението, да четеш, сверяваш, внимаваш и т.н.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 13:00 от vipp

# 392
Цяла седмица бяхме в Италия, никъде не видях хора с покупки след каса да си гледат бележките.
Да не говорим какви цени видях, зехтин Монини 8 евро, тука е 32 лв.
Всяко пазаруване за мен се превърна в някакво риалити, в което ако накрая по бележка всичко е ок, значи мисията е успешна.

# 393
Такова чудо не ми се беше случвало до сега! Купувам замразени багети с купон, който е активиран вчера. Прибирам се, поглеждам касовата бележка - няма отчетен купон. Отварям купоните и виждам надпис: Изчерпани количества ?! Че как ще са изчерпани? Количества си има, срокът на купона не е изтекъл. Не, че съм за единият лев, който им платих допълнително, но е много дразнещо.
И аз така днес -в Изгрев. Rage

# 394
  • София
В Кауфланд Люлин има и от трите размера капаци с диаметър 20, 24 и 28.

# 395
  • оттам, откъдето започва България
Ходих за тенджера на Брио, та си взех от бананите.
Оказаха се много вкусни и се наложи да ходя втори път да купувам. Simple Smile

# 396
  • София
В Кауфланд Люлин има и от трите размера капаци с диаметър 20, 24 и 28.

Явно сега са заредили. В началото на седмицата нямаше.

# 397
И аз много внимателно си гледам бележката след пазаруване. Проверявам кое на каква цена ми е маркирано, ама ядец, досега веднъж не са ме измамили, та да ми върнат пари, ако не броим 50 стотинки за един течен шоколад, на който още не бяха успели да сменят етикета след увеличението.

Не планирах пазар днес, но имах път край Кауфланд, та взех още котидж, гауда, кухненска хартия и разбира се, още един пакет от тоалетната хартия на Зебра. Имаше само няколко пакета останали и нищо чудно, изгодна е, икономична е и като цена-качество според мен няма аналог в момента. Дано да греша, но очаквам скоро и нея да увеличат.

# 398
Купувам големи пакети тоалетна хартия и следователно се интересувам от цената й през големи интервали от време. Направо се изумих, че едно руло идва над лев при малките опаковки. Това е много.

# 399
Аз пък купувам малки, но в К отдавна няма. Тази седмица ще има СиСи, чак не е за вярване, и на цена 1.29.

# 400
Много поскъпна тоалетната хартия. Свястната хартия е около левче рулото.
Преди купувах големите пакети на Фамилия, но нещо много рехаво взеха да я навиват. Не си заслужава, когато на приблизителна цена мога да взема друга с много по-добро качество.
И въобще, с всички други стоки е така, покрай това адско поскъпване, започнах да купувам по-качествени продукти.

# 401
Аз харесвам Малива. (Тази седмица в Л., 23 лв, 40 ролки)

# 402
Малива не съм купувала. Парфюмирана е, а у дома не ползваме такава.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 16:42 от Дидичка

# 403
Е, да, парфюмирана е.
Не държа да е, но ми харесва пък, че не се разкапва.
Вие коя ползвате?

# 404
Familia не-ароматизирана и СиСи.

Общи условия

Активация на акаунт