КАУФЛАНД - тема 65

• 58 618
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Къде са тези пилета?

# 526
  • София
Тази седмица са на промо цена 8.99лв. Редовната им цена е по-висока.
В единият Кауфланд видях грил и топла витрина за изпечените пилета на щанда за  колбаси. Има и табела "Грил".
Трябва да се види в брошурата точно в кой филиал във вашия град са на промо цена. В брошурата ги има изброени филиалите.

# 527
  • София
В четвъртък мисля да ходя сутринта за пиле на грил. Никога от Кауфланд не съм купувала пиле на грил. Не знам дали е вкусно.
Гледам под снимката, че си от София.
За нас най-вкусното пиле на грил е от Фантастико. И не търча да го купя от сутринта. След обяд, към 17.00 ч. има топли и тогава си вземам. Каквото не изядем - на следващия ден накъсвам на парченца и със  сирена/каквито има в хладилника/ и сметана става още 1 вечеря. А колко бяло вино изпива ...

# 528
Очевидно цената е атрактивна. Не, че няма пилета на други места. Утре в Т маркет ще има по 9.99.

# 529
# 530
  • София
От Т маркет не бих купила! Нямам добри впечатления от топлата им витрина.
На Била е хубаво пилето на грил. На Фантастико го харесвам, но отдавна оттам не съм купувала. От Кауфланд за първи път ще купувам. Дано ни хареса.

# 531
  • София
А, то това пиле е на грила отвън. Имаше го и вчера, видях го.
Но ми се видяха мършави пилците.

# 532
Amiato ние сме вземали преди време от филиала на "Скопие"  опаковани в кутии от витрина между рибата и месата -  хареса ни, но повече (явно живееш в моя район )  ни допадна от "Буров" .

# 533
  • София
ccvet, може да сме съседки. Simple Smile  Не знам кои пилета са на "Буров" и къде се продават.
В Кауфланд ги слагат в хубави кутии за съхранение. В други вериги супермаркети ги слагат в пликове.
Дълги години не пазарувах от филиала на Скопие. Разбрах, че управителя е друг и от персонала доста служители  са нови. Обслужването е по-добро от преди. Служителите са много любезни. Винаги е чисто и подредено.  И започнах отново да пазарувам от този филиал. Даже си имам любими места за паркиране. Simple Smile

# 534
  • Mostly in my mind
И ние имаме грил щанд, но пиле на грил досега не съм виждала да продават. Нов продукт ли е?

# 535
  • София
И ние имаме грил щанд, но пиле на грил досега не съм виждала да продават. Нов продукт ли е?
От около година някъде.
Но не е на грил щанда, който е пред магазина, а вътре. Специална витрина си е, мисля че около насипното месо би трябвало да е навсякъде ( или където я има, разбира се ).

# 536
  • Mostly in my mind
Хм, нямаме такова чудо.
Имаме вътре Аладин и там има пилета на грил. Сиг и затова в К не продават.

# 537
Amiamo Боже, не съм само аз дето гледам в какво опаковат сурови и готови храни. И като магаре да се противя да не купувам топла храна в пластмаса или найлонов плик.
По темата за грила - вземах кебапчета тези дни от щанда пред магазина и не ми харесаха. Сменили са ги явно, преди малко повече от месец бяха вкусни.
При нас няма Грил щанд, но пък аз този път се добрах до пиле Poulet и много ми хареса как се изпече и на вкус също.
Мисля да пробвам, Румънските кебапчета дали са като техните.
От седмичните оферти - мляко Пилос, кафе на зърна Мелита, Загорка Ретро. На Сами М Пръчици от моцарела - полуфабрикат.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 09:51 от Devil_Rose

# 538
Бургас, Славейков капаци- 3х28см, 3х24, много х20см, поне 6. Инфо от преди половин час. Много са хубави, за цената си съвсем. Благодаря на дамата, която сподели!

Конкретно ходих за фиде, но но то не е в офертата 2 на цената на едно. Някой друг заблуден като мен, ако има, да си знае.

# 539
  • София
Кебапчета и кюфтета на скара не купувам от Кауфланд, Била, Лидл или Фантастико. Според мен не са от месо, а може би са от соя или какъвто заместител на месото ползваха.  Само от едно място в София купувам, от  сръбска скара.
Във филиала на Скопие, Банишора грила е вътре в самия магазин.
Май не във всеки филиал има грил.

Общи условия

Активация на акаунт