КАУФЛАНД - тема 65

• 58 623
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
  • Mostly in my mind
Исками  аз капак. 28 см. Ще проверя и при нас, дано има.

Това с био купоните след всяка покупка ми хареса. Някой пробва ли, да каже какви са.

# 511
Имаше питане за външните батерии от миналата седмица.
В Димитровград имаше три броя тази сутрин, може да си изискате на националния телефон.
Питащите за външни батерии надявам се да са на ясно какво и защо търсят. 1000 означава ще погълне 10 000, но ще даде около 7 000 и бързо бавно зареждане е важно за избора.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 20:23 от netman71

# 512
При вас има ли още от Нескафе 2х250 грама за около 19 лв? Мисля, че при нас просто са разделили промо опаковките и сега продават едната кутия за "само 10-11 лв"...🤔🤔 В неделя имаше много от двойните опаковки...вчера никакви не видях.😒
Вчера при нас имаше проблем с електронните етикети- бяха залепени хартиени цени отгоре...на около половината плодове и зеленчуци.🙂 На касата на самообслужване също имаше бъгове, екранът мигаше, изписваше "грешка", "артикулът не е намерен", имаше трудности при маркирането също (не отчиташе някои баркодове на еднакви артикули), а при изходът служителка отваряше вратите с нещо като дистанционно...😁
Иначе снощи взех 7 броя айсберг по 21 ст. /доста едри/- никой не им обръщаше внимание, защото нямаха цена, а вместо нея имаше хартията с цената на марулите Брей.🙂

# 513
Аз снощи взех някакъв айсберг с червен етикет като за разпродажбата на опакованите стоки за около лев. За пръв път виждам така да намаляват зеленчуци.
А от другите намаления имаше репички к пресен чесън по 25 стотинки и краставици по 77 стотинки за килограм, но те бяха доста меки вече.

# 514
  • оттам, откъдето започва България
Ако още някой си търси от намалените капаци , в София на Кукуряк 3 са заредили отново
Скрит текст:

Бих се радвала, ако освен в София, тези капаци бяха намалени и в дълбоката провинция. Simple Smile

Ако ли пък са решили, че ние си го можем и без капаци, прави са, капаците не не събарят. Grin

# 515
И в Пловдив има капаци, явно не е само в София. Но едва ли има наличности по всичките филиали в София и Пловдив...
Вчера даваха репортаж по новините, че в Пловдив олио и още някакъв хранителен продукт били най-скъпи в страната. И гледам, че интервюираха хората точно до нашия Кауфланд.😄

# 516
В Димитровград имаше три броя тази сутрин, може да си изискате на националния телефон.
Много тежаха тези батерии

# 517
  • оттам, откъдето започва България
Като казвам: "дълбока провинция", нямам предвид София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, имам предвид следващите от стълбицата: https://spiritell.com/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 518
Предположих, но за много хора и Пловдив е "дълбока провинция". А и нашият филиал е най-малкият в града, който съм посещавала. Затова се изненадах, че имаше от капаците, а още повече, когато заредиха повторно, след като бяха свършили.

# 519
  • Mostly in my mind
Дълбока провинция аз го възприемам селца и малки градчета.

# 520
  • Пловдив
При нас още от промоцията капаци няма. Съвсем други има на мястото им.

# 521
Много тежаха тези батерии
Мммм даааа 20 000 си е топуз от класа и не е за дамска чанта. Simple Smile Що не вземете един грамофон да не сте капо Wink

# 522
Долче, вашият филиал е по-малък, но има  повече находки от другите. 
Как Пловдив да е дълбока провинция?! Blush

# 523
  • Русе
Като казвам: "дълбока провинция", нямам предвид София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, имам предвид следващите от стълбицата: https://spiritell.com/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/
Аа,при нас в Русе капаци въобще не съм срещала. Или са им сменили мястото, или вече не продават. Предната година си бях търсила малък, та ги знаех къде са. Сега там няма капаци.

# 524
  • София
В четвъртък мисля да ходя сутринта за пиле на грил. Никога от Кауфланд не съм купувала пиле на грил. Не знам дали е вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт