КАУФЛАНД - тема 65

• 58 619
  • 781
  •   2
Отговори
# 495
О, такъв купон видях миналата седмица при един човек. Колкото сини бутона има, толкова покупки с Кауфланд карта трябва да има за определения период. Като се натисне върху бутона изписва. Не знам дали има ограничение за сумата.

# 496
  • Mostly in my mind
Знаете ли защо в К не предлагат вече продукти на LB?

# 497
  • София
Купих 2 бр.
от мултифункционалния инструмент. На Парксйд са и съм много доволна.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 15:11 от Amiamo

# 498
Не много отдавна имаше шум около тях и те се отцепиха в собствена мрежа с малки магазинчета.

# 499
Те и преди скандала си имаха самостоятелни магазини. Купих си тяхно мляко от Фантастико, но нямаше 30%-то намаление, което шумно рекламираха, вероятно нещо не могат да се разберат за цените, и за това да ги няма в Кауфланд.

# 500
  • Mostly in my mind
Те и преди скандала си имаха самостоятелни магазини. Купих си тяхно мляко от Фантастико, но нямаше 30%-то намаление, което шумно рекламираха, вероятно нещо не могат да се разберат за цените, и за това да ги няма в Кауфланд.
Да, явно по-скоро това е причината.

# 501
  • Русе
В Русе преди 3-4 дни имаше сирене. За друго не знам. Просто то ми попадна в полезрението. Излизаше на цена 20 лв/кг. Вчера в КООП беше 16 лв. Киселото мляко по БДС 3,6% беше 1,20 лв.

# 502
Ако още някой си търси от намалените капаци , в София на Кукуряк 3 са заредили отново
Скрит текст:

# 503
Ако още някой си търси от намалените капаци , в София на Кукуряк 3 са заредили отново
Скрит текст:

Къде стоят тези намалени капаци?

# 504
  • София
Само един капак ми пасна, но няма да връщам другите. Наистина са по-големи, но смятам, че ще им намеря приложение.

# 505
Мога да се опитам да обясня само за този филиал.
Скрит текст:
Тръгвайки към касите от централния коридор( срещу млечните) веднага в ляво по първата пътечка ниско долу.

# 506
Мога да се опитам да обясня само за този филиал.
Скрит текст:
Тръгвайки към касите от централния коридор( срещу млечните) веднага в ляво по първата пътечка ниско долу.
Благодаря, ще ходя в друг филиал, но да знам горе-долу къде да търся!

# 507
  • София
Във филиала в Банишора бяха сложени където са кухненските помощници. Но вчера не погледнах дали има капаци.

# 508
В неделя вечерта ходих - там са си всички видове капаци , но това за което ходих за трети път го нямаше , а беше от промоция 😠.

# 509
Имаше питане за външните батерии от миналата седмица.
В Димитровград имаше три броя тази сутрин, може да си изискате на националния телефон.

Общи условия

Активация на акаунт